Февруари идва и си заминава, но малка точица в коремчето се настанява!

• 27 232
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
Толкова красиви жени на едно място! А е само първият ми ден в темичката! Ето и от мен една:sunglasses:

Последна редакция: пт, 01 фев 2019, 01:00 от Sissy

# 76
Успях да хвана всички ви, прекрасни сте ❤❤❤ хубаво е да имаш визуална представа за хората, с които общуваш ❤

Последна редакция: пт, 01 фев 2019, 11:14 от Гери*

# 77
Памрерсче,  само ще кажа, че имам син на 19 - студент 😂😂😂
И аз можех да имам.....ама много късно се появи правилният мъж. 😂 И си мечтаех за 3 деца - 2 с малка разлика да родя около 20г и после на 30г още едно изтърсаче. Сега се надявам да имам второ преди 40...

Днес една приятелка ми звънна да ме пита, дали да ми запази дрехи от нейното бебе. Много мило ми стана, но няма смисъл. Като знам колко време правихме синчето.....няколко деца ще се отгледат с тези дрехи за това време.

# 78
Страхотни сте всички Simple Smile  Heart
Ето ме и мен

# 79
Малееее, къде съм попаднала??? В конкурс за красота ли...., направо нямам думи, момичета страхотни сте, нежни и чаровни 😘😘😘
Джей и Тинти вие сте много бързи, вас ви изтървах Sad
И аз ще се покажа ама ми ттябва смелост след това, което ведях Simple Smile
 Памперсче, и моя план беше такъв ама нъц Sad вече на 36 още се борим за второ, до трето май няма да стигна. Или варианта е второто и третото да са с малка разлика 😂.

# 80

Добро утро и от мен!

# 81
  • София

Добро утро, момичета прекрасни! Нека новия месец ни донесе късмет и малки точици в коремчетата! Ribbon

# 82
Момичета, наистина сте много красиви всички! И преди ви чувствах близки, обаче сега вече ... ❤

И аз имам голямо желание да ви се покажа, обаче преди 2-3 теми тук беше писала една девойка от моя квартал (скоро не е писала, но все пак доста се притеснявам да не ме види тя 😅)
Все пак ако някоя от вас иска да ме види ще си дам инстаграм на лично съобщение и много бих се радвала да се следваме с вас!

Хубаво ви ръся с прашец и чакам да избухнете този месец с две чертички! ❤

# 83
И аз се вдъхнових от това, че със скорпи се последвахме и реших да си пусна профила тук, за да се последваме и с други от вас. Simple Smile

Скрит текст:

# 84
Момичета , много сте прекрасни всички Kissing Heart
На мен ми дойде с ужасни болки в 6:30 ситринта .

# 85
Ех, съншайн, съжалявам, дано да ти е за последно, поне за 9 месеца! Simple Smile

# 86
Добро утро и от мен, прекрасниии 😍😘😘😘 Ама много сме били яки ние бе😂 Ей човек да ни беше събирал нямаше да ни намери такива свежарки! Прегръдки и хубав петъчен ден от мен ❤

Последна редакция: пт, 01 фев 2019, 12:04 от katinka92

# 87
Sunshine_00 еххх такива надежди имах за теб Heart
Dennymira88 страхотни бебоци около теб...
Всички сте красавици, да ви кажа честно не е от значение коя как изглежда , по-важно е че мечтаем за най-чистата и истинска любов , пожелавам я на всички , няма по-голяма щастие от Това... И няма значение кое подред ще е 1,2,3,4... Аз искам номер 3 , но го искам така както 1и2 , и не съм готова и страхове имам , но не бях готова и преди 14години , страх ме беше и преди 11 , но пък сега имам разкошни ,малки мъже , подкрепящи ме във всичко , искащи искрено сестричка... прегръщам ви прекрасницииии Heart

# 88
Здравейте на всички !Адмирации за снимките!Аз се бях показала за малко,но бързо се скрих да не ме познае някой,че може да си навлека проблеми.Напълно разбирам JLo
за терзанията в работата.И на мен възлагат големи надежди,да не говорим ,че от около 2 години работя и на второ място.Но дано стане точицата,после ще му мисля.Иначе съм много разочарована от прегледа в Щерев-напразно бих 600км път.Общо взето лекарката прояви ясновидско безгрижие и ми каза,че като се успокоим ще стане-! Льобимото ми.Поне едни изследвания да  беше пуснала,/последните ги правихме преди 6 месеца/.Оф,ядосана съм,не ми се обеснява повече и не искам да развалям хубавата тема.Хайде ,дано февруари донесе късмет!

Последна редакция: пт, 01 фев 2019, 09:10 от FBID100001272291541

# 89
FBID препоръчвам ти да опиташ  Надежда . Сестра ми там си прави ЦС , мъжът и СГ и в последствие ѝ проследиха бременността . Много е доволна , там няма претупване , още след първия преглед им назначиха всички необходими изследвания и проблемът лъсна веднага . Обаче е много скъпо и много се чака за преглед .

Общи условия

Активация на акаунт