Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е актуалната информация за аптека Ремедиум?
Кога е препоръчително да се изследва прогестеронът след овулация?
Какви добавки се препоръчват за подготовка преди бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е актуалната информация за аптека Ремедиум?
-
Кога е препоръчително да се изследва прогестеронът след овулация?
-
Какви добавки се препоръчват за подготовка преди бременност?
За подготовка преди бременност се препоръчват различни добавки, като фолиева киселина, селен, витамини от група В (напр. B12), витамин D, витамин С, витамин Е, витамин К, витамин А и коензим Q10. Освен това добавки като Pregnacare Vitamins, Omega-3 мастни киселини на FertilAid и FertileCM Vitamins могат да бъдат полезни. Освен това инозитолът е друга препоръчителна добавка.
-
Какви са препоръчителните дози за прием на витамин D и омега-3 по време на бременност?
-
Какви са препоръчителните изследвания и техните цени в България?

При мен нищо ново, затова не пиша. Но пък ви чета, едвам смогнах сега! С ММ си пътуваме напред-назад, аз си почивам 😁 Чакам да свърши лелката и да започнем обичането. Вече е гадното кафяво, нямам търпение да се свърши.
Така ми бе поставен въпросът, че нямах избор. Естествено, никой не знае и не очаква, че се опитваме за третото дете. Много ми е тъпо. Дано стане скоро, но като стане не знам как ще съобщя.... сякаш ще ги подведа и ми е гузно.
Дано е на късмет на всички и много положителни чертички 
Само дето опити за бебе още не правим, ама пък си викам добър знак е, че имам О.
...закъсня ми един ден и си направих тест оказа се - и все пак си мислех, че е много рано и не е отчел правилно....
освен че вдигам температура и сливицата ми е като орех и не мога да преглъщам
Минах да напазаря хапове и се сетих един престо в тази аптека не бях взимала.А фармацевката може би наборпе толкова сърдечно ми пожела да ми е на късмет този тест който ми дава,толкова мило ми стана за миг помислих че е някоя от нас