Февруари идва и си заминава, но малка точица в коремчето се настанява!

• 27 251
  • 733
  •   1
Отговори
# 120
Бубу, пу-пу, че си хубава!!!

# 121
Бубче, супер си. 🌺
И аз някой път ще се престраша да пусна снимка. ☺
Мен почна да ме хваща страх от изследванията утре. Ама искам да видя какво става, че последния път ФСХ ми беше 8,6. Според Денис е високо и може да значи и намаляващ яйчников резерв .... рев голям.

# 122
И на мен са ми високи ФСХ и ЛХ. И аз много се напрегнах, когато Денис ми каза същото. АМХ ми е ок, но се оказа, че можело да се дължи на изкуствено повишаване, ако имам ПКОЯ, или там нещо си. Така че, майката му е да се направи заедно с Инхибин б или да се броят фуликулите, което аз исках да направя, но хем е адсаки много пари тук, хем не искам да се филмирам допълнително, ако резултатите са лоши. Има една група за изчерпан яйчников резерв, там ги обсъждат тези теми. Пишат, че дори с намален резерев, пак има опция за забременяване, по-скоро би било по-трудно при инвитро, самата яйцеклетка да не се повлияе добре на манипулациите- говоря наизуст де, може нищо да не съм разбрала. Отиди и прочети.

http://www.bg-mamma.com/?topic=870807.555

# 123
  • Габрово
Блекче много палчета за срамежливка утре да видим и ние покрай теб Heart Eyes
Бубе верно си много яка мацка така си ми бе във въображението пу пу пу Heart Eyes

# 124
И аз се записвам в новата тема, макар че очаквам февруари да си е категорично отрицателен. След като тестовете показаха О, моичкия го викнаха нощна смяна и 7 дни не сме се виждали Grinning то бива късмет ...

# 125
Хелоу! Много сте хубави (които ви видях хаха)

Минах първата ф-метрия, оформя се доминантен фоликул 14 мм, вторник пак ще ходя Simple Smile)

# 126
Бубе , страхотна си Heart Eyes

# 127
Lilac, на кой ден от цикъла се прави първата фоликулометрия?

# 128
Памперсче, Йоанка и ное имаме близнаци в рода. ММ се вайка и вика, че ако след всичкия този зор се пръкнат близнаци че търси нощна смяна някъде 😂
Скорпи поведе нещата със снимките и живнахме малко 😘
Ние и двамата пием само фолиева киселина, но сега се замислих и за витамин Д и омега 3. Още сега ще вляза да си ги поръчам, че не ми се занимава с любопитни аптекари 🙃
Блекче, едни стиснати палци и от мен имаш 😘

# 129
Lilac, на кой ден от цикъла се прави първата фоликулометрия?
На 9ти Simple Smile Ще ходя пак на 13тия ден, че при мен О е малко по-рано принципно.

# 130
Момичета, наистина проеррявайте го вит.Д, защото явно е важен. Има отношение и към щитовидната и към разни други хормони.
Моят е 11,9, а това е сериозен дефицит. Та сега и вит.Д приемам, барбар с фолиевата и инозитолa. 😁

# 131
Памперсче, Йоанка и ное имаме близнаци в рода. ММ се вайка и вика, че ако след всичкия този зор се пръкнат близнаци че търси нощна смяна някъде 😂
Скорпи поведе нещата със снимките и живнахме малко 😘
Ние и двамата пием само фолиева киселина, но сега се замислих и за витамин Д и омега 3. Още сега ще вляза да си ги поръчам, че не ми се занимава с любопитни аптекари 🙃
Блекче, едни стиснати палци и от мен имаш 😘

Едно, две, колкото Господ даде 😁 Ние да си ги износим живи и здрави, пък после ще му мислим с гледането! 😁❤

# 132
Страхотно изглеждаш Буболеса 💞

Щом ви е страх от намален ЯР вземете да пиете 7 кето дхеа  ,(има и там някакви изследвания) може да се качи малко тестостерона , но не е фатално , бързо се нормализира с също Q10 (казах ви по -рано )

Jullliana те и в Бг излизат към 100лв 😠
За инфо АМХ ми беше 1.9 , а Инхибин към долна, че да не кажа под долна граница. И пак изкараме приличен брой яйцеклетки.  
Не се притеснявай излишно . За твое спокойствие отиди на 2/3 ден от Ц да ти видят антралните Ф 👍

ФСХ никой не го отразява вече , не на празно за фонда се кандидатства с АМХ .
ФСХ може да е различен всеки месец!

# 133
Да, тука само Амх и броене на фуликули. £175 ми е скана за фуликулите 😢😢😢 като се сетя, че в бг ще ми е 50-60 лв. Eто го моят амх, пак е нисичък де.

# 134
  • София
Благодаря ви, момичета! ❤️

Моето АМХ също беше към долна граница, но Инхибинът беше окей. Предполагам, че АМХто може да е с такава стойност и заради левия ми яйчник.

Да споделя аз едно притеснение. Днес е ден 5 от МЦ, имах си хубаво кървене първите два дни както обикновено, от тогава си е кафяво с някоя и друга жилка червено, пак както обикновено. Обаче от време на време си имам типичните болки като при цикъл - за по две-три минутки и след няколко часа пак. Това е ново - до сега ме е боляло само първия ден, пия обезболяващо и край с болките. Сега от време на време и десния яйчник си усещам. Чудя се какво ми става и дали няма някакъв проблем. 😢

Общи условия

Активация на акаунт