Живеене заедно преди брака

• 30 032
  • 762
  •   1
Отговори
# 675
И като някой ми загуби доверието става страшно, връщане назад няма. Само ти можеш да си прецениш можеш ли да преглътнеш и да продължиш напред или не.
В м....

Последна редакция: пт, 08 фев 2019, 17:36 от Magdalena1978

# 676
Мен ме кефи това разузнаване на мъжете преди брак Simple Smile По мое време не беше обсъждана тема Simple Smile

# 677
  • Street of Dreams
То наистина след вчерашните обяснения, човек да го е страх да роди Joy

# 678
  • MI
Не е задължително да са тънки сметки, може просто да си е от този тип, малко страхливи. И сега просто да е видял, че може да загуби заради това Магдалена и затова да си е променил мнението. Според мен, Магдалена, най-честно ще е да седнете и да си поговорите откровено, всеки да си каже болката и да се види какво може да се направи. Ти си го познаваш най-добре, ще усетиш ако не е честен...

# 679

То аз не съм чула някоя да роди и да тръгне да хвали мъжа си. В повечето случаи все мъжете са криви и виновни за всичко.

Магдалена да се замисли дали си струва още да си губи от времето с този човек. Разбирам я много добре, страх от това дали ще намериш някой друг, по-добър и т.н. особено след като годинките са се накачулили. Докато стои с него нито ще срещне човек, който да й предложи брак, нито такъв който да бъде баща на децата й.

# 680
Не бих казала, че са тънки сметки, това си е много стандартно поведение и е масово в БГ. Много примери има дето уж всичко е общо, уж всеки всичко дава, ама родителите привикват я син, я дъщеря на къси вълни, да им припишат нещо преди подписването.

# 681
И в съседна тема има разисквания - направо се наплаших. 6 години нито кръчма, нито сън, ни нищо... то по добре в затвора да отивам. Satisfied

# 682
Жената без сън и кръчма има близнаци. Обяснимо е положението.  Simple Smile

# 683
nelig, Говорили сме. Изяснявали сме се.

Последна редакция: пт, 08 фев 2019, 17:36 от Magdalena1978

# 684
  • MI
Магдалена, имаш ли други основания да мислиш че има някакви задни помисли мъжа ти? Ако не, не е честно това. Реши се и наистина, или му прости и започнете наново, или се разделете - такава ситуация може да продължи с години и лошото е че най-много страдат децата от това.

# 685
И в съседна тема има разисквания - направо се наплаших. 6 години нито кръчма, нито сън, ни нищо... то по добре в затвора да отивам. Satisfied

Ако си в лоши отношения с баби и дядовци, нормално да ти се взема здравето. Аз помня, че поне на няколко пъти месечно съм била натиряна при баби и дядовци, защото и родителите ми и те са хора. Родители, които доброволно се превръщат в роби на детето си само и само, за да има къде да се оплакват и да циврят никога не са предизвиквали съжаление в мен (познавам такива. Едната е хвърлила децата си на мъжа си и не се прибира по цели нощи, ама иначе е супер грижовната майка).

# 686
Жената без сън и кръчма има близнаци. Обяснимо е положението.  Simple Smile
Аз със 1 не ми е ясно как ще се справя. Приятеля ми споменаваше 3. Добре, че не съм на 20, че няма да има време за толкова. JoyJoy

Magdalena1978, след като не можеш да го преглътнеш, да простиш и ти тежи толкова, по добре да преустановите. Няма смисъл и двамата да се мъчите.

# 687
  • Бургас
. Сега на първо време ми се иска да видя поне как ще е с домакинстването, дали ще има желание или ще се мъчи да клинчи. То иначе как мога да разбера.
Това е едно от нещата, за които може да си направиш донякъде извод и преди съвместно съжителство. Егоистът си личи, дори да прави опити за "мили очи" , загриженият и всеотдаен мъж - също. Последният е кавалер, загрижен е винаги  да ти  е удобно, наравно с теб и досега е участвал в приготвянето/сервирането и тн. на вечеря; впуска се да помага и се ангажира, без да го молиш...Егоистът е загрижен предимно за своето удобство, обикновено счита, че му се полага обслужване или се напъва само при крайна необходимост или сръчкване.

# 688
Ех, да бяха толкова прости нещата Simple Smile Изобщо не съм готвила аз за първия си съпруг, той ми готвеше и ми угаждаше за всичко в началото. Децата като бебета ги е къпал предимно той, много лежерен човек на ниво битовизми, направо си беше лесен за съжителство. След години тупнах доста отвисоко просто защото егоизма му се прояви на съвсем друго ниво.

# 689
Ех, да бяха толкова прости нещата Simple Smile Изобщо не съм готвила аз за първия си съпруг, той ми готвеше и ми угаждаше за всичко в началото. Децата като бебета ги е къпал предимно той, много лежерен човек на ниво битовизми, направо си беше лесен за съжителство. След години тупнах доста отвисоко просто защото егоизма му се прояви на съвсем друго ниво.

Гаранция за нищо нямаш - хората се променят. С брак, без брак - все тая. Ако смята да те предаде, ще те предаде без значение дали имате разписан един хвърчащ лист в гражданското.

Общи условия

Активация на акаунт