Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (83) - февруари 2019

• 114 328
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 1 095
Да дообясня за Гурушотс - писах за този сайт преди няколко дни. Наистина имат награди, но само за някои предизвикателства и се печелят изключително трудно. Ако сте професионални фотографи, имате шанс - в противен случай е малко вероятно да се спечели нещо. Примерно, в момента има само едно предизвикателство (от десетки), което е с реални награди - 2 броя ваучери за пазаруване от Амазон, на стойност 500 долара. Мисля, че всяка седмица пускат по нещо с реална награда. За да се участва, трябва ключ - може да се купи, но няма смисъл, понеже сайтът от време на време дава от тези ключове като безплатен бонус. Но, както казах, освен ако нямате професионални умения и адски красиви снимки, които отговарят на темата на предизвикателството, не си струва да се включвате. Конкуренцията е огромна.

# 1 096
  • Варна
Някой заяви ли вече теглене от freelotto?Аз съм на 27 лева вече обаче  ми се струва,че колкото повече доближавам 30 лева/минимума за теглене/,не печеля нищо колкото и билета да купувам,струва ми се странно
[/quo

аз съм на 9 лв. и щракам по цял ден и днес ако имам 10 ст.Получих съобщение ,че ако заява теглене може да бъде отказано ако някъде не съм писала по правилата макар и сега да не ме наказват.Това уж за всички.Застраховат се предварително.ако трагна да тегля може всичко да измислят.

Момичета, да ви питам на кои игри играете? Аз от седмица играя и съм на невероятните 1,60лв. Пуска само по една стотинка Grinning Grinning

# 1 097
Някой заяви ли вече теглене от freelotto?Аз съм на 27 лева вече обаче  ми се струва,че колкото повече доближавам 30 лева/минимума за теглене/,не печеля нищо колкото и билета да купувам,струва ми се странно
[/quo

аз съм на 9 лв. и щракам по цял ден и днес ако имам 10 ст.Получих съобщение ,че ако заява теглене може да бъде отказано ако някъде не съм писала по правилата макар и сега да не ме наказват.Това уж за всички.Застраховат се предварително.ако трагна да тегля може всичко да измислят.

Момичета, да ви питам на кои игри играете? Аз от седмица играя и съм на невероятните 1,60лв. Пуска само по една стотинка Grinning Grinning

Аз пиша във форума и играя на 1 от 500

# 1 098
  • Варна
Писането във форума не е ли само за точки?

# 1 099
Писането във форума не е ли само за точки?

Ами с точките си купувам билети за пари.

# 1 100
От freelotto една мацка от фейса си е изтеглила 30 лв.

# 1 101
Здравейте,печеля кутия на кока кола.някой може ли да покаже снимка.
Списък на наградни центрове не можах да открия?
Има 1 игра дневно с търкане на билети..какво мислите?Някой с получени пари?

# 1 102
Във Варна видях в един магазин до колхозния рекламен стикер на Кока Кола за тези кутии. Търси в магазините къде има такива стикери и ако има трябва да има и награди там.

# 1 103
  • София
В работата ми даваме такива кутий ,и в понеделник като отида ще пиша дали са останали

# 1 104
[/quote

Е то това всеки може да направи Simple Smile

# 1 105
  • София
[/quote

Е то това всеки може да направи Simple Smile
И аз я видях снимката, имаше още две снимки със смс от еконт за получен превод от 30 лева.

# 1 106
Може ли да дадете линк към Freeloto

# 1 107
# 1 108
  • ЛОВЕЧ
Заповядай, има вече и парични награди за писане на статии http://freelotto.eu

Последна редакция: нд, 24 фев 2019, 09:53 от tsitalia

# 1 109
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт