Предизвикателство Рапунцел-Дълга и здрава коса до юни 2019

• 50 532
  • 479
  •   1
Отговори
# 105
Дия лайт още на първото боядисване ме изсуши. Не я харесах или поне бях раздвоена. :Д Оправи ми се после след няколко седмици. После се боядисвах с ричес около 4 или 5 пъти за 2018та и ми беше страхотна косата. Последният път обаче след боя беше по-суха. Сега ми се оправи след 2 терапии олаплекс. Боядисвала съм се винаги без 1 път може би с олаплекс. ПНикога с амонячни или безамонячни перманентни. Не мисля да се боядисвам вече, на 26 съм и нямам бели коси и се разочаровах последният път. Не бих използвала боя за кит повече. Може би някога къна.

Да, има ейнджъл блонд за златно руси и лилав за студено руси! Simple Smile

Последна редакция: пт, 08 фев 2019, 10:36 от bananadana

# 106

Gerrche надявам се,че приемаш съвети  Hug. Горния ти пласт даже изправен  си личи,че е зле. Казвам го направо иска си китосване. Маракешкия серум е ОК,но след него косъмът е хубаво да се затвори с хидратиращ финиш. Какво термо ползваш? Мисля,че едно на напура ще ти пасне идеално. Ще затваря косъма,ще приглажда и ще гланцира тия изпръхнали връхчета.
  Въртящата четка е в пъти по добър вариант от пресата. Не,че не гори и тя,но е значително по-малко.
  И.....свикни преди всяко миене да слагаш кокосово масло на връхчетата/ще ги пази от премиване/ даже за десетина минути нанесено спасява от агресивните шампоани,които ползваш за проблемния скалп. Ще ми се да препоръчам и шампоан,но млъквам  Embarassed не сме в профи темата. Яе кажа само-не нанасяй шампоан по дължините. Шампоан само на скалпа. Каквото се стече по дължините е достатъчно да ги почисти дори омазани с масло. Много е важно това особено за изрусени коси.

Приемам и съвети, и критики и всичко. Горния пласт направо е унищожен. Отстрани вече е по-добре, но отзад май продължава да се къса и не мога да разбера защо. На снимката косата е даже след експеримент - бебешкия Нивеа, маска Лакме, храната за коса и за капак балсам, серум Маракеш и спрея JF. Тоест пренаситена на всякакви мазила хаха и все пак не изглежда добре. Ще започна и с кокосовото. Иначе като я мия гледам само в корените да слагам шампоан, обаче винаги опита завършва с косата на топка цялата в продукт. Забравих да спомена, че понякога ползвам и Митичното олио, но то ми омазнява ако го сложа след друг продукт, а пък самостоятелно не е достатъчно. Качвам снимка на втори ден, още по-изпръхнала и суха е.

# 107
Благодаря за бързия и съдържателен отговор Flowers Rose

В началото помислих, че е от Олаплекс 3, който сложих 2 дни след боядисването, но се сетих какво писа ти за Диа. И аз съм раздвоена за това китосване с боя - май ще пробвам с разредена по дължините първо.

ДМ май нямаме тук в моята провинция на Испания, дано в Бг да имат тоя Ш, че така ме зариби... Joy На мен много не ми трябва да накупувам всичко, което хвалиш - мога да отворя малък магазин у нас вече.

# 108
bananadana, може ли да публикуваш снимка на някой от продуктите от серията за дългокоси момичета и после да проверя в ДМ, че в интернет нищо не ми излиза... тяхната онлайн брошура не е много подробна и ще трябва да видя на място. Но понеже знам как превеждат тук.... кой знае как ще са представени продуктите от марката Grinning предпочитам да имам визуална представа какво търся Simple Smile

# 109
За здрава и хубава коса според мен трябва да се изключат всякакви сушоари ,преси,маши и всичко измислено в тази насока.Косата трябва да си изсъхне на стайна температура и ако е в добро здраве ще си застане чудесно.Аз се изправям сигурно 5 пъти в годината ,само в салон и то с всички съпътстващи китове и терапии....

Сериозно? Тая красива, лъскава, бляскава, права коса не е ли след преса? Така права и блестяща?? Уау!

# 110
За здрава и хубава коса според мен трябва да се изключат всякакви сушоари ,преси,маши и всичко измислено в тази насока.Косата трябва да си изсъхне на стайна температура и ако е в добро здраве ще си застане чудесно.Аз се изправям сигурно 5 пъти в годината ,само в салон и то с всички съпътстващи китове и терапии....

Сериозно? Тая красива, лъскава, бляскава, права коса не е ли след преса? Така права и блестяща?? Уау!
Писала съм ,че го правя пет пъти в годината,но всички се увериха ,че и естествено изсъхнала на плажа хич не е зле косата.

# 111
  • София

Elena_of_Avalor, и аз бих се радвала на мнение за този продукт! И незнам дали успях да ти напиша.....прическата ти ми харесва, косата расте, важното е, че си се отървала от изтощеното. Ще видиш, че бързо ще дръпне! И аз преди време бях скъсила много, но порастна! Blush Kiss

Благодаря, но наистина не мога да се възприема и да се харесам... Всички около мен много ме харесаха и им личи, че не са лицемерни. Само аз имам проблем с това да се харесам.

# 112
Естествено изсъхнала предполагам е къдравия вариант, който качи наскоро,нали?
Ех, а тъкмо се бях размечтала,че все пак с много грижи може да е така блестяща и хубава и без преса.. :/

# 113
В интерес на истината повече хора от обкръжението ми я харесват повече къдрава ,без преса Simple Smile

# 114
Благодаря ти за отговора.
Да,да, отива ти много. Не казвам обратното. Просто ми се беше доискало и без преса да е хубава и лъскава и т.н. и щеше да те разпитам по-детайлно за грижите (ако онези снимки бяха без преса)

# 115
Бананадана, благодаря.!
Но истината е,че косата ми е гадна в момента и то много.
Снощи мих с Юсерин(ежедневен за процлемен скалп) и после маска Олиосета за 10 мин + Лакме Л2 реконструктур*който ползвам още от бременна,и най-накрая му видях дъното) и олио на Олиосета. И я оставих да изсъхне сама. Аз поссушанам с една много мека такава като поларена хавлия косата.
Да стимуланта на Икаров да кажа-нали е стимулант нанася се главно в корените за да стимулира фолукулите на косъма и разтежа и каквото остане по дължините. Аз нанасям обилно и по дължина.

# 116
Аз в момента /последните два месеца/ мия с шампоан Хроноложист,изтисквам косата,намазвам я обилно с маска Хроноложист /включително и скалпа и го масажирам/,слагам си шапка да запазя топлината и така оставам около 10 минути,след това изплаквам,подсушавам леко с хавлия,обилно я омазвам с масло Хроноложист,намачквам я с ръце и я оставям да си изсъхне на стайна температура.,т.е. като ви чета момичета,май нищо не правя Simple Smile
....и освен това пия Биотин 10 000 и Мерц

# 117
Бананадана, Цвети, благодаря! На мен по принцип Арганово масло много добре ми действа, но аз както вече казах си бях последните месеци малко немарлива с косата си, и чак ме е срам като чета вие колко се грижите...Пък и после се оплаквам, че цъфти! Иначе си расте бързо, последно я рязах през октомври, но там си беше до раменете, тук на тази снимка се вижа дължината от октомври.

Скрит текст:

А колкото до щерката...тя сега едва почва с тия истории.. Скубем вежди от около 4-5 месеца, сега почнахме с косата да изкарваме претенции и да се грижим за коса и дължини... Пубертет!
В ДМ не съм била отдавна, все в Росман влизам тук, че ми е директно до работата, а там шампоана за дългокоси момичета не съм видяла...ще ида в ДМ тия дни! Имам един друг за кафяви коси и балсам, но имам чувството че ми се омазнява косата ппо-бързо от него...ще покажа после.

# 118

П.С. Си, виж в амазон дали го няма.

Последна редакция: пт, 08 фев 2019, 12:16 от bananadana

# 119
  • Wonderland
Аууу,bananadana Heart Eyes тези всичките ги има в ДМ и им се чудя от половин година. Преди час бях в ДМ, пак им се чудих.... но другия път няма да се чудя, а ще си ги взема. Много благодаря Heart
Мис Каролин Бингли, благодаря за съвета за стимуланта! От твоите постове съм чела за него и главно заради това,реших да го взема! Още днес ще го пробвам ! Kiss

Общи условия

Активация на акаунт