Предизвикателство Рапунцел-Дълга и здрава коса до юни 2019

• 50 533
  • 479
  •   1
Отговори
# 120
Intense Repair видях само да има в България обаче, жалко ако е така наистина.

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/search/bg_homepage/577738.html?c … ghaarm%C3%A4dchen

# 121
Не е болка за умиране, има и по-хубави шампоани! Няма нужда да се пробва всичко, ако човек няма как да си го набави лесно според мен.... Все пак това е дм шампоан. :Д Просто аз го обожавам, защото не ми дразни скалпа, разплита, мирише добре и е евтин. Със сигурност има и др подобни шампоани. Виж нещо испанско.

# 122
Мне, не и испанско, след 4 години тук само морето им харесвам... и Барселона, разбира се. Tada

То аз без продукти не съм останала, натрупах много и направо се чудя къде да ги слагам, ама ей така да проверя маркетинга на ДМ.

# 123
  • Wonderland
Междудругото току що видях намаление на Меди Фолиген и мисля да се възползвам първо от него, заради стимулирането растежа. Покрай темата се ентусиазирах и само за растеж гледам продукти. Blush

# 124
Мамче бандит, ти колко си хубаваа! И нежна! Като момиченце, не като мамче

# 125
Luchia,О, много благодаря! Аз съм едно от децата на късния комунизум и ранната демокрация-и се опитвам Да се придържам към "расте, но не старее!" 🤣 🤣 🤣 🤣 Е, стресирана, уморена и недоспала обещавам да не ви се показвам, хубава ще си ме гледате, че ми отиде имиджа! 🤣 Но аз тук все хубави жени видях, така че ми е уютно!

В интерес на истината преди да прехвърля 30 - те нямах никакви, ама абсолютно никакви Проблеми с косата. Хората гледаха и цъкаха... Сега и аз цъкам, ама от яд, и понякога Като Бомба със закъснител! 🤣

Сега по същество - шампоана и балсама били на Ревлон! Казах аз че по тубичките ги купувам, без да гледам име! Много са хубави веднага след измиване косата е страхотна, но на вториха  ден (вечер) имам вече мазни корени, а съм със суха коса!
Иииии, поръчаните авокадо-, шипково- и кокосово олио дойдоха, ама ме е нямало вкъщи. Тичам утре да си прибера пакетчето и ще се глезотя утре вечер!
Тук Ревлон :

# 126
  • Wonderland
Последно за днес,че ще ме изгоните с моите постове....Flowers Hibiscus

1. Намазах се със стимуланта на Икаров по скалпа с масажиране и дължините с кокосово масло. Два часа така с шапка за баня и кърпа.
2. Шампоан + балсам Макадамия.
3. Маската Терапист - шапка и загряване със сешоара 5 мин. Стоях около час с нея.
4. Отново измих с ледена вода по препоръката на bananadana ! Kiss Докато свикна ще е студдд!  
5. Подсушаване с тениска.
6. Нектар термик и сешоар с четка.
7. За финал две помпи олио Елексир на Керастаз.
Забравих да напиша, че косата ми изглежда по плътна, лошото е, че незнам на какво се дължи. Дали на шампоана и балсама или на стимуланта?! Thinking

Mam4e Bandit, забранила си личните съобщения към теб! Thinking Hug

Последна редакция: пт, 08 фев 2019, 18:20 от tzveteto89

# 127
Леле, как ли пък и кога  съм свършила тая работа? Отключих ги!
Да не е спам, показвам серума против цъфтежи, който ползвам и определено съм доволна!

Скрит текст:

# 128
Цвете, само искам да те поправя за балсама и маската. Маската не действа толкова дълбоко след балсам. Маската е със силно позитивен заряд, а сулфатните или поне повечето шампоани със силно негативен. Балсамите са с умерен заряд. Лийв ините също, по-скоро балансиран. Затова маска се ползва само след шампоан, защото иначе просто предотвратяваш някакво изсушаване от шампоана, ако е преди. Какво се случва обаче, ако ползваш балсам преди маска? Негативният заряд от шампоана, нужен за полезните съставки на маската да влезнат дълбоко във фибрата, бива неутрализиран. Демек.... правиш нещо, но не най-доброто. Самите Керастас на сайта си и читави фризьори съветват  лед маска да се ползва балсам, за да се заключат като допълнително було(обяснението е от мен :Д) и протекшън полезните вещества, вече навлезли дълбоко във фибрата от маската. Така че! Който ползва ш, б и м, а не ш, м, б... си дава парите.(Едит: ок, поправям се: не е било излишно, но не  и оптимално!) Не че няма ефект, ама не е толкова силен все пак. Това не съм си го съчинила аз, има дно изследване на Лореал, където мярнах това обяснение и после го потърсих в нета-известно е сред хеър манячките! Мога през уикенда да се разровя за линкове за недовечивите или искащи доказателства. Само вметвам, не искам да критикувам никого, ама ме чопли съвестта като видя тая грешна хронология. :Д HeartKiss

Иначе не е нужно да се спазва това, което обясних, всяка Рапунцелка си избира за себе си. Просто информирам, за мен това знание беше нещо като аха момент. :Д И да те похваля, Цвете, последното ти миене е страхотно!

Последна редакция: пт, 08 фев 2019, 18:44 от bananadana

# 129
  • Wonderland
bananadana, това не го знаех! Confused Току що научих нещо ново, за което благодаря! Hug Изобщо не го приемам като критика, все пак сме тук за да си бъдем полезни и аз лично се радвам, когато някой ме научи на нещо и ми каже, че не го правя както трябва! Kissing Heart  Благодаря ти, мила още веднъж! Hug Kiss

# 130
Радвам се! ♡ Преди да го разбера редовно се клепах с балсами преди шампоан, после маски и т.н. и после по случайност попаднах на статия, след която приключих с преуошите на водна основа(като балсами). Само олиа и то не на всяко миене.

# 131
  • Wonderland
Определено ще се поправя следващия път! Blush А и друго видях интересно, което по назад беше писала за редуването на маските. Следващия път ще го пробвам и него. Hug

# 132
Аз съм ги пила- няколко опаковки-файда не видях, но нали знаете - при всеки е индивидуално действието

# 133
  • София
Благодаря. Търся някакви витамини за коса, за мен промяната идва първо от вътре.

Показвам още една снимка на изходното положение. Не мога да се позная Joy

# 134
Момичета и аз се амбицирах да си пусна по-дълга коса покрай вас Simple Smile Имам и ползвам мн продукти за коса, последно си купих кератиновата маската на Ланза и се зачудих дали може да се комбинира и с хидратиращ  шампоан?

Общи условия

Активация на акаунт