Предизвикателство Рапунцел-Дълга и здрава коса до юни 2019

• 50 534
  • 479
  •   1
Отговори
# 135
Galena не, след хидратиращ шампоан само хидратираща маска, след протеинов шампоан, може и протеинова маска и хидратираща.
Добре дошла при нас Hug

# 136
Момичета и аз се амбицирах да си пусна по-дълга коса покрай вас Simple Smile Имам и ползвам мн продукти за коса, последно си купих кератиновата маската на Ланза и се зачудих дали може да се комбинира и с хидратиращ  шампоан?

Не е подходящо - преди кератинова маска трябва протеинов шампоан. Тя е балансирана според мен, но все пак след хидратиращ шампоан би трябвало да има само хидратираща маска. Нали знаеш, че може и по скалпа да я мажеш?
Добре дошла при нас!

# 137
Не знаех , че кератиновата маска на Ланза може да се нанася по скалпа Simple Smile Следващият път ще пробвам. Благодаря ви за отговорите Simple Smile

# 138
И аз си я купих вчера- кератиновата маска на Ланза. Да нанасям ли в корените??? Може ли да комбинирам с протеинов шампоан на Инсайт?

# 139
Преди 2 дни се сдобих с ЯЧРМ. Днес ще го изпробвам за първи път. Препоръчайте ми оптимално добър вариант за преуош с ЯЧРМ? Чисто ли да го нанеса или да го смеся с други масла?  На скалпа ли нанасям или на цялата дължина.. или само скалп и връхчета?

Ще са ми от полза съвети от вашата практика Blush

# 140
  • Перник
Преди 2 дни се сдобих с ЯЧРМ. Днес ще го изпробвам за първи път. Препоръчайте ми оптимално добър вариант за преуош с ЯЧРМ? Чисто ли да го нанеса или да го смеся с други масла?  На скалпа ли нанасям или на цялата дължина.. или само скалп и връхчета?

Ще са ми от полза съвети от вашата практика Blush
Ще може ли да ми кажете какво е  "преуош и ЯЧРМ", често го споменавате а на мен ми звучи като "таен код". Благодаря!

# 141
Снощи се измих с хидратиращ шампоан и хидратираща маска на Oway.След това сложих по дължините две пипетки nurturing drops на Oway/серум за сухи и цъфтящи краища/,намачках косата да стане на хубави букли и оставих да изсъхне на стайна температура.На сутринта ми се стори малко суха и сложих 3 помпички масло Хроноложист.Резултат -къдрава коса с мнооого обем.Явно дълготрайната употреба на Ш и М Хроноложист доста утежнява и сплесква косата.🧐

# 142
На мен маската Хроноложист ми я прави да изглежда като 2 косъма, буквално... Хидратира я повече от отлично, но я прави толкова летлива и без обем, че след това сякаш нямам коса на главата си Joy Иначе с Терапист всичко се оправя Heart Днес на мен ми е ден за почивка на скалпа, от другата седмица -масла Hug Смятам преди да ги започна да направя пилинг със загрят зехтин на кожата на главата и да го четкам лекичко с малко гребенче, за да се поразкисне и падне мъртвата кожа.

# 143
Добре,че споделих -мислех ,че грешката е в моя телевизор и ми се е разредила косата 😁😁😁

# 144
Не! Joy И аз първоначално помислих, че нещо ми има на мен , казах си край - хормонални проблеми, опада ми косата! Joy

# 145
  • Варна
   Редувайте хроноложист с нещо друго. Никога не ползвам Керастазка маска повече от два последователни пъти. Силни продукти са.  Същото важи и за Ланза Кератин. Две измивания беше ОК,на третото вече ми е тежка.  Confused

bonibon_

ЯЧРМ може да се нанася самостоятелно по скалпа със шише с тънък накрайник. Тия от оксидант са идеални. Нанасяш на сектори като серум. Гъсто е и смръдливо  Laughing. По дължините никога не съм го нанасяла чисто. Ползвам го в домашния еластисайзър. За скалпа смесвам и с масло от ему.

Kaleq преуош  е всяка терапия,която правим на мръсна коса преди измиване. Обикновено се омазваме с масла,слагаме ампули,които са с такова предназначение. Стоим известно време и после мием.

ЯЧРМ е Ямайско черно рициново масло просто съкращение  Hug

Аз се престраших да направя Олаплекс въпреки страха от настинка.

# 146
За Хроноложист шампоана: буквално на втори ден от измиването правеше  корените ми мазни, все едно с олио са поляти!
Маска Хроноложист: страхотна като аромат и омекотява. Ползвах я с балансиращи шампоани. Например на Орофлуидо червения. Комбинацията ми се отразяваше добре.

# 147
Може ли и аз да се включа...тук съм с измита коса, изсушена на въздух сама и после сресана, не съм стилизирана с нищо. Имах мострички на зеления провайбър ш и м, тях ползвах сега, преди това стоях 6,7 часа с рициново масло в корените и д. Еластисайзер по дължините. Накрая завърших с хидратиращо то Шипково олио на Орайт. Приемам съвети как да не изглеждам като избухнал бойлер в тръстика, без да я третирам топлинно. Расте много бързо и съм за боядисване. Малко преди снимката я бях вързала за малко с ластик и стана лека чупка, където е бил ластика.
Скрит текст:

# 148
  • Варна
  арсен въобще не изглеждаш като гръмнал бойлер  Laughing Hug. Страхоооотна коса. Гледам косата е чуплива....Реши на мокра коса,после намачкай с финш и остави да съхне. Ако не я решеш на суха коса ще е начупена и доста добре изглеждаща.

# 149
Огчет: Уж само за еластисайзър, а си взех и серум на Лакме Deep Care Drops. Ползвам маската от серията, имах и Лакме Л2 и съм доволна. Консултантката ми предложи и маска Епруваж, обаче не рискувах, не ми е позната марката.

Общи условия

Активация на акаунт