Предизвикателство Рапунцел-Дълга и здрава коса до юни 2019

• 50 552
  • 479
  •   1
Отговори
# 300
След като редактирах поста и вече няма снимки, все пак ще се отчета с протокол от днес:

1. Маска на скалпа от два жълтъка, 3-4 лъжици йогурт и 2 лъжици маска за чувствителен скалп Kerastase + еластисайзър с нар на PK по дължините. Постоях час.

2. Измиване с Oright за чувствителен скалп.

3. Маска за чувствителен скалп Kerastase, а по дължините хидратиращ балсам Balmain.

4. Initialiste (3 пипети)

5.  Lanza с нийм, Олио Reflection Chromatique, Nectar Termique и подсушаване.

6. Финиш- олио Chronologiste

При следващото измиване ще е ред на Олаплекс 3 Simple Smile

Последна редакция: сб, 02 мар 2019, 20:00 от Chihuahuas Mom

# 301
Еха, много хубава коса и цвят Simple Smile

# 302
  • Варна
 Един бърз протокол или по-скоро бързо миене пот снощи,че бях скапана  Confused.

1. Напура Анаген ш-н на скалпа за десетина минути и шепа кокос по дължините.
  2. Alterna Caviar Bond Repair ш-н
 3.Alterna Caviar Bond Repair балсам 30мин.
 4.Хидратиращ балсам Марокан и изплакване със студена вода.
 5.Меди целаген на скапа,Ланза хелдинг и олиото с камелия на Шу по дължините/трябваше първо олио и после серум ама...руса работа  Laughing/.
  И....си легнах с мокра коса  #Cussing out. Никога не го правя по принцип,но наистина нямах сили.
  Събудих се къдрава като пудел  Shocked Laughing Laughing
  Намачках малко с 2-3 помпи олио Хроноложист,но като цяло-мнооого коса  Laughing
  Нещо,което много ме дразни....Боядисах се на 17.02 и в момента съм с 1см. израснал корен  #Cussing out.
  За мен,не е ОК,но за вас,които гоните дължина е полезно. Виновникът категорично е Меди целаген и отложеното действие на Максихеър с биотин/пих ги стриктно  два месеца/

# 303
Принцесо може ли линк към този Меди че не го намирам?

# 304
Ето ме и мен: от петък, вечер опашката е намазана с микс  от масла. Днес, измих с Чи с черен кимион, след това маска от същата серия-20-30 Мин, след което изплакнах и сложих малко балсам -синия Джойко. След 30 Мин измих със студена вода и сложих от олиото на Чи. Леко подсуших със сешоар иии връхчетата са много зле. Пак е леко заплетена, въпреки, че е подстригвана преди месец.

Последна редакция: пн, 04 мар 2019, 11:39 от Ani888

# 305
Ето ме, след боядисването.
"Perfect moussee dunkel rotbraun" на Schwarzkopf. След което миене с Елвитал "dream lenght", маска за коса пак тяхна, накрая балсама от боята.Довечера ще я нахраня с олио. Simple Smile

Ani888, wow!!!  Heart Eyes

# 306
  • Варна
 Мис меди целаген https://www.zlatnaribka.com/mediceuticals/advanced-hair-restorat … stimulator-250-ml

Ани не спирам да се възхищавам на косата ти,но....Протеин,Протеин,Хидратация,Протеин това ти е протокола. Всичките олиа на Чи на мен са ми протеинови..... И...толкова дълга коса би се зарадвала на кремообразен хидратиращ финиш според мен.

# 307
Принцеска, ами това са ми продуктите-протеин и хидратация. Мисля да взема Епруваж, като балансиращи. Би ли ми препоръчала хидратиращ кремообрезен финиш. Иначе, съм забелязала, че олиото, като финиш ми е ок, на Маракеш за цъфтящи връхчетата, хич не ми се отрази добре.

# 308
  • Варна
 Ани хубави са си ти продуктите това,което исках да кажа е,че копринте на чи/не знам коя ползваш/ след хидратиращия балсам на Джойко не са добра идея. Ако протокола беше само кимионите и накрая олиото Ок,но при толкова дълга коса и с финишите трябва да се внимава.
 Маракеш за връхчета също е протеинов. Когато го ползвам задължително го запечатвам с нектар или дисциплин термик. Не го ползвам след продукти с подчертано хидратиращо действие.

# 309
Протокол от днес:

1. Олаплекс 3 (2 часа).
2. Измиване с Oright за чувствителен скалп.
3. Петседмична терапия на Balmain (25-30 минути).
4. Маска Lalga (10 минути).
5. Ампула на Kerastase за чувствителен скалп.
6. Initialiste (3 пипети).
7. Олио Reflection Chromatique, Nectar Termique и подсушаване.
8. Финиш- олио Chronologiste.

Успях да си направя и 3 вида маски на лицето, докато чаках всичко описано Simple Smile Днес беше хубав ден за косата и кожата ми Simple Smile

# 310
Принцеса колко чисто използваш спрея на меди?

# 311
  • Варна
 Месец го ползвах сутрин и вечер както е по предписание. От там нататък след всяко миене като грижа. До тук три месеца общо и като гледам ще имам още за поне три. Голям шишак и много икономичен.Тоя път съм решила да не го сменям докато не свърши да видим какво ще се случи.

# 312
Ани хубави са си ти продуктите това,което исках да кажа е,че копринте на чи/не знам коя ползваш/ след хидратиращия балсам на Джойко не са добра идея. Ако протокола беше само кимионите и накрая олиото Ок,но при толкова дълга коса и с финишите трябва да се внимава.
 Маракеш за връхчета също е протеинов. Когато го ползвам задължително го запечатвам с нектар или дисциплин термик. Не го ползвам след продукти с подчертано хидратиращо действие.
И аз май греша при съчетаването  протеин- хидратация.
prinzesa, термото на Натура хидратиращо ли е или протеинова?

# 313
Аз пък аз май цялостно греша във всичко. Макар само хидратиращи да са ми продуктите. Л2 се води уж протеин ама той ми свърши вече. Сега търся серия-шампоан балсам и финиш да си купя и събирам препоръки.Не знам дали да не е нещо балансирано. Вчера бях на олиосета маска и олиото и друго не съм слагала. Не суша косата вече, но скалпа ми е много проблемен. Много ми скапват косата тия лечебните. Не знам какво да предприемам. Да вземя да сменя с изцяло натурална козметика,не знам как ще ми се отрази.

# 314
  • София
Термото на Напура е по-скоро хидратиращо за мен. Изцяло натуралните продукти не са достатъчни като грижа, ако косата е третирана химически или подложена на агресия (преси, сешоари и т.н.).

Общи условия

Активация на акаунт