Откраднат живот: Любовта лекува • от 26.02 по НОВА ТВ

• 27 664
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
И Фамилията го гледах, ама честно казано нямам спомен там да е умирал?

Той и на двете места играеше голям злодей, чак се учудвам да е бил силно желан от зрителите...

Последна редакция: вт, 12 фев 2019, 16:20 от Ванилия*

# 721

Ина и на мен щеше да ми стои добре с Табаков, но е ясно, че той ще е със Зорница. Точно за това си мисля, че тя ще си стои с Борис.
И ще страдам много от този факт.
Тази жена има толкова пожар в себе си, а то...............Joy

Не забравяйте новия с костюма. И на него трябва да зачислят жена Joy

# 722
И после, такова хубаво момиче не би трябвало да е самичко,някак противоестествено е Rolling EyesJoy
Защо? По-ниско качество човек ли е, ако е сама?

Казах го на шега и с оглед развитието на сценария в интересна посока , ама тук  се впрягате за най-малкото .

# 723
И аз съм гледала "Фамилията", но не си спомням да е умирал. Мисля, че не за този сериал ставаше дума.
Възможно е и от някои "клюкарски" вестник да съм чела. Не си спомням, но общо взето това беше темата.

# 724
Някой хич го няма с фотошопа.....на Вергов главата що е....така?

# 725
Ъ?
Aко някой има идея за гениалния замисъл на тоя стайлинг ще го призная.Laughing

# 726
На мен  ли ми се струва или главата му е по-малка от тялото?

За ръкавиците, да речем, че можеше и да са розови.....Joy

# 727
А мислех, че не могат да надскочат предните безумни постери с гнева... 😂

# 728
А мислех, че не могат да надскочат предните безумни постери с гнева... 😂

Ще ме прощаваш, ама това нищо не може да го бие Joy:

# 729
Главата му е ужасно нескопосано изрязана - на компютър е адски комично. А за розовото и черничкото....може това да е новата мода Joy

# 730
  • София
На мен Вергов всякак ми харесва.

# 731
Ххаахах, но са положили големи усилия!

# 732
  • Берлин
Гледам Виолета последните дни. Всички останали артисти в сериала са на светлинни години от Буковска. За миг сложете до нея Зорница,Кая... Смятам,че талантът й беше по-голям от безумните сценаристи. Наистина брилянтна.
И ми е противна идеята всички да са чифтосани. Не става така в живота. Имала съм солов период. Постигнах изключително много личностно и професионално + международна награда Мениджър на годината. Не вярвам в теорията за едното цяло от двете половинки. И изобщо...сериалът е абсолютно клише. Но става за фон.
Ванилия, май при старта ще пускаш анкета кой с кого хихихи

# 733
На мен Вергов всякак ми харесва.
То не Вергов, а този дето не го бива с фотошопа е зле, толкова си личи, че е пипана снимката. А и за концепцията той няма вина.

# 734
Защо не казвате че Н.Шопов участва в Черешката тази седмица, м? Криете за да си го гледате само вие, а аз случайно научавам.

Не намирам нищо нередно с главата на Банков, но екипчето и черните ръкавички са м-м-м-м.

Общи условия

Активация на акаунт