Откраднат живот: Любовта лекува • от 26.02 по НОВА ТВ

• 27 657
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
И преди съм го писала, ще го напиша пак.
Сериала се прави за масовата аудитория, нито за фейса, нито за бг мама.
Така, че разни вопли от преди "къде е Банков" и сега "върнете Ковачеви" няма кой да ги чуе.
Освен да се подхилкват от екипа, то за друго не става.
И аз така мисля и смятам, че е наивно да се мисли, че даден актьор е привлечен или осовободен заради настроенията из интернет.
Хората гледат рейтинга, друго не им трябва.
За всички останали може би е така, но специално Вергов мисля, че положиха усилия пак да го привлекат отново заради истерията по образа на Банков.

# 706
  • София
И аз мислех, че не се слушат "разни вопли", вече не съм сигурна. А и мисля, че самият Милошев каза, че се вслушвали в желанията на зрителите.
Аз искам Кая да е с нов, дори и да върнат Христо.
Ина и на мен щеше да ми стои добре с Табаков, но е ясно, че той ще е със Зорница. Точно за това си мисля, че тя ще си стои с Борис.
За Пешко също ще има нова. Остава да разберем Галя самотна майка ли ще го играе или и тя ще се влюби - например в Табаков и този път ще гледаме триъгълник с две жени и един мъж Simple Smile

# 707
Моски, не е точно така. Преди години четох за български сериал, в който участвал и Стефан Данаилов. Та, "убили" героя му и се надигнал страшен вой от зрителите. Искали да го върнат и от продукцията се видяли принудени и съживили и върнали героят.
Не съм гледала тази продукция, но ясно си спомням, това което четох.

И аз мисля, че "върнаха" Банков благодарение на воплите на фенките му.

Сериалът е Стъклен дом и да, възкресиха героя на Данаилов, но това си беше за нуждите на сценария, според мен.
За първи път чувам някой да е надигал вой.

# 708

Ина и на мен щеше да ми стои добре с Табаков, но е ясно, че той ще е със Зорница. Точно за това си мисля, че тя ще си стои с Борис.
И ще страдам много от този факт.
Тази жена има толкова пожар в себе си, а то...............Joy

# 709
На мен пък да ви кажа ми е абсолютно все едно Кая дали ще участва или не (като Тасев).Такава мъка е играта ѝ,че и най-големият мъжкар да ѝ партнира,тя пак ще измъчи историята и сцените.Поне това се сещам за нея от миналият сезон,дано да бъркам...А е толкова красива,но това не е достатъчно..

# 710
  • София
Както и да въртят сценария за Зорница и Пешко винаги има по някоя нова любов.

# 711

И Тасев! 😆

# 712
И само Инчето е каръка - с Тасев Joy

# 713
  • София
Дам, Кая и Тасев можеха да си тръгнат по живо по здраво, ама не.
Ще си ги търпим.
Дано имат малко екранно време.

# 714
Мнението ми е, като твоето Амбър. Много красива, но еднообразна и скована. По този повод бях писала, че в болната Вики има повече плам и енергия отколкото в Кая.

# 715
Сериалът е Стъклен дом и да, възкресиха героя на Данаилов, но това си беше за нуждите на сценария, според мен.
За първи път чувам някой да е надигал вой.

Не е било в Стъклен дом.
Там го простреляха, ченгетата го покриха, за да може да свидетелства и да го няма достатъчно дълго време, за да може жена му и синът му да се залюбят.

# 716
Кой е сериалът тогава?

Иначе за Стъклен дом е така, аз затова казах, че там си беше планувано така по сценарий.

# 717
Наистина не зная, кой е сериала  и не съм го гледала.LaughingLaughing Спомням си, че четох статия от вестник с голямо заглавие. Зачетох се, защото се споменаваше Ст. Данаилов.

# 718
Ами чакаме да видим за кой сериал става въпрос.

Но ако е за Стъклен дом, най-вероятно е била от същия автор, който написа и за Велислав тези дни.

# 719
  • София
Най лесно е да се провери в нета.
Има един друг сериал "Фамилията" от там го видях.
Не съм гледала.

Общи условия

Активация на акаунт