Откраднат живот: Любовта лекува • от 26.02 по НОВА ТВ

• 27 657
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
За мен са си точно едни и същи.
Няма лошо да искаш да гледаш даден актьор и да дадеш обратна връзка на екипа, но не смятам, че това трябва да се случва в пост за друг актьор.
Самият факт, че се кряка върнете Ковачеви под снимките на Иван на мен ми е достатъчно показателен и без да се пишат директни обиди към него.

Ама къде да изразим неудовлетворението си, като те снимки на Марио вече не качват ?

# 691
Предполагам имат някаква форма за контакти.

# 692
  • София
Тази вечер по Фокс Лайф от 21:00 ч. почва един доста нашумял докторски сериал по истински събитие - Ню Амстердам.
Аз не пропускам подобни, така че ще му дам шанс. А веднага след него е Специализантът, който си го следя и е във втори сезон.

Simple Smile

# 693
  • София
И на мен ми беше криво, че няма да участва Карамазов ама няма да си "скина дреАта " сега.
И нямам намерение да пиша нищо във фейса по този повод.

Сериала ще си го догледам, гледам го от първи сезон.
Когато изобщо участниците бяха други.

# 694
  • София
Любовите на Зорница са неизследими. Горката, зачислен и е всеки новопостъпил лекар в болницата. Направо се притеснявам какво ще и измислят, ако има и осми сезон и вкарат някой нов.

За Инчето, още когато пуснаха онази снимка, съм се обзаложила, че няма да е с костюмара. След промото съм напълно убедена в това. А за Кая ми се иска да се съсредоточат върху борбата за постигане на мечтата и да стане лекар. Защо винаги трябва да има любов, толкова ли не им стига въображението, за да измислят нещо различно? И моля ви, Банков е като чичко пред Кая. Нека да си стои с Виктория.

# 695
И на мен ми беше криво, че няма да участва Карамазов ама няма да си "скина дреАта " сега.
И нямам намерение да пиша нищо във фейса по този повод.
А трябва !
После ще пишат статии как феновете са си късали дрехите и понеже сценаристите отчитат настроенията на публиката, веднага са върнали Владо в сериала.
Просто трябва да им се оказва натиск на сценаристите от всички страни, това е !

# 696
Сериозно ли? И защо да им се оказва натиск? Това от онази сикрет куку група ли е взаимствано?

Нали осъзнавате, че това са големи, свободни хора и както едните имат право да наемат когото си искат на работа, така и другите имат право да приемат или отказват предложението.
На който не му харесва, не е задължен да гледа. Принципно много я недолюбвам тази фраза, но в случая смятам, че е съвсем на място.

Владо, ако не иска да снима, колкото и да се оказва натиск на Милошев, друго освен да мине през Капките и да се преобрази на него, не виждам какво да направи.
Чак ми е нелепо, че уж зрели хора мислят по този начин и имат претенции, все едно останалите са длъжни да им изпълняват желанията без право на собствено мнение.
Това са живи хора на първо място, не просто измислени герои, че да им се оказва натиск какво да правят.

Кой колкото иска да се разграничава, на мен тотално ми се затвърди мнението, че кокошките от фейса се разделиха в два кокошарника.

# 697
 Подкрепям идеята да видим развитието на Кая като лекар, ама то много има да учи и да специализира - отиде в десети сезон Grinning. И после, такова хубаво момиче не би трябвало да е самичко,някак противоестествено е Rolling EyesJoy

# 698
И после, такова хубаво момиче не би трябвало да е самичко,някак противоестествено е Rolling EyesJoy
Защо? По-ниско качество човек ли е, ако е сама?

# 699
Така. Нямам мнение кой с кого ще бъде двойка и не мога да предполагам. Варианти много. Едно не желая – да гледам отново влюбена Зорница, колебаеща се, несигурна незнаеща, какво иска. Ако това стане независимо с кого, образът й определено ще олекне и лично на мен ще ми е опротивее. Коментирахме това, че в живота човек има по няколко връзки, но точно с тази героиня в този сериал не го приемам. Бих била доволна, ако и тя „замине“ и повече не ме занимават с нейните любовни трепети.

С Табаков, отново пиша не ми се вярва да ги влюбят. Колкото и да не ми се иска, мисля, че ще го „зачислят“ на Кая, освен ако няма нова героиня, което всъщност ми се иска. Да създадат нова, необременена двойка между интересни и симпатични персонажи, какъвто е Юруков и една подходяща за него красавица.
Много бих искала Ина и Юруков, като двойка, но е малко вероятно. За нея е Костюмаров, а Тасев – довиждане.

Само да попитам: защо решихте, че Виктор ще се грижи за Пепе? Ще бъде мило. И да се случи предполагаем инцидент с родителите му, няма ли баби, дядовци, близки роднини, които да се грижат за него?

Дяволче, имаш ли представа от къде да сваля сериите на "Специализантът"?  В "нови сериали" сякаш не са качени всичките или не съм гледала внимателно.

Последна редакция: вт, 12 фев 2019, 15:41 от *Melanie*

# 700
  • София
И преди съм го писала, ще го напиша пак.
Сериала се прави за масовата аудитория, нито за фейса, нито за бг мама.
Така, че разни вопли от преди "къде е Банков" и сега "върнете Ковачеви" няма кой да ги чуе.
Освен да се подхилкват от екипа, то за друго не става.

# 701
Кая докато я направят хирург минали има-няма 10 години. Надявам се поне да започне да учи, като лекар скоро няма да я видим, освен на финала на ОЖ да има някакъв скок от 4-5 години, поне дипломираща се да е.

Дона, няма лошо разбира се, ама за нашите сценаристи сам/а  жена/мъж от главните в тая болница не трябва да има Grinning

# 702
Само да попитам: защо решихте, че Виктор ще се грижи за Пепе? Ще бъде мило. И да се случи предполагаем инцидент с родителите му, няма ли баби, дядовци, близки роднини, които да се грижат за него?

Имаше такива предположения заради прегръдката им в промото, пък ще видим какво са замислили.

# 703
И преди съм го писала, ще го напиша пак.
Сериала се прави за масовата аудитория, нито за фейса, нито за бг мама.
Така, че разни вопли от преди "къде е Банков" и сега "върнете Ковачеви" няма кой да ги чуе.
Освен да се подхилкват от екипа, то за друго не става.
И аз така мисля и смятам, че е наивно да се мисли, че даден актьор е привлечен или осовободен заради настроенията из интернет.
Хората гледат рейтинга, друго не им трябва.

# 704
Моски, не е точно така. Преди години четох за български сериал, в който участвал и Стефан Данаилов. Та, "убили" героя му и се надигнал страшен вой от зрителите. Искали да го върнат и от продукцията се видяли принудени и съживили и върнали героят.
Не съм гледала тази продукция, но ясно си спомням, това което четох.

И аз мисля, че "върнаха" Банков благодарение на воплите на фенките му.

Общи условия

Активация на акаунт