Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~196

• 35 138
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
Сладури, пожелавам  ви  един  много  приятен  ден,  изпъстрен с  безкрайни  положителни  емоции.
Да се радваме  на  днешния ден.
Да сме щастливи  от  малкото,  което  имаме,  а  то  съвсем  не  е  малко.
Да има с  кого да си споделяш,  да има да си кажеш  каквото е  на душата  ти -  и  това  е  част  от  щастието  на  земята.
Така,  че  правете каквото  си  искате  и пишете,  каквото  желаете.  Пълна  свобода на  действията  ви.

# 271
Привет! Hug

Ани Hug

Сиси Hug,благодаря за превода! bouquet

Превод на руски ез. на 71 еп. на ИН....

Стамбульская невеста" - 71 серия (3-й сезон) с русскими субтитрами.

https://vk.com/kyg_club?z=video-78538620_456240162%2F03f4a4ffbf6 … pl_wall_-78538620

Неслихан/Дилара за телепрограмата "Tam senlik" по NTV

https://vk.com/istanbullgelin?z=video-141466025_456240316%2F811d … l_wall_-141466025

# 272
Сега - какво прочетох  при  рускините.

Зоя /някоя  си/ - Хареса ми много  първата серия.  Те,  семейството  и  роднините   отбелязаха  роодения  ден  на  момченцето 2009 год.  Изминали  са  10  години.
                       Мисля си, че серила  ще  бъде  прекрасен.  Актьорите  също  са  прекрасни.  Сюжета  е  нормален,  музиката  също  е  прекрасна.
                        Отдавна  с  такова  голямо  удоволствие  не  съм  гледала  сериал.
                        Последните като че ли  не  са  ми  докосвали  душата,  а  тоя  веднага    силно  ме  впечатли.  Пожелавам  успех  на  създателите  на  този  сериал.

Флора  ...Отличен  сериал.  Еркан,  както  винаги  е  великолепен  актьор,  вживява  се  в   ролята  на  Кемал  още  в  първите  секунди,   както  и  това,  че  е  положил    много  усилия  и  работа  предварително  да  отслабне - изминали  са  10  години,  а  той  е  в  кома. За  най-добрия  си  приятел - партньор  в   бизнеса  и  съдружник  е  ясно - завистта  няма  граници  и  време.
             Но,  да  питам  как  любящата  го  съпруга    тая,  която много  е  влюбена  в   мъжа  си  е  могла  да  се  омъжи  за  друг  и  разбира  се,  че  детето  им  е  било  съвсем  малко,  щом  като  не  помни   баща  си  и  нарича  чуждия  човек  татко.
            Разбира  се,  че  жена  му  е  знаела,  че  мъжът  й  е  в  кома  и  няма  шанс  да  излезе  от  нея   и  веднага   се  е  омъжила  за  приятеля  му.
           Над  всички  отгоре  сега  Рейхан  устрои  концерт,  всички  са  длъжни   само  на  нея  са  длъжни,....Защо  медицинската сестра  не  й  е  казала,  защо  стринка  й  не  й   е  казала,  защо  другите  не  са  й  казали????.....А...тя....самата  Райхан...обичащата   до  полуда   Кемал  в   същото  това  време  къде  беше ????...
          Ето  ти  на  теб  любов .....Докато   мъжът  ти  е  жив,  млад,  красив  и  богат....а  после.....веднага  го  замести  с  другия!!!...
          А,...родния  му  брат  Туран - той  пък  какъв  е ???....
          Сега  страдал,...не  знаел...че  брат  му  е  бил  в  офиса,  а  това,  че  той  запали  фабриката  и унищожи  неговия  бизнес -  това  какво  е???
          С  нетърпение  чакаме  нататък!!

Оксана....  Сериала е  супер!!  Обожавам  актьорите.

Ани  -  Как  жена  му  е  могла ???...Как??...Как  Рейхан  е  могла  при  жив  мъж  да  се  омъжи  за  друг  мъж  и  да   лъже  през   всичките  тези  10  години  детето  си,  че  Ведат  е  баща  му.
           Кемал  трябва  непременно  да  отмъсти  най-напред  на  жена  си.

Оля  -  Много  ми  хареса  първата  серия.  Един  наистина интелигентен  сериал.
           За  Ведат   няма  извинение   за  съвестта  му,  той  е  зает  да  мисли  как  да  унищожи  Кемал,  как  да  заграби  фабриката  само  за  себе  си  и    стигна  чак  до   желанието   Кемал  никога  да  не  се   събужда. За това нареди  на  гл. лекар  да  постави  на  Кемал  инжекции,  от  които  Кемал  да  не  се  събуди,  защото  му трябва  още  време,  не  му  стигнаха  10  години  за да  унищожи  напълно  Кемал.

Спирам  за  вечеря.

Последна редакция: сб, 09 фев 2019, 18:54 от sisi55

# 273
Злати  Hug Сиси  Hug хубава съботна вечер  lovekiss lovekiss

Ами и аз се чудя, как Рейхан се е омъжила за Ведат, че дори имат и дъщеря....Като гледам отношенията на Рейхан и Ведат, не ми прилича Ведат да е поставил пистолет на слепоочието на Рейхан и да я накара насила да се омъжи за него.... Thinking Прокрадва се една идея, че Рейхан го е направила заради сина им Керем....Не знам какво означава това  Thinking Но детето да не знае, кой е родния му баща - ами не ми се връзва нещо....Дано във втори епизод да ни изяснят, какво е накарало Рейхан да направи тази стъпка.....Защото ако ги проточат нещата, няма да е добре за сериала....

# 274

Ани, скъпа моя, аз  все  си  мисля,  че Ведат  е  най-виновен  за образуването  на  новото  семейство. Ведат е  бил  сам,  а Кемал  е щастливо влюбен,  дори  и  женен, че  и  дете  си  има.  Това е  отключило  злобата  и  завистта  на  Ведат и той  е  произвел  машината  на  злото  на семейството  на  Кемал.

Още  повече, че днес, когато  поместих интервюто  с  главните  актьори, Емре Кенан каза так:
"Сериала  ще   ни  покаже  предателството  на  приятелството.  Ще  ни покаже какво е да си майка, какво е да си баща.  Аз  играя  ролята  на приятел  на  Кемал, а в  същност  аз  съм  най-големият  му  враг."

Тези  3  изречения  на  актьора  ме  навеждат  на мисълта,  че Ведат  и  двигателят  на  предателството
А е  възможно  и това  -  Ведат да е  искал  да  заличи  приятеля си  Кемал  от  лицето  на  земята,  защото за  всичко  му  е  завиждал и омразата  му  е  достигнала  до краен  предел.

Ще  го  видим  следващата  серия.
Аз  пък  не  можах  да се ориентирам  коя  беше  тази  жена  с  руса коса  дето  я  дадоха,  по-ниска,  на  средна  възраст.  Да  не  би  това  да  е  била  майката  на  Кемал  и Туран,  която  е  умряла  от  мъка  по  трагедията  и  комата  на  Кемал ???...

И друго  не разбрах  -  този  Ведат  преди 2009 година там, в  това  имение ли е   живял  или  след пожара е отишъл  да  живее в  дома  на  Кемал ???

Последна редакция: сб, 09 фев 2019, 23:46 от sisi55

# 275
# 276
Добро неделно слънчево утро

Лу взех си едно кафенце и с удоволствие ще го изпия в твоята компания

Надявам се да сте се събудили така.....

Хубав и щастлив почивен ден  Hug

# 277
 Добро утро! Hug Hug Hug

Лу HugАни Hug,благодаря за кафенцето и пожеланията!

Цитат
Аз  пък  не  можах  да се ориентирам  коя  беше  тази  жена  с  руса коса  дето  я  дадоха,  по-ниска,  на  средна  възраст.  Да  не  би  това  да  е  била  майката  на  Кемал  и Туран,  която  е  умряла  от  мъка  по  трагедията  и  комата  на  Кемал ???...
Сиси Hug,това беше майката на Кемал!Ролята се изпълнява от Айшен Инджи!Аз съм я гледала и в Карасевда/Черна любов!Ето я актрисата....

Да видим днес ще пуснат ли новите снимки и озета на ''Вургун''!

Желая ви приятна неделя! Hug bouquet

# 278

Моля,  потопете  се  в  мистичната  красота  на  орхидеите.  Моля ви, изберете  си  които  искате  и  колкото  искате  орхидеи.  Всичките са  за  вас.

Добро утро  с  кафенцето  на  Лу.  Благодаря ти от  все  сърце.  Кафето ти  е  умопомрачително  и  еликсирно. Пия  си  го  с  обич,  настроение,  хъс  и  романтична  насоченост.
Като седна на стола пред лаптопа  и  сърцето  ми  се  зарежда  с  енергия,  която  ме  държи  до  нощта.
И тази сутрин е  същото.

Милата  ми,  незабравима  Лу,
 от  сърце ти благодаря  за  кафенцето.  Аз  сутрин  си пия  едно капучино  и  готово.  Бъди  винаги  млада,  жизнена  и  щастлива,  защото  си  част  от  Европейската  столица  на  културата.  Честито.

Златинче,  златното  момиче,   моята  пътеводителка  в  безкрайния  лабиринт  от  турските  сериали.

Значи, това е  майката  на  Кемал  и Туран.

Скъпа  Ани,  здравей,  благодаря
ти  за  всички  хабери  и  мнения.  Ти  си  моята  опора  в  постовете  ми. Моля те, пиши  ми  мога ли когато  пиша  в  спойлер  да напиша  някое  изречение  или  мисъл  с  главни  букви????    Предварително  ти  благодаря.
  За обед  ще изпека  една  баница, ама  ще настържа  и ябълки  и  готово.
Мислех днес да си  чистя  къщата,  ама  като  гледам  какво  слънце  е  навън  и  гората  колко  е  красива, май  ще  зарежа  чистенето  и  хайде  в  планината  за  левурда  за  салатата.  Безкрайно обичам  да  се  разхождам  между дърветата, да стъпвам  по  зелената  морава и да  медитирам.
До  после.

Последна редакция: нд, 10 фев 2019, 12:32 от sisi55

# 279
И....сега имам 2 часа до баницата - да напиша  нещо, което вълнува  и чопли  душата  ми  и  напира  да  излезе навън.

ВЕДАТ  - Ведат  е  хитър  крадец,  долен интригант,  низък  и  подъл измамник,  който винаги  може да  те оплете в  ловко  изплетените  си мрежи,  да  те озлочести,  да  оплете  душата  ти  в   гъсто  макраме  и  накрая  да  те  убие.
Ведат  е  лед  и  камък,  изкусен  и  покварен  завистливец  на щастието на  съдружника  си  и  пръв  приятел.  Гигантската  амбиция  да  вземе  всичко,  което  е  на  Кемал,  да  го  заграби  за   себе  си.
Страстните  му  умопомрачителни,   коварни  замисли  беснеят  в   душата  му  като   същински  демони.
Не знам  защо  в  интервюто  си пред  пресата   Емре  Кенан  казва, че   сериала  ще  покаже  какво  е  да  си  майка,  какво е да  си  баща. Тук  недоумявам -  те  Рейхан  и  Ведает  да не  си  мислят,  че  много добре  са  направили  с  това,  че  детето  на  Кемал  да  казва  "татко"  на  чуждия  човек -  на него.
РЕЙХАН -  жена,  пословично  влюбена  в   съпруга  си,  между  нея  и  съпруга  й  съществува  едно  силно,  изумително  чувство  на  безкрайна  обич,  непосилна  на  времето и  битието.  Как  така,  че  този  нейния  мъж,  който  е  влюбен  в   жена  си  като  обезумял,   тя....влюбената  жена  още  в   първата  година  от  трагедията  му  се  омъжи  за  най-големия  му  приятел.
Сценаристите  има  много  и  много  да ни  разказват  и  да  ни  убеждават  за  правилността  на  действията  на  Рейхан.
Как  така  Рейхан  се  отрече  от  любовта  си,  като  лиши  мъжа  си  и  морално  и  материално.  Не  стига,  че  се  отрече  от  него  и  запрати  любовта му  на   дъното  на  пъкъла,  ами  му  взе  и  фирмата,  и  къщата,  дори  и детето му.
Въобще  още  от  първата    година
Рейхан  и  Ведат  са  унищожили изцяло  и напълно  образа  и  фигурата  на  Кемал.
Още  от   първата  серия е  трудно  да  определим  тези  двата  образа.

КЕМАЛ -   Самотата  и  болката  са новите  тъжни  приятели  на  душата  му.  Той  е  сам  под  небето,  стои  така внушителен  и  тъгува  за  любимото  си семейство.
                Когато  видя своята любов  с  приятеля  му,  тогава му се стори,  че  чувства едно  съскане  на  отровната   змия  на ревността,  свила се на  кълбо пред  него  и  в  един  миг  това  кълбо  разкъса  гърдите  му  и  се загмезди в  душата  му.
               Дали  в  тоя  миг  Кемал  не  си  помисли,  че  любимата  му  съпруга  заслужава  само  презрение.
              Ясното  му  съзнание  за  разбития  му  живот,  загиналата  му  и  превърнала  се  в  пепел  любов,  умрелите  му  надежди,  рухналата  му  вяра -  всичко  това го повлече  като  силна,  мътна  отровна река  надолу  в  бездната  на  АДА.
             Дори  и   най-възторжените  му  блянове се  оказаха  отвратителни,  омразни,  обезумели   и  обсебени от  въплъщението  на  смъртта.
            Кемал  се моли:
            "О,  Господи,  защо  не  слезеш  от  небето  и  да ми   вдъхнеш  вяра  и  сили,  да   ми  вдъхнеш  надежда  за  възраждане,  да  ми  върнеш  щастието,  семейството,  любовта  на  живота  ми,  детето  ми,  името  ми  и  целият  ми  любовен  еликсир!!...."
           Кемал  непрекъснато  мисли  само  за  идиотизма,  противния  фалш  и  предателството  на  своите  хора,  на  своето  семейство,  на своя биологичен  брат  Туран, прехвърляше  от  пусто  в  празно  живота  си,  гоненето  на  вятъра  и  съзнателното  си  самозалъгване..
           Тепърва    като  чудовища  ще  изплуват  срещу  него  всичките   мръсотии,  които  са  му  скроили  любимите  му   хора.
           Спомняте  ли  си,  любими  мой,  с  каква   обич,  с  каква  духовна  жар  Кемал  разтвори  и  двете  си  ръце  за  топла,  гореща  и  страстна  прегръдка да  се  потопи  с  любовния  си  огън  с  любимата  си  жена  Рейхан.   Спомняте  ли  си  колко  силно  и  влюбено  я  прегърна и  притисна  до  гърдите  си,  как  и  двете  му  ръце  обвиха  тялото  й  в  един   истински  любовен  венец.... Но....тази  гореща  прегръдка  беше  много  кратка - Кемал  неволно отмести  очите  си  към  стената  на  стълбището и  остана  поразен  от  окачените  снимки.
           От  тези  кадри  в  очите  му  четяхме  такова  дълбоко  разкаяние,  такава  искрена  скръб  в  гласа  му и  в  миг разбра  колко  е  била  фалшива  любовта  му  към  жена  му...колко  е   гибелна,  унищожителна,  плачевна,   катастрофална  и  смъртоносна  духовната  му  страст.

Как  на мен,  а  и сигурно  на  всички  зрители  като топъл  полъх  искаме да му  вдъхнем  надежда,...оная  надежда,  която  му  трябва,  за  да  стане  на краката  си:
         В  сряда  ще  видим  още  колко нещастия  са  го  сполетяли,  които  никой  не  знае.

Приятен ден.

# 280
  • София
Привет и от мен, душички! Sparkling Heart

Отдавна не съм се вясвала в тази тема, но покрай "Вургун" просто няма как. Sunglasses

Еркан влиза в нетипична (поне според мен) роля за него. Освен, че, доколкото разбрах, е отслабнал доста килограми за ролята на Кемал, самият мил, наивен, добродушен герой, който пресъздава (поне до комата), е в рязък контраст с ролите му, които досега съм гледала.

Обожавам Дениз Чакър (да, още ме е яд на глупавите ми предубеждения като тийнеджърка) - за мен една от най-добрите турски актриси. Не съм сигурна доколко ще се получи тандемът Еркан-Дениз - струват ми се доста различни като типаж и стил на игра, но може и да бъркам (както и за други двойки, които не ми изглеждаха съвместими, а се оказа, че са всъщност хитови).

Ще следя сериала доколкото мога. И се надявам да има успех, предвид актьорския състав (визирам не само Еркан и Дениз, разбира се). Flowers Hibiscus

# 281
Аз съм си на "Невестата". Пиша след като чаках да ми размине от 30 минутен плач на последните 30 минути на последната серия. Не се бях разчуствала така на филм от "Кара севда". Много добри актьори! За Ипек- за мен тя тъкмо започна да съзрява и да се отстоява. Не го прави на инат нито на Фикрет, нито на родителите си. И от Окан не иска да зависи. Момичето порасна и си иска живота в ръцете си. Не малко от думите, които каза на Сурея, гледано отстрани са правилни. Сурея нещо се улелчи. Взе да раздава непоискано акъл и да "урежда" живота на близките си, което не се прави по този начин. И това също е поука и неопитност. Колко се обиди Есма за менюто...А Сурея можеше да премълчи. Знаем, че не го прави за "трона", а от загриженост, но в очите на всички ще изглежда като узурпатор. Хубаво е, че с Дилара май си простиха. Харесва ми и че показаха, че животът е най-важен. Много хубав филм!

# 282
Привет момичета  wavey Стигнах до компа - предпочитам вашата приятна компания, вместо да се ядосвам с нагли съседки.....

Злати  Hug Сиси  Hug *Tincheto*   Hug Вики  Hug

Първо да кажа добре дошла на Тинчето  Hug - Еркан е отслабнал с 9 кг заради ролята, ама никак не ми харесва така - той е много висок и тази слаботия не му отива...Но се надявам скоро да си възстанови килограмите. Относно партньорството му с Дениз Чакър, разчитам на каста. Комшиите много добре съчетават актьори - герои....Имат усет и почти винаги се получава, че сякаш актьора е роден за тази роля. Но времето ще покаже.....

Сиси - характеристиката на героите, които си направила, твое творение ли е, или правиш превод на характеристиките дадени за всеки герой? от официалната страница на сериала..... Thinking

Злати мерси за инфото за русата дама, която роля се изпълнява от  Айшен Инджи.....

Скрит текст:
Заради многото ангажименти - месечното ДДС, годишното приключване и РЕМОНТА! не можах да сколасам да доизгледам първия епизод до край....

Вики - относно Ипек, мисля, че сценаристите се люшкат от едната крайност до другата. Два сезона ни представиха Ипек в една светлина, сега изведнъж като с магическа пръчка промениха Ипек. Признавам си, че съм предубедена към тази героиня, но промяната, която правят сценаристите ми е неубедителна.....От една типична интригантка и манипулаторка, изведнъж се "роди" един незаменим специалист.....Не е имала и един ден трудов стаж в живота си, но сега стана гении...Сигурно докато гледаше филми под юргана се е изучила да прави проекти.....Спирам, защото ще стана досадна.... smile3505

# 283
Привет! Hug

Тинче Hug,добре дошла! wavey Гледам аватара и подписа ти,явно гледаш-''Сблъсък'',аз също! Laughing

Сиси Hug,благодаря за вълненията,които си споделила сутринта за ''Вургун''!Само да те поправя как да изписваш името на актьорът изпълняващ ролата на Ведат-Емре Кънай! Wink

Вики Hug,наистина ИН е стойностен сериал с такива известни актьори-Йозжан Дениз,Ипек Билгин,Аслъ Енвер,Тамер Левент и др.! Peace

Ани Hug,до сряда имаш време да доизгледаш Вургун! Wink

Днес проверявам но няма пуснати нови снимки и озет! Peace

Ето и първия клип направен за Вургун....

Рейхан и Кемаль (Vurgun - Нажива) Клип

https://vk.com/vurgundizi?z=video382721625_456239236%2Fb243ea786 … l_wall_-124380495

# 284
  • София
Привет, Мама и Златина! Yellow Heart Yellow Heart

Маме, не съм свикнала да гледам Еркан да изглежда така, права си. Може би точно заради килограмите и цялостната визия на Кемал, ми е толкова различен от това, което съм свикнала обикновено да асоциирам с и виждам от Еркан. Предполагам, че историята на Кемал ще развие героя и ще го превърне в човек, решен на всичко да накаже предателите и да си върне обратно любимата жена и сина си. Hands Pray И пак ще си гледаме добре познатия ни Еркан. Nerd

Златинка, гледам сериала редовно и смея да твърдя, че в момента "Сблъсък" ми е водещ от турските сериали. (Заедно, донякъде, с "Вуслат".) Виждам, че се коментира в темата на Къванч, но аз (както много народ, доколкото виждам сред турските и руските фенове) съм фен предимно на двойката Керем-Джемре, и не съм сигурна до каква степен ще се впиша в дискусията тук. Затова си и кротувкам. Grinning Много се радвам, че и ти го гледаш! Kiss

Общи условия

Активация на акаунт