Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 3 / Февруари 2019

• 200 185
  • 4 000
  •   1
Отговори
# 3 285
Пепа не го ли захрани вече това бебе, какъв е тоя напън непрекъснато да го кърми през 20 минути?! Вижда се, че видеото е рязано така или иначе, толкова ли не можа да го накърми спокойно извън кадър, вместо докато говори нахилено през зъби, нервно да си придърва блузката върху защипаните от сутиена гърди? То голям кеф и показнó да кърмиш така, всичко сплескано и отдолу натикано бебето.

# 3 286
Офф и аз това мисля. Хубава беше идеята за видеото, обаче защо постоянно трябва да натрапва, че кърми?!?
Остана ли някой да не е разбрал? Ми нахрани си детето като хората, пък тогава снимай.

И като гледах снимките от нейното детство хич не ми се стори, че родителите й са си броили стотинките за жълта лимонада.

# 3 287
Тя го прави нарочно, защото тук я коментираме точно заради кърменето.

# 3 288
Тя го прави нарочно, защото тук я коментираме точно заради кърменето.

Глупости! Тя въобще не чете тук Wink 😃

# 3 289
Гледали ли сте канала blair walnuts? Момичето е българка и за 1 седмица последователите и се увеличиха с около 300000 и сигурно има общо над 15 млн. гледания. Има и канал на български.

# 3 290
  • Стара Загора
Гледали ли сте канала blair walnuts? Момичето е българка и за 1 седмица последователите и се увеличиха с около 300000 и сигурно има общо над 15 млн. гледания. Има и канал на български.

Мина й тренда на нея... Grinning

# 3 291
Много е шантава B. Аз много харесвам точно такъв тип хумор- самоирония. На български видеата и бяха доста по-дървени, но тя си е израснала в Америка и мисълта и тече на английски. Shane я беше споменал в Twitter и затова така рязко набра популярност.

# 3 292
  • София
Catcher май имаше предвид Пепе и новото кукуригу на последната снимка
Да, това имах предвид
Но пък прочетох коментара около 2-3 пъти, за да схвана шегата. А то било за друга влогърка явно Laughing

# 3 293
# 3 294
Чудесно, Антоинет!
За да сме сигурно, че ще прочетеш че ни писна от кърменето ти ще можем да го напишем там.

# 3 295
И в Стори обяснява същото, със Сиена на цица разбира се 😃

# 3 296
Нещо малко изнервеничка ми изглежда в това стори Simple Smile

# 3 297
Не чух добре ТВ-то, но май утре Пепе ще е сутринта по БТВ.  /да покаже как се кърми в ефир 😄/

# 3 298
Нова мода във вечерята.
Чай..
https://youtu.be/oeunjkqTykc 
Сега всички "инфлуенсърки" юруш на чая да ви мине грипа. 😉😁
Взимайте пример от Ирина.
Истинският инфлуенсър ползва Инфлувак!

"Малката е 8 клас, много жалко, че от толкова малка е започнала да се гримира"
Стига, бе, хора, наистина. Гримът не вреди на кожата, вредят липсата на хигиена, немиенето му и неподдържането на четките, които стават инкубатори на стафилококи.
Жените, които ползват тежък грим, изглеждат състарени заради тежкия грим, който кара кожата да изглежда дехидратирана, с широки пори и сбръчкана. Но това си е въпрос на вкус. Отивам да си оближа дупето, че и аз се гримирам тежко понякога.

# 3 299
Бе жената в Лувъра кърми, колко му е едното БТВ да овършее Joy

Общи условия

Активация на акаунт