Рецепти за Airfryer фритюрник PHILIPS HD9220/20 BLK - втора тема

  • 107 434
  • 766
  •   1
Отговори
# 360
  • Мнения: X
Момичета, искам да ви попитам, Вашите уреди ок ли е да се отваря кошницата докато е в процес на готвене? Не разбирам съвсем, днес за първи път ще готвя в него, панирана замразена риба ама нещо май не се получава както си представях.
А и винаги ли се готви върху решетката на кошницата?

# 361
  • Мнения: X
И обръщате ли риба или месо? Това отгоре беше добре, но отдолу беше морко и го обърнах.

# 362
  • Мнения: 2 134
Отварям по време на готвенето , разбърквам , обръщам .

# 363
  • Русе
  • Мнения: 2 209
А като слагате панирани нещица или само с брашно, напр. тиквички не залепва ли по решетката?

# 364
  • Мнения: 15 073
При Филипса има копче "пауза", натискаш го, отваряш и после пак го натискаш, за да продължи да готви. Не ми се налага да обръщам, изпича си и отгоре, и отдолу.

# 365
  • Мнения: 2 041
Аз също отварям, когато сметна за необходимо. Няма никакъв проблем. Понякога обръщам, понякога разбърквам. Зависи какво се готви. А за да не ми лепне на кошницата си изрязвам кръгчета от хартия за печене, колкото нейното дъно и надупчвам яко с клечка за зъби. Така и почистването става доста по-рядко.

# 366
  • София
  • Мнения: 11 860
Дух, аз моето Косори си го отварям без да паузирам програмата. То си спира автоматично и си тръгва в момента , в който затворя кошницата.
Твоят уред изглежда по-различно Simple Smile Няма програми, така ли?

# 367
  • Мнения: 2 134
А за да не ми лепне на кошницата си изрязвам кръгчета от хартия за печене, колкото нейното дъно и надупчвам яко с клечка за зъби. Така и почистването става доста по-рядко.

Правя същото или с хартия за печене , или с алуминиево фолио .

# 368
  • Мнения: X
Дух, аз моето Косори си го отварям без да паузирам програмата. То си спира автоматично и си тръгва в момента , в който затворя кошницата.
Твоят уред изглежда по-различно Simple Smile Няма програми, така ли?
Ами май няма програми. Пиш само температура и минути. Братовчед ми ми каза че моят е новият модел на твоя и е опростен от към управление.
А иначе и аз си го отварях, просто не знам дали не го развалям така.

Последна редакция: чт, 04 юни 2020, 16:28 от Анонимен

# 369
  • Мнения: 208
Пуешко месо от бут ,нарязано на парченца ... колко минути и на каква температура? Скампи с панировка, не знам на български как се казва, колко минути?   

# 370
  • Мнения: 208
Пилешки пържоли

Калмари/полуфабрикат/


Пилешката пържола как е направена?

# 371
  • Мнения: 1 948
Пилешката пържола е подправена и „опържена” за 20 минути.

# 372
  • Мнения: 91
Някой дали е правил във фаера пица с блат от настъргани тиквички?

# 373
  • София
  • Мнения: 11 093
Някой дали е правил във фаера пица с блат от настъргани тиквички?

Пицата се пече главно отдолу, няма как да стане, като я обдухва отгоре.

# 374
  • Мнения: 2 924
И аз така мислех, но нали уж горещия въздух циркулирал вътре ? Пробвах с класическа тестяна пица, изрязах кръг хартия за печене. Опече се, на бавен огън, по-дълго време, не помня, нещо от рода на 140 градуса, 15-20 мин.

Общи условия

Активация на акаунт