Рецепти за Airfryer фритюрник PHILIPS HD9220/20 BLK - втора тема

• 107 514
  • 766
  •   1
Отговори
# 510
От няколко дни и аз съм с Philips XXL HD9650.
Правих вече доста неща в него. Много ми харесва. Вчера правих кюфтета, станаха супер, но доста го омазниха.
Тавата и решетката ги мих в съфомиялната, но борда на решетката, на който е и дръжката, не съм го пускала.
Вие цялото ли го пускате или има вариант да се разглоби. Не видях такъв при мен. Притеснявам се да не си промени цвета пластмасата на дръжката, така си прецаках кафе машината преди време.

# 511
От няколко дни и аз съм с Philips XXL HD9650.
Правих вече доста неща в него. Много ми харесва. Вчера правих кюфтета, станаха супер, но доста го омазниха.
Тавата и решетката ги мих в съфомиялната, но борда на решетката, на който е и дръжката, не съм го пускала.
Вие цялото ли го пускате или има вариант да се разглоби. Не видях такъв при мен. Притеснявам се да не си промени цвета пластмасата на дръжката, така си прецаках кафе машината преди време.

Аз съм със същият модел вече почти година. Всичко мия в съдомиялната,но решетката на кошницата не се измива както ми се иска. Иначе цвета си не е променил.

# 512
И аз днес видях, че мъжът ми мие кошницата + дръжката в миялната и няма проблем Simple Smile
Като отворих миялната, видях вътре всичко измито и си е Ок, не се е промвнил цветът.

# 513
Измих я вече дръжката. Ок си е

# 514
Пиле на въртящия се грил в мини фурната ми с горещ въздух.

45 минути на 190 градуса. Пилето е 1.8 кг, обвързано е с конци, за да не закачи някоя щръкнала част нагревател.

# 515
Кашкавал пане правите ли във фрайъра и ако да, може ли да кажете идея как става.

# 516
Кашкавал пане правите ли във фрайъра и ако да, може ли да кажете идея как става.

Аз правих , не успях да го опитам даже,защото половината го правих обикновен на тиган, а другата във фрайъра и този от фрайъра се изяде мигновенно. Казаха че бил в пъти по-хубав от тигана.

# 517
А как го правите? Не искам да слагам галета. Чета, че трбва да загрея фрайъра и тогава да го сложа.

# 518
Сложих галета да, по стандартен начин ги овалях - брашно, яйце, галета. върху хартия за печене обаче ги сложих и Не съм загрявала въобще фрайъра.

# 519
  • София
Здравейте, Airfryer-ът става ли за правене на пресни картофи, които да са като пържените?
Чудя се м/у него и ActiFry на Тефал. Имам и MULTICOOKER PHILIPS HD3037/70, та в този ред на мисли, дали уредите са подобни или с всеки един от тях се готвят различни неща?

# 520
  • София
Много хубав кашкавал пане ми се получи и на мен в Еър Фраера (моят е марка Cosori, но предполага, че са сравними нещата). Аз го загрях предварително. После наредих върху решетката кашкавала, който беше овалян първо в в яйце, после в галета. Стана супер.

# 521
  • софия
А колко минути и на колко градуса пекохте кашкавала?

# 522
  • София
Бях го нарязала с дебелина около 2 см и го пекох 5 минути на 185 градуса в предварително затоплен уред.

# 523
  • софия
Бях го нарязала с дебелина около 2 см и го пекох 5 минути на 185 градуса в предварително затоплен уред.

Благодаря,ще го пробвам!

# 524
Здравейте, Airfryer-ът става ли за правене на пресни картофи, които да са като пържените?
Чудя се м/у него и ActiFry на Тефал. Имам и MULTICOOKER PHILIPS HD3037/70, та в този ред на мисли, дали уредите са подобни или с всеки един от тях се готвят различни неща?

Могат да се правят, хубаво е добре да ги отцедите върху кухненска хартия преди това, но това като цяло важи и за пържене в тиган.

Мултикукър и еър фрайър са два различни уреда. ActiFry е с бъркалка и ако не се лъжа пече само от едната страна. Удобно е за картофи, но ако е за други неща се местят ръчно.

Кашкавалчетата стават супер Grinning Само трябва да са добре запечатани.

Общи условия

Активация на акаунт