Рецепти за Airfryer фритюрник PHILIPS HD9220/20 BLK - втора тема

• 107 501
  • 766
  •   1
Отговори
# 495
Аз имам тавичката за печене с формите и си ги използвам много. Ще си взимам скоро и поставка за скара, мисля че ще е удобна. Обръщам внимание обаче, че тези 2 посочени от теб аксесоари са за различни модели и съответно размери Air Fryer. Тавичката е за XXL и съответно грил поставката за него е тази. Цяла грил кошница няма за моделите с размер XXL.

Благодаря за информацията. Това означава ли обаче, че за другия размер не се предлага тавичка? Нещо не мога да намеря, търсейки по модел - моят е HD9621/90.

# 496
  • София
В Амазон има всякакви аксесоари за всички модели. Ето това би трябвало да е за твоя модел.
Ако търсиш от Бг - ето тук намирам, но без формите за мъфини.

# 497
В Амазон има всякакви аксесоари за всички модели. Ето това би трябвало да е за твоя модел.
Ако търсиш от Бг - ето тук намирам, но без формите за мъфини.

Изчерпани са, за съжаление, иначе и в други сайтове ми излезе. Искаше ми се от БГ да поръчам, но явно ще е Амазон или Алито Simple Smile Мерси!

# 498
Здравейте. Включвам се и аз. Вчера взех Филипс ххл.
Нямам обаче никакви инструкции кое какво значи на дисплея. Пробвах да направя едни свински късчета.
Дадох на иконата на ввинско месо и дори и да настроя ръчно температура и време , то автоматично ги сменя, а като се изключи си бяха сурови.
Нещо не успявам да се справя.
Къде бъркам?

# 499
  • софия
Кекс солен-рецепта от тук!

Чушчици със сиренце -25мин-180°

# 500
  • София
Виждам, че се обсъждат и други марки Еър файъри затова да се похваля и аз с моя

Имам го от вече седмица и засега съм доволна
Правих картофи бланширани и не, хапки и мини пици
Купих го основно заради картофите , защото само заради тях имам фритюрник.
Не е голям, но ми е достатъчно събира поне 600 гр картофи и за младежа са достатъчни
Иска ми се да станат и пържени тиквички и фритюрника отива на боклука

# 501
И пържени тиквички стават страхотно, и патладжани. Simple Smile

# 502
  • София
Четох че ги овалват в брашно, но аз искам без, само тиквички нарязани на кръгчета....
Не залепват ли една за друга ако се понапълни кошницата? Не ме се иска да ги редя само на дъното и цял ден да пека една тиквичка

# 503
Аз тиквичките не ги овалвам в брашно. Посолявам, да си пуснат водата и ги слагам - само им ръсвам малко олио на тънка струйка. Не залепват, но аз не пълня кошницата, редя два реда - примерно две малки тиквички, на 200° С за около 20 минути, обръщам/разбърквам ги два пъти.

# 504
На дължина слагам тиквичка.Не на колело.

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 10:28 от Анонимен

# 505
  • burgas
А как приготвяте патладжаните?

# 506
Аз правя патладжаните така:
Обелени ги нарязвам на кръгове с дебелина около един пръст. Посолявам и оставям за половин-един час - да си пуснат горчивата вода. Изплаквам и изцеждам. Овалвам ги смес от царевично и пшенично брашно, редя ги като ветрило с леко прихлупване в кошницата, поливам с олио на тънка струйка и пека 20 минути на 200° С. Обръщам ги веднъж. Стават хрупкави.

Последна редакция: пн, 07 дек 2020, 19:03 от Смиляна

# 507
  • burgas
Много благодаря за бързия отговор!

# 508
На дължина слагам тиквичка.Не на колело.
За салата си ги пека цели. Измивам, надупчвам ги с нож на няколко места и според големината на патладжана варират минутите или ги режа на кубчета, сол, малко зехтин и пека, после доовкусевам. Чушките също пека в него,
 почистени от семките. Супер стават.
Сгрешила съм цитата.

# 509
Момичета, на колко градуса печете цял кекс и за какво време. Досега съм пекла само мъфини, днес реших да пробвам кекс в форма за кекс, но от долу ми е недопечен

Общи условия

Активация на акаунт