Американски колеж - четиринадесета тема

• 55 714
  • 762
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Охх, ве, начии. Всяка година по тва време ме обзема благородна завист към родителите на кандидатстващи деца за трепетите и вълненията. И всяка година си го констатирам. Като асъл класическа пенсионерка Simple Smile)) А па тва кефът, кат разбереш, че диването е прието... просто няма с кво да се сравни Grinning
Успех и стискам палци!

# 421
  • София
Аз кога да пускам жокера на развълнуваните мами? 1 ден преди изпита или след него? Вече съм забравила кога го правех.

# 422
  • софия
Аз кога да пускам жокера на развълнуваните мами? 1 ден преди изпита или след него? Вече съм забравила кога го правех.

виж как забравя човек...и аз не помня хем ми беше голямо упование като го прочетох!

# 423
  • Sofia
Аз от сега имам нужда от упование Joy

# 424
  • софия
То е като сламка..... ама върши работа да не потънеш съвсем ошашкан.

# 425
Рано е. Ще си приказваме пак през седмиците след изпита до излизането на резултатите...

# 426
  • Sofia
Когато резултатите излязат всъщност всеки вижда резултата на детето си. Има ли начин да го съпостави. Класирането веднага с резултати ли излизат?

# 427
Когато резултатите излязат всъщност всеки вижда резултата на детето си. Има ли начин да го съпостави. Класирането веднага с резултати ли излизат?

Всеки вижда резултата на детето си и мястото на което е класирано сред момчетата или момичетата (fair enough Wink ) Успех, alegra!

# 428
  • София
Опровергават твърдението за намален интерес към АК Wink
Интересно би било процентно дали се запазва съотношението на проявилите интерес към АК  от общия брой деца родени през 2005 спрямо процента на предния набор (ох ама и аз как го обясних)
До колкото помня беше “бум” на новородени точно тази година Simple Smile

# 429
  • Sofia
Значи ако под номер 100 момичета или момчета детето е прието и може веднага да се запише? След 100 е в резервите.

# 430
Бум имаше 1999-2000, после 2003... после 2009-2010... (по бройките в женската консултация и по-липсата на места в детските градини съдя, все с обяснението, че е много голям набора Sunglasses )

# 431
Значи ако под номер 100 момичета или момчета детето е прието и може веднага да се запише? След 100 е в резервите.
Да, стига да има успех над 5.00 в 7-ми клас. И не точно веднага, а като си получи свидетелството за завършване.

# 432
  • София
Интересно би било процентно дали се запазва съотношението на проявилите интерес към АК  от общия брой деца родени през 2005 спрямо процента на предния набор (ох ама и аз как го обясних)
До колкото помня беше “бум” на новородени точно тази година Simple Smile
Ето статистика за раждаемостта по години https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%B0%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0% … D1%80%D0%B8%D1%8F
Бумът през 2005 г. не е толкова голям. По-скоро нарасналият интерес се дължи на факта, че вече може да се кандидатства онлайн и това доста улеснява нещата.

# 433
  • София
Бум имаше 1999-2000, после 2003... после 2009-2010... (по бройките в женската консултация и по-липсата на места в детските градини съдя, все с обяснението, че е много голям набора Sunglasses )
Ами аз точно 2000 лежах за задържане сам самичка в стая в Шейново с шест легла, нямаше никакви родилки, а 2005 се пукаше по шевовете същата болница. Та и аз съдя от опита,който имам, ама най-добре някой да изкара една статистика за София Simple Smile

П.С. вероятно ще има и кандидати от провинцията, но като брой не мисля, че ще е значителен.

Ппс
Dechy ме е изпреварила със статистиката, действително увеличението е плавно.
Съгласявам се тогава, че популярността на АК расте ✌

# 434
  • софия
А кой го твърди?!

Общи условия

Активация на акаунт