Чувствам се несигурна

• 11 600
  • 181
  •   1
Отговори
# 105
Туко Що ми писа , “ добър ден любов моя , обичам те !” Joy
Вече взе да ми става смешно ,де Simple Smile

# 106
  • София
Предложил е, щото знае, че няма да се съгласи.
Нека верно му каже да го направи и да видим.

Късметлийка, този е много нахален. Има садистична нотка в реакциите му. Не е само да се оправдава. Съветвам те да го блокираш. И недей да стъпваш на малкото ти останало его- че все пак си по- предпочитаната. Няма да ти помогне, само ще удължи агонията ти.

# 107
В Гърция се гледа с много лошо око на разводите. Не е като у нас. Човекът наистина най-вероятно ще се опита да прикотка жена си по всякакъв начин.

Тъпото е, че ако жената се държи добре в името на това той да оцени семейството си и да кротне, мъжът си мисли: "Ей тая мойта е супер значи. И кръшкането прие, и пак си ме обича и е мила и добра. Добре съм я избрал навремето!" И така - нищо не схващат мъжете ни от "прошка", ни от втори шанс. Тоест те втория шанс го виждат като нов шанс да си кръшкат, без жената да мрънка - нали веднъж го е приела, значи няма проблеми.

# 108
  • Street of Dreams
Нагъл е с тез съобщения Grinning Разкажи му играта.

# 109
Аз щях да искам да се срещна с нея ,само ако той си беше разкаял и признал пред мен . Тогава щях да му кажа ,да докажеш любовта си тогава пред мен и ,че тази жена ако наистина е била грешка в живота ти ,кажи и го пред мен в очите . А дали след това бих му простила ,може би ,ако усетя ,че той наистина съжалява !
Сега това се опитвам да направя ,искам пълно признание обаче ,при всички случай ! Не може той така да постъпва с мен и чуствата ,уважението ми и да се разминава ,че аз си внушавам и едва ли не ,да го караме на празни приказки ! Действия искам вече !

# 110
  • Street of Dreams
Ако каже нещо ПРЕД ТЕБ, не печелиш нищо, защото не знаеш какво казва пред нея. Събери ги, постави ги в ужасната ситуация, която и двамата заслужават. Извади съобщенията и го накарай да я погледне и да се отрече от всичко. Мачкай и да не ти пука. Тъкмо като го видиш каква е гнида, може да го разлюбиш малко.

Всъщност ако се случи това, цялата истина изобщо не ти трябва - какво е било, как е станало... Това ще приключи всичко между тях, значи не е имало кой знае какво.

# 111
Да направи това, което й идва отвътре. Излишно е да се товари с такива постановки, ако не иска. Чувството да трябва да се "бориш" за мъж или за брака си и насила да си изясняваш нещо е много противно.

# 112
Просто аз го чуствам като голямо унизение , да застана до тази жена .. ще видим сега времето ще покаже .

# 113
Няма какво да ти пука, никой  не е унизен, освен ако сам не го допусне. Никой не може да ти отнеме достойнството, освен ако ти не го позволиш. Дали ще я видиш някога или не - без значение е.

# 114
Просто аз го чуствам като голямо унизение , да застана до тази жена .. ще видим сега времето ще покаже .
И на мен съвети в тази посока ми се виждат някак безчувствени. Малко като за сеира.

Ти трябва да възстановиш себе си.

Оттам нататък нещата ще се подредят по един или друг начин.

# 115
  • Street of Dreams
Въобще не е за сеира - моят мироглед е такъв. А според него - ако някой трябва да се чувства унизен, това НЕ съм аз, а онези двамата. Но не го налагам - само го споделям. Всеки трябва да действа според собственото си усещане, както написах в първия пост.

# 116
Не знам хора ,опитах да съм колкото се може по-спокойна и си писахме до сега .
Той отрича до последно . Аз му обясних ,че с лъжи няма как да постигне нищо . И че,ако само се разскае за случилото се истински ,бих му дала шанс . Но няма ефект . Дайте съвет ,как би си признал този човек ! Мродължава да ме прави на маймуна ! Добре ,че се сдържах .
А също и постоянно ми натякваше ,че аз съм виновна ,че аз преди време не съм правила любов с него . Предполагам тези обвинения са за изчистване на съвестта . Аз му казах ,щом съм такава ,не искам повече да ти правя живота черен . Дай /му викам/ да се разберем като хората . Но не пада по гръб обаче Sad

# 117
Може и никога да не си признае. От друга страна, ако си признае и разкае, дали наистина ще прекрати срещите с другата, ако имат тръпка? Имай предвид, че в момента те баламосва с цел да станеш пак мила и добра и да не правиш проблеми.

# 118
  • Street of Dreams
За съжаление, няма никакъв смисъл от подобни разговори, в които той няма никакво намерение да бъде честен и те прави на маймуна. Аз бих прекратила комуникацията на този етап, да си помисли хубаво няколко дни, да смени стратегията.

# 119
  • София
Не знам хора ,опитах да съм колкото се може по-спокойна и си писахме до сега .
Той отрича до последно . Аз му обясних ,че с лъжи няма как да постигне нищо . И че,ако само се разскае за случилото се истински ,бих му дала шанс . Но няма ефект . Дайте съвет ,как би си признал този човек ! Мродължава да ме прави на маймуна ! Добре ,че се сдържах .

Какво не признава- че е спал с нея ли?
Защото, че си е писал и какво си е писал, няма как да не признае, като ти го имаш на телефона си.

Общи условия

Активация на акаунт