Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 3 фев. 2019, 16:08 ч.

Чувствам се несигурна

 • 6 881
 • 181
 •   1
Отговори
# 15
 • Мнения: 30
🤣🤣🤣 Оххх извинение не ще чуя а и не искам. Тя чака аз да и се извиня сигурно 🤔🤔🤔

# 16
 • Мнения: 14 129

Следващия път просто я попитай - Ти достойнство имаш ли? Някаква гордост? Или подобни качества в теб липсват?
Повече нищо.Ако има малко акъл ще спре, ако ли не... Не се занимавай!

Добър съвет. Да я пита това и да я блокира отвсякъде.

Сенчева, ако това ти е истински имейл, много лошо.
Само да го гугълне човек и веднага ти разбира кирливите ризи. Не че са кирливи де. Но ако искаш някаква анонимност е хубаво да си с някакъв друг ник, а не с реалния си имейл.

# 17
 • Мнения: 30
Елора благодаря за съвета, ще го имам впредвид.

# 18
 • Мнения: 7 464
Жената, ако е в добри отношения с мъжа, защо ще пише на теб?

# 19
 • Мнения: 30
Жената, ако е в добри отношения с мъжа, защо ще пише на теб?
Хммм замисли ме 🙂. Тя не е харесвана от децата му, от приятелите, от семейството му... А тя ми писа, че винаги ще съм аз и някоя бивша негова приятелка, т. е че ще съм аз за пред хората и тя, защото го познавала и можела да го има винаги. Досега тя била на моето място, но сега била доволна че не лъже нея а мен 😉Знам ли мисля си какво ли не, но не съм си и представяла, че нещо подобно ще ми се случи 🙀🙀🙀.

# 20
 • Мнения: 7 464
Единственото сигурно тук е, че ако се отдадеш на втълпените от нея съмнения, ще отблъснеш човека. Може да е читав, може и да има сериозни намерения спрямо теб. Запази спокойствие и просто наблюдавай. Лъже ли, не лъже ли и сама ще разбереш, не се поддавай на чужди вмешателства с ясна цел.

# 21
 • Мнения: 74
Оооо, така като чета, за мен това е поведение на отхвърлена психопатка. То се личи как не се чувства в кожата си и гледа да навреди на който може. Яд я е и то много... Още повече, че щом не е харесвана от семейството и децата му. Набелязала си е сега теб, да си изкара цялата злоба. Няма смисъл да обръщаш внимание на толкова емоционално нестабилен човек. Ужас. Щом сама казваш, че се чувстваш обичана и обгрижена, а и той самият я блокира и не обръща внимание, мисля че няма за какво да се притесняваш. Недей защото така можеш само да изнервиш човека до себе си и да си прецакате връзката заради някаква си ненормалница.

# 22
 • Мнения: 1 152
Не виждам причина да се повдига повече темата пред мъжа и да и се дава въздух - той с отговорите си и най-вече с поведение показва, че не гледа назад. Всеки разговор на тема бившата е малка победа за нея - внася напрежение, отравя ви деня, създава се атмосфера на недоверие.
Блокираш и забравяш, а мъжа го преценяваш според собствените му постъпки, той отговорност за чуждото поведение не носи.
Откачалки всякакви, трябва да се държат на дистанция.

# 23
 • Мнения: 30
PreslavaD чувствах се несигурна, усещах че има нещо което не ми казва, и сме говорили с него как се чувствам, но той казваше че трябва време. Осъзнавам какво е ревността в една връзка, не съм ревнива и не мисля да бъда сега. Изненада ме просто с тези писания, а и той признава че не е очаквал подобно нещо. Очаквал е гадости защото и е казал за мен, обяснил и е че няма смисъл да продължава да му пише, но не е очаквал да стигне до там. Имах нужда да чуя странично мнение за да мога да си наредя мислите и мисля че успявам 😊. Благодаря за което на всички вас

# 24
 • Мнения: 30
Не виждам причина да се повдига повече темата пред мъжа и да и се дава въздух - той с отговорите си и най-вече с поведение показва, че не гледа назад. Всеки разговор на тема бившата е малка победа за нея - внася напрежение, отравя ви деня, създава се атмосфера на недоверие.
Блокираш и забравяш, а мъжа го преценяваш според собствените му постъпки, той отговорност за чуждото поведение не носи.
Откачалки всякакви, трябва да се държат на дистанция.
Не я повдигам, пуснах темата за да си изясня нещата за себе си. Аз също съм била зарязвана и не бих си причинила това унижение  без причина. А и мислех че той си оставя вратичка, щом я оставя да му пише и коментира. След случилото се и двамата се постарахме тя да няма достъп до нас

# 25
 • Мнения: 1 152
След случилото се и двамата се постарахме тя да няма достъп до нас

Тогава какъв е проблемът? Нямаш му доверие?
Toй направил ли е нещо конкретно, с което след разговорите и след дистанцирането от онази жена да провокира у теб безспокойство? Защото ако не е, реално го наказваш с недоверие и подозрения за нещо, върху което той няма контрол (съобщенията, които си получила). Помисли ако бяха разменени ролите колко неразбрана и обидена от съмненията му би се чувствала ти.
Разбира се, това в случай, че от негова страна няма притеснителни знаци, както твърдиш в началния пост.

Последна редакция: нд, 03 фев 2019, 21:32 от Обич Синеока

# 26
 • Мнения: 30

[/quote]
Тогава какъв е проблемът? Нямаш му доверие?
Toй направил ли е нещо конкретно, с което след разговорите и след дистанцирането от онази жена да провокира у теб безспокойство?
[/quote]
В началото наистина имах съмнения , голи думи не са от значение за мен.Това че ми казва че не е направил нищо не ме успокояваше. Вече е друго,той се старае да се чувствам добре и спокойна. Все по често ми показва че ме обича и държи на мен.Но някак като сме разделени и знам че са в един град и знам че въпросната жена няма никакви скруполи и се вкарвам във филми.

# 27
 • Мнения: 1 460
Остави зарязаната бивша с психопатски наклонности да ви раздели и дерзай!
(иронично)

От написаното нищо притеснително не видях в поведението на мъжа.
Намерил си е жена на която държи (авторката), тя от глупост ще го изгуби.
Каквото човек сам си направи ...


П.П.
Спомена се за деца. Неговите и твойто - имате ли проблеми с тях?
Вероятно не.
Една идея по - трудно се създават връзки, ако има намесени деца. Подозирам, че при тази проблеми няма. Заслужава ли си заради една психопата всичко да иде по дяволите?

# 28
 • Мнения: 859
Когато заживеете заедно ще спреш да се тревожиш. Изчакай още малко.
И дано и дамата да си намери някой и да не е сама, така няма да ви притеснява и всички ще си бъдете добре.

# 29
 • Мнения: 5 877
Аз имам страх от луди и като нищо бих зарязала мъж с такава бивша. Просто ще ми е неприятно, че заради него някой си ми пише простотии и съм принудена да се занимавам с глупости. Знам, човекът нищо не е виновен, но... може жената да е разчитала, че ще се окажеш като мен и ще им теглиш една майна Simple Smile

Сега за теб - животът си е твой, ако толкова държиш на човека, пълен игнор на въпросната жена и това е. И без това има да се нагласяте с деца и какви ли не промени, за нея сили няма да ви останат.

Общи условия

Активация на акаунт