Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 69

• 49 361
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте момичета,
някой знае ли колко време след операция от варикоцеле може да се прави Инвитро ( Икси)?
Може би докато се образуват нови сперматозоиди - 3 месеца. Обаче не съм на 100% сигурна

Тъй като през май очакваме заповед от фонда, та си чудих преди операцията или след да го правим. ( разбира се с док ще се консултирам). Иначе диагнозата е олигостенозооспермиа.

# 556
Момичета ,с цел да се повторя , някоя от вас интересувала ли се е от акупунктура по време на процедурата ? Аз в понеделник ще имам 3ти сеанс тук в УК и във сряда пътувам за Бг и много ми се иска да правя и по време на самата процедура ,моя др тук ми каза кои точки да масажирам и да наблегна на гордките плодове около пункцията и трансфера (той около овулация винаги ме съветва да ги ям така или иначе ) . Знаете ли какви са цените в София за тези процедури и къде мога да си правя ? Ако не др поне много ме успокояват .

# 557
Момичета ,с цел да се повторя , някоя от вас интересувала ли се е от акупунктура по време на процедурата ? Аз в понеделник ще имам 3ти сеанс тук в УК и във сряда пътувам за Бг и много ми се иска да правя и по време на самата процедура ,моя др тук ми каза кои точки да масажирам и да наблегна на гордките плодове около пункцията и трансфера (той около овулация винаги ме съветва да ги ям така или иначе ) . Знаете ли какви са цените в София за тези процедури и къде мога да си правя ? Ако не др поне много ме успокояват .
Аз лежах върху килимчето Шакти по време на стимулацията. Само това мога да кажа. Повлия ми определено доста добре.

# 558
https://m.bg-mamma.com/?topic=1103361
Ако нямате нищо против, можем да развием темата? Аз засега имам 10 процедури, но не са в София. Нямам опити и за бременност, тепърва започвам. Затова и само я "отворих".

# 559
При нас след няколко години + добавки даде подобрение в показателите. Вдигнахме брой и подвижност Simple Smile

Здравейте момичета,
някой знае ли колко време след операция от варикоцеле може да се прави Инвитро ( Икси)?

# 560
  • Благоевград
2 мои приятелки забременяха на 3-я месец след операция на мъжете им.

# 561
Здравейте! Подготвяме документи за фонда. С мъжки фактор сме. Днес ММ ходил на уролог за становище. Дали са му бланка с напечатани име, адрес и тел. на доктора, становище, написано с доста нечетлив почерк и печат с име и специалност, без регистрационен номер. Изглежда все едно аз съм го правила. Притеснява ме да не ни върнат документите от ЦАР. Моля ви, кажете дали и вашите становища са такива.

# 562
Цитат на: desss_i link=topic=1092004.msg38460236#msg38460@ 236 date=1553797825
Здравейте! Подготвяме документи за фонда. С мъжки фактор сме. Днес ММ ходил на уролог за становище. Дали са му бланка с напечатани име, адрес и тел. на доктора, становище, написано с доста нечетлив почерк и печат с име и специалност, без регистрационен номер. Изглежда все едно аз съм го правила. Притеснява ме да не ни върнат документите от ЦАР. Моля ви, кажете дали и вашите становища са такива.
Попитай в болницата в която ще кандидатстваш

# 563

Нашият документ беше амбулаторен лист + снимка от уролога (много е важна снимката за одобрение от фонда, така ни каза уролога). Снимката ни я даде в един екземпляр, а амбулаторния лист в два екземпляра (единият за фонда с подпис и печат, другият за ЛК) като заключението е: подлежи на IVF. За да се издаде амбулаторния лист поисках направление от ЛК за уролог със стерилитет в семейството и желание за деца.

# 564

Нашият документ беше амбулаторен лист + снимка от уролога (много е важна снимката за одобрение от фонда, така ни каза уролога). Снимката ни я даде в един екземпляр, а амбулаторния лист в два екземпляра (единият за фонда с подпис и печат, другият за ЛК) като заключението е: подлежи на IVF. За да се издаде амбулаторния лист поисках направление от ЛК за уролог със стерилитет в семейството и желание за деца.
На нас не са ни искали снимка,
Ние кандидатствахме само с това, като лични данни на мъжа ми има само 1 име и години.
Успех!

# 565
На нас също не са ни искали снимката, а доктора ни я даде за фонда, каза, че искали били във фонда и по-лесно били одобрявали с нея. Според мен го е направил за да му я платим....
Иначе и нашата диагноза беше: Олигоастенотератозооспермия тежка степен. Некроспермия.

# 566
Ние взехме становище от Репробиомед и е липст с някакви драсканици, но пък вече сме одобрени и си взехме заповедта. Не сме давали снимка.

# 567
TSH 2.67 мнение за стойностите при опити за забременяване инвитро

# 568
И аз се чудя дали е проблем, когато има отклонения в хормоните 🙄
Нали все пак ще ни изследват всичко преди процедурата и ще ни назначат медикаменти на база резултатите...
За първи път ми е и само предполагам. Нека хората, които имат опит да кажат

# 569
TSH 2.67 мнение за стойностите при опити за забременяване инвитро
Аз мисля ,че е в норма ,но нека и др кажат може и да греша ... :/

Общи условия

Активация на акаунт