Не си длъжна да бъдеш приятел с никой или да не бъдеш, нито заради приятеля си, нито заради друг, но щом е толкова важно за твоя човек и те реално не са ти направили нищо лошо ще е хубаво да ѝ дадеш още "един шанс", макар че според мен нищо лошо не е сторила. Може изобщо да не е такава каквато си мислиш ти в момента. И да, също не разбирам защо трябва задължително да имате двойка около вас, но вие си знаете . Никой не е длъжен да харесва друг, в крайна сметка - харесва ти или не, ако искаш тея дупета и гащи да са заедно ще трябва да преусмислиш нещата и да погледнеш и в чуждия двор как е. Също мисля, че подобни хора с твоето държания накрая остават сами,а покрай теб и твоя човек. И какво означава "тя не става"? Щом приятеля му я е избрал, значи става!
И чесно да ти кажа, бих предпочела да бъда сама, но не и с подобие на приятел с това твое държание. Звучиш сякаш всички са длъжни да те харесват и да се съобразяват изцяло само с теб. Разбира се може и аз да греша, но като цяло както си споменала в началото и лично аз наистина не греша в преценката си за хората. Според мен всеки "става" до доказване на противното!
Разбира, че и ти "ставаш" малко само се поогледай и ще видиш колко всъщност добри хора има, които си решила, че не стават заради две физиономии.