Частни училища - информативна тема 24

• 49 908
  • 795
  •   1
Отговори
# 675
  • В офиса
Всички се чудим едно и също за новото училище. И на мен не ми се връзва тези имена да преподават на 5-годишни. Та малките имат нужда още от мама, а не от общуване с блестящи умове.
Като/ако се разбере кой е собственикът, може мъглата да се поразсее. Моята първа асоциация бе Ивайло Пенчев. Той нали има много деца, всичките все малки, а и в негов стил е да подходи толкова мащабно. Втората ми асоциация бе за друг бизнесмен милионер, не толкова известен, но също толкова ексцентричен и мащабен, който преди 2-3 години знам, че обмисляше да прави училище. Търговският регистър отрече и за двамата:)
А може да са ги събрали тези учители и да са ги питали как си представят, че трябва да се промени образователната система и всички да са казали, че трябва да се почне от 5-годишни, иначе няма смисъл. Може хората да си имат програма, която да не могат да я почнат от средата....

# 676
  • София
Е, хората са различни. Не всички слагат на везната образование и имущество. Дори не ни е хрумвало вкъщи да изчисляваме колко са ни излезли децата до момента. Единственият важен момент е дали може да си позволим в момента нещо или не. И ако не можем - какво да направим, за да можем. Другото са подробности Simple Smile

# 677
  • София
Във Фейсбук са си написали "“Лесна” наука за смели деца е проект на екип от независими учители." Но какво означава това като собственост...

# 678
Аз ще ходя на срещата за новото училище, пък ще видим. Хич не ми се плаща частно, ама и в това до нас не искам да го пускам, точки за друго я съберем, я не...Цялата работа с училището ми е  (цензура).

# 679
Иззи академия
Така ли се казва училището?
Чудя се Изабел Басмаджиян от тук ли ми е познато име...
Да, оттук, Бръмбазела от кърмаческия едно време Simple Smile
Защо питаш, училището има нещо общо с нея ли?

# 680
  • гр. София
Аз ще ходя на срещата за новото училище, пък ще видим. Хич не ми се плаща частно, ама и в това до нас не искам да го пускам, точки за друго я съберем, я не...Цялата работа с училището ми е  (цензура).

А то записваш ли се за този ден на отворените врати или директно просто се отива на 01.03 (то знае ли се къде де, освен в р-н Витоша) и се присъства?

# 681

А то записваш ли се за този ден на отворените врати или директно просто се отива на 01.03 (то знае ли се къде де, освен в р-н Витоша) и се присъства?
Амииииии....В рекламата във фейсбук някой беше коментирал, бяха му казали да изпрати апликейшън форм и ще получи покана за следващия ден на отворени врати. И аз така направих , получих имейл с покана и презентация, но нито в имейла, нито в презентацията има точен адрес GrinningVery Happy Ще им пиша да потвърдя и се надявам да ми го изпратят. Но явно, за да разбереш кои са тия дни на отворени врати, трябва да пратиш формата. Мен ме поканиха за 1.03.

# 682
Много му се радвам на новото училище.
Ще чакам с нетърпение отзиви и коментари тук след дните на отворени врати.

# 683
  • София
Има в моя точен адрес и час за отворените врати в имейла, който получих, а предполагам, че е темплетен.
Някой звъня ли на телефона?
П.С. АААА ето го и учителя по БЕЛ хахахаха

Последна редакция: ср, 20 фев 2019, 16:37 от rainy...

# 684
Как се казва новото училище? И 6 годишните на какви школи ходят по математика, че е настанала някаква масова истерия сред родителите, но аз явно изоставам Simple Smile

# 685
  • София
Има в моя точен адрес и час за отворените врати в имейла, който получих, а предполагам, че е темплетен.
Някой звъня ли на телефона?
П.С. АААА ето го и учителя по БЕЛ хахахаха
ти се шегуваш Sob

# 686
Joy е, щом са с Бареков, мисля да помисля ха-ха-ха

# 687
  • София
Объркали са се нещо в статията. На Бареков силата му е в английския. Trollface

# 688
Наистина ви се чудя на ентусиазма, и то за нещо, което дори го няма още.
Писал съм го и преди, доброто училище не е толкова отделно взети гениални учители, поне в начална възраст. Доброто училище е система. Система, която работи, независимо от изв

# 689
Мецане, приеми, че някои като мен просто чакат нещо ново да се появи.
СС, Питагор, Азбуки...и т.н. да не изброявам. Изпити, платформи, класиране, интеграли...желаещи много, места малко.
Има нужда от нови частни училища. Дали ще са успешни, няма как да знаем, но се радваме на хората, които са се заели с тази задача, на желанието, на ентусиазма им.
Държавните не стават. Това е!

Общи условия

Активация на акаунт