Частни училища - информативна тема 24

• 49 908
  • 795
  •   1
Отговори
# 645
  • в страната на чудесата
Иззи академия
Така ли се казва училището?
Чудя се Изабел Басмаджиян от тук ли ми е познато име...

# 646
Все пак няма нищо непоправимо в периода до 3ти/4ти клас… Най-важното в този период са не системните знания, а да се развие любов към ученето и училището
Аз не съм съгласна с цитата и съм ОК, ако това ми мнение бъде преместено в говорилника.

Относно второто "Най-важното в този период са не системните знания, а да се развие любов към ученето и училището" за себе си бих го изменила по следния начин:

"Най-важното в този период са системните знания, за да се развие любов към ученето и училището".

Що да ти местят мнението? И аз не съм съгласен с нито една дума, която пише Пипи.
Санака й е обяснила много добре, но когато голям човек има някакви убеждения и разбирания, почти невъзможно е да му ги промениш.

# 647
Иззи академия
Така ли се казва училището?
Чудя се Изабел Басмаджиян от тук ли ми е познато име...

Тя е фотограф, често нейни снимки се въртят във фейсбук. Има нещо общо с училището ли?

# 648
Аз съм съгласна с Татко Мецан. Презентацията им е пълна с грешки, на сайта също имат камара, информацията е много бла-бла. Идеята им е страхотна, но за училище без акредитация, да започват с такса, по-висока от СС, си е изхвърляне.

На мен ми се струва, че СС е повече за 30те учебни седмици. Изкарах го 1400и с транспорта?

# 649
Подкрепям Тинкърбел,
И продължавам да си го заплювам за внучета.
Знам, какво могат тези хора. Някой от тях са преподавали на детето ми.
Също имам някакъв поглед и върху ДУ и ЧУ. Три училища. Цялата система и знам какво мога да очаквам и получа.
От късмет или друго, дотук не съм грешала.

Ти ли беше писала навремето колко било хубаво Увекинд? Имам някакъв спомен, че беше ти. Ако е така, как да не си грешала? А ако не си била ти, тогава ти се извинявам.

И да ви кажа, че взимам пример от Татко Мецан за търсене на опции далеч във времето Simple Smile

Но аз се провалих с това, Росс. Нищо не излезе от дългосрочната ми стратегия.

Последна редакция: вт, 19 фев 2019, 21:24 от Татко Мецан

# 650
Консултативен съвет може, но ако може да предложа поста на Санака към Пипи, на Ежко към мен и идеята за НВО оценяването да влязат на първа страница, така начинаещите родители ще са напълно подготвени за дълбоките води.

# 651
Аз съм съгласна с Татко Мецан. Презентацията им е пълна с грешки, на сайта също имат камара, информацията е много бла-бла. Идеята им е страхотна, но за училище без акредитация, да започват с такса, по-висока от СС, си е изхвърляне.

На мен ми се струва, че СС е повече за 30те учебни седмици. Изкарах го 1400и с транспорта?

Смятам го по месеци - СС - септември до май - 9 месеца. Такса - 11,200 лв. На месец - 1,250 на месец, с транспорт.
Академията - според презентацията им, 1,200 на месец без транспорт. Транспортът в ЧУ е около 200 на месец, не вярвам при тях да е драстично по-малко, особено, имайки предвид как са се поизхвърлили с таксата.
Не съм си играла да смятам седмици и да вадя ваканции - те са стандартни и за двете училища.

# 652
  • в страната на чудесата
Има ли на сайта линк с презентация? Пропуснала съм
Каква годишна такса се коментира?

# 653
  • София
Амели, в СС транспортът е по-евтин, сравнено с други ЧУ. Виж нетната сума - без транспорт е около 10,000, делено на 9 е около 1110 лв. на месец (без транспорт).

# 654
Е добре де, за това училище тази такса от 1200 лв. няма ли да се дължи целогодишно? Няма да се дължи за времето на ваканциите, така ли? Иначе защо делите на 9, на 8 и на не знам си колко, трябва да делите на 12.

Но и така да е, пак излиза по-скъпо от всички училища без "Свети Георги". Не се знае и храна дали включва, иначе ще бъде още по-скъпо. За нещо, което още дори го няма. Звучи ми като да си купи човек парцел на Луната, то има и такива продажби, след няколко стотин години може и да има редовен транспорт до там и който сега си е купил парцел, пра-пра-пра-пра-пра внуците му да станат супер богати от това.

# 655
Татко Мецан, те не са дали годишна такса, само месечна, като училището е от септември до юни. Ако умножим 1200х12, то ще вземе и Свети Георги да настига. Предполагам юли и август не се плащат.
Аш, в интерес на истината, не знам с точност колко е, защото ние ще плащаме пълната, заедно с транспорта и не съм питала без него колко излиза. Но си права, по-евтин е от останалите училища. В БШ май беше около 200 на месец.

# 656
 Аз сравнявах цените за ПУК скоро, оказа се, че някои имат и юни занимания, други не, та оттам хванах по седмици, да ми е ясно спрямо 1000 лв на месец в детската градина. Все пак ПУК си е ниво детска градина 4та група. Бизнесмените с ЧУ мислят иначе, разбира се....

# 657
  • София
Аа баш - как ще се плащат тези 1200 лв. и през лятото, бре Simple Smile. Това бих го приела само при целодневни занимания, за цял летен месец, всеки ден посещения, плюс поне един нейтив да ги дундурка, както е в ЕСПА и с включени посещения по басейни, гори, зоопаркове и т.н.

# 658
ЕСПА на месец настигат Св Георги.
14000 на година и то не всички екстри, които ми разказваха с полу-задължителен характер. И часни уроци можело, ако пропусне детето юни. Хареса ми, но нямам такъв бюджет.
Ако някой е с дете там, моля споделете колко ви идва годината или по месеци.....
Мен ми се стори несъпоставимо със сградата и шума вътре.
Но виж катеренето е хубав спорт, а не изисква място и светлина, добре са се сетили.

# 659
 https://mediabricks.bg
За новото таксата е 1200 с храна, без транспорт.
Летните месеци се заплащат отделно, за желаещите да посещават.
След 2-3г. щяли да сменят базата/сградата.

Желая им успех!

Последна редакция: ср, 20 фев 2019, 08:16 от lexche

Общи условия

Активация на акаунт