Отговори
# 510
Преди време го чух, но все забравям да го постна.
Значи, ако се цедиш с електрическа помпа се разширявали каналчетата и така увисвали гърдите. Затова да се цедим с ръчна, че тя не разширявала каналчетата 🤔.
Чудя се кой “гений” го е казал това на момичето, от което го чух, че да й се откача ръката от помпане 😵

# 511
Аз най-вече на ръка съм се цедила, имаше вярно и един период с електрическа по веднъж на ден на работа, амаа гърдите ми вече не са големи, а дълги. За био помпите (а.к.а. децата) нещо пише ли?

# 512
Био помпите са най-вредни 😁 Моята био помпа като не е на кеф ми разтяга зърната като ластик.

# 513
Oх природата си знае работа, мойте хапят и за щастие зъби им поникнаха чак на 10 месеца Joy

# 514
Oх природата си знае работа, мойте хапят и за щастие зъби им поникнаха чак на 10 месеца Joy
Нещо като: Господ на бодлива крава рога не дава. 😆. Извинявам се, ама не се сдържах да не го напиша.

# 515
Колежка ме пита още ли кърмя. Не била против, всеки имал право да си храни детето както иска, но не било за нея, не и се занимавало ( нейното дете е на 2г). Нека си кърмя, само че да не прекалявам. Отговорих, че до 1 клас не мисля да го кърмя , а тя отговори “ абе не се знае” 🤣🤣🤣

И още .. какво мислят производителите на мокри кърпи по въпроса с миенето на гърдите:

# 516
Ами така де, да се забърше човек Joy

# 517
Ами така де, да се забърше човек Joy
Добре, че не е илюстрирано всичко, което може да си забърше човек 🤪 сори за спама 😃

# 518
От една кърмаческа фейсбук група:
Здравейте мами бебо е на един месец,забелязах че кърмата ми става по водниста със всеки изминал ден.. спрях боза та тъй като бебо има колики  какво да приемам за да я згъстя по някакъв начин 😃 моля за мнения 

# 519
То с това з-гъстяване, хич не ме изненадва казуса...добре,че не е з-гъз-тяване.
ММ заяви, че щерката е цицоманка, минала някаква надарена мадама и всички мъже+щерката й изгледали балкона, докато аз търча да взема макарони в супермаркета, пък ти те с баща й гледат чуждите мнали...казах...ех, маме, ти би трябвало да знаеш, че размера на циците не определя количеството 😂

# 520
По повод размера,
 малчо вече е почти на 6 месеца и ми омръзна постоянно да се отделям от компанията когато сме навън и  трябва да го кърмя , та само се завъртам да не съм с лице към тях и една моя “ нагла “ приятелка надзърта и се изцепва
“ Е добре де , кажи ми с тия цицки как го кърмиш това дете вече шест месеца, то стига ли му изобщо....
Аз: ми, не се е оплаквал досега 😁😁
Та, това с размера мен много ме дразни защото попринцип съм с малък бюст, но това в никакъв случай не значи че нямам кърма
Ама... ходи обяснявай

# 521
Прати я при мен да ѝ покажа как с яйца на очи още кърмя година и три месеца близнаци. Чат пат казват някоя бебешка дума, ако ги пита дали им стига може и да и кажат.

# 522
Аз веднага мога да ти дам съвет как да ги затапваш подобни нагли приятелки 😂

Мойта маймуна казва гърда и млаако. Топ 2 от базисните й за оцеляване думи 😂 мама почти не казва, но млакото е 🔝 Сочи ми зърното и КоТова? Интересува се от анатомията на тези вкусни неща 😂Май вярно е цицоманка. Пу, пък майка й с такива малки гърди, клетото!

# 523
  • София
Вчера обяснявам на майка ми, че синът ми обича да яде храната с ръце и да си взима сам. Често отказва да му давам с лъжица в устата и се върти, ако има как да захване храната, винаги предпочита така. И майка ми : “ А, как може, той трябва да е едно възпитано дете, да си седне на столчето и да чака да му даваш с лъжичката! “ И аз казвам, че той не иска, бута я, мръщи се, стиска устата и няма как. Отговор : “Ами ти му позволяваш така!” А сега де! Как да обясня на бебе на 12+, че трябва да яде културно, с прибрани до табличката ръце? Приемам предложения Simple Smile

# 524
Вондито, същият „проблем” имам и аз. И моят дребосък не се поддава на подобно „обучение”. И по същия начин ми опяват всеки ден. Joy Дай им лъжицата и буркан с манджа и да видим как ще го нахранят.

Общи условия

Активация на акаунт