Януарски бебета 2019! Тема 1

• 33 978
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
Снощи заспа в 1,като вчера целия ден почти будува, но си лежа в креватчето и си гледа въртележката. От време на време я взимах и я разнасях да разглежда. За първи път прави пауза от 7 часа. От 1 часа все още спи, а вече е 8 ч. Но май започва да се пробужда. Вчера за първи път не ядох хляб, но пък бисквитки шоколадови ядох. Намалих ги от една кутия на половин. И днес тежа повече 56,400. А преди това си заковавах 55,5 - 56, 00 кг. На мен ми дойде веднага след лохиите. И по календар трябваше да ми дойде на 10 март, а още не е. Трябва да си направя тест, а така ме е страх от резултата. Уж сме се пазили. Надявам се да не се е регулирал още цикълът.

# 526
Аз са се оплача , много нервничи моята госпожица. През деня почти не спи , заспива на ръце  и щом я сложа в кошарата се ококорва . Пробвах да я бутам в количката и там не се получава, много се стряска и маха с ръчички. Много нервничи и по време на хранене, пуска и засуква гърдата и пищи . Не знам период ли е какво е , но вече не ми издържат нервите . Вечерта се буди с мрънкаме на един час Sad . Надявам скоро да отмине , давам лефакс за колики, но ми се струва по скоро , че не са колики. Като стане 18 часа много нервничи и не може да заспи. Виждам, че и се спи и опитвам какво ли не да я приспя без успех. Заспива като се измори много .

# 527
Явно това със спането в ръце и ококорване в леглото е масово и моята госпожица е така.Заспива към 12 през ноща все още се буди за хапване спи при мен в кошарата изтрайва най много час-два.Сутрин си поспива до късно иначе ако е пълно коремчето. През деня сънят е всеки път различно може и да поспи повече може и цял ден да будува как и е кеф.
Неви най вероятно не се регулирал не се панирай на ми дойде на 15.02 и трябваше март да е 13.03-14.03 а ми дойде на 11 .03 аз от девойка съм нямала толкова къс цилъл.А да не говорим,че март/април е закон да ми закъснее миналата година изобщо март го презскочих.Аз пък реших да кажа на ММ за евентуална контрацепция а той ми се скара видиш ли ти това било за осмокласнички ние сме били големи хора и какво ако станело.....И аз се оплаках. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 15 мар 2019, 13:42 от AniGaSt

# 528
Дано да е така, да не се е регулирал. Аз цял живот съм била с най-редовния цикъл, точно през 28 дни. Изобщо контрацепцията хич не е за тинейджъри, сериозно се замислям за спирала. Макар че удължава цикъла като дни и като количество. Относно спането на бебето, първото ми бебе ме побърка. До втората си годинка се будеше почти през час да яде. Тя даже си казваше вече "маакце, маакце" )(мляко). Такова разтройство на съня бях получила. Изобщо не можех да заспя дълбоко, бях полубудна. Доста се бях поизнервила, от раз се палих.

# 529
Писах, писах и го затрих.
И моят младеж тази сутрин взе да го мъчи коремчето. Вероятно са колики, че имаше голямо гънене и пръцкане. Даже се разплака два пъти. Пък аз го дебна, защото акото му се втечни напоследък. Според докторката било нормално да става така при кърмените бебета, но аз пак се шашкам. Чудя се аз ли изядох нещо неподходящо. От скоро започнах да пия чай от липа. Четох, но има разнопосочни мнения по света и у нас.

Неви, вероятно не се е регулирал. А сигурна ли си, че е било цикъл първия път? Понякога лохиите продължават след като са спрели за малко.

Ани, твоят мъж да го стягаш. Ако стане гаф, той да бъде 24/7 на разположение на бебето. За другата опция пък хич не искам да споменавам, че се нервирам.

# 530
  • София
Ние бяхме днес на консултация. Отложихме ваксините за другия месец заради кашлицата и хремата.
Пак го преслуша. Чисти са му дробовете. Той и кашля по-рядко, но още си има хрема. Но ми е малко по-спокойно. До тук се разминаваме без антибиотик само с инхалации.
Качил е 1 кг. и е пораснал с 4 см., което ме устройва идеално.
Аз още приключвам с лохиите, но снощи нещо ме хрисви коремът като пред цикъл, та да видим...
Ако може да се позабави, няма да се разсърдя Stuck Out Tongue Winking Eye .
Сексът все още е мираж. Имам чувството, че ще ми е като за първи път след толкова месеци на сухо Blush .

# 531
Ние бяхме днес на консултация. Отложихме ваксините за другия месец заради кашлицата и хремата.
Пак го преслуша. Чисти са му дробовете. Той и кашля по-рядко, но още си има хрема. Но ми е малко по-спокойно. До тук се разминаваме без антибиотик само с инхалации.
Качил е 1 кг. и е пораснал с 4 см., което ме устройва идеално.
Аз още приключвам с лохиите, но снощи нещо ме хрисви коремът като пред цикъл, та да видим...
Ако може да се позабави, няма да се разсърдя Stuck Out Tongue Winking Eye .
Сексът все още е мираж. Имам чувството, че ще ми е като за първи път след толкова месеци на сухо Blush .
И си е точно така болезнено и неприятно,но отшумява и ако няма друг проблем всичко си влиза в релси след няколко опита! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 532
Явно е период със спането.
Моят цикъл дойде и втори път, но много кратък интервал помежду им. 21 дни.
Поставихме ваксина. Вдигна температула и цяла нощ я наблюдавах. Педиатърката ни я разделя на две, да не ги товари. Допада ми.
Кога цвета на очите става окончателен? При АМ.

Последна редакция: пт, 15 мар 2019, 14:49 от Maria_Mia

# 533
Да, за съжаление точно цикъл си беше. Лохиите накрая бяха прозрачен цвят. И на следващия ден започна да си тече алена кръв, 3 дни обилно, после още 3 по-оскъдно и спря. Точно като при цикъл преди да забременея.

# 534
И мен нещо ме присвива корема тея дни, миналата седмица имам съмнения, че бях в овулация. На тръни съм, много неприятно така, като не знам кога ще ми дойде. 10 години бях на противозачатъчни и съм свикнала да знам с точност.
 На бебо му предстоят ваксини след 10 дни. ЛЛ каза, че ще сложим първо шествалентната и Ротарикс, Синфлорикс след седмица.
 За секс още не съм се престрашила, и на мен ми е много странно. Все едно ще ми е за пръв път. Grinning

# 535
ММ е на етапи. Един ден иска вече второ, на другият иска да изчакаме, на третият ден каза "Май не искам, защото не знам дали ще го обичам толкова, колкото обичам Поли. Нея я исках най-много." Като жена е станал 😅😅
При мен няма цикъл, само жълтеникаво течение, кърмя.

# 536
И при мен няма още цикъл.
Вие как се справяте с коликите?
Аз на моя давам инфакол и биобаланс, и вечер му слагам на коремчето предварително затопляна хавлия и се успокоява

# 537
Два цикъла изпращам вече ...ужас.На 40-ия ден ми дойде и тече 10 дена ,на 68-ия ден пак ми дойде и тече 10 дена .Никога не ми е била нито толкова дълга ,нито толкова обилна менструацията .Поне не е болезнена .

# 538
И при мен вече втори цикъл минава , първия беше много обилен със съсираци този в малко по добре , но сравнение с това преди да родя е доста , наустина и при мен не е болезнен само малко кръста ме наболяваше . Не сме пробвали още за секса и на мен ми е доста странно след толкова време.
За коликите му давам колиеф и биогая , действат му добре но понякога и те не помагат когато са много силно но е рядко поне .
Искам да попитам как къпите бебетата всяка вечер ли или по рядко ? Ние го къпим през ден или два от както се роди само първуте 10-15 дни всяка вечер. 😊

# 539
  • с. Дълго поле
ММ е на етапи. Един ден иска вече второ, на другият иска да изчакаме, на третият ден каза "Май не искам, защото не знам дали ще го обичам толкова, колкото обичам Поли. Нея я исках най-много." Като жена е станал 😅😅
При мен няма цикъл, само жълтеникаво течение, кърмя.

И при мен цикъл няма (възможно да няма докато кърмим) и имам жълтеникаво течение, което ме притеснява всъщност, защото имах същото без симптоми по време на бременността и се оказаха гъбички. Ще трябва да ида да го проверя това, защото вече ми писна да ми текат разни неща. Не вярвам все още да са лохии, минаха 2 месеца и половина вече.

Общи условия

Активация на акаунт