Ние снощи изкарахме супер на концерта, наредихме се най-отпред и гледахме едно невероятно шоу.
Давай да им взимаме каски на тия деца щото здраво място вече не остана 
Предполагам, защото отидохме на вилата и докато влезем, тя успя да намери една изгнила вишна на пътеката и да я изяде.
Предполагам, защото отидохме на вилата и докато влезем, тя успя да намери една изгнила вишна на пътеката и да я изяде.
! Оздравя ли разбойничката?
Не мога да си позная детето, лежи в количката отпуснато като дроб.

Ходихме също и до работилницата на Дядо Коледа и се снимахме с него. Много готино беше да се срещнем с него посред лято. Алекс все още го е страх и пак не искаше да се снима сам с него. Но си направихме хубава семейна снимка
Не мога да си позная детето, лежи в количката отпуснато като дроб.
.
- тъкмо днес видяхме последния пробил кучешки(16 пореден)и си говорихме, че още само четири чакаме, ама явно-не 
А племениците казаха, че нямат спомен да са ги боляли...и Калоян може да сподели какви спомени има 

А племениците казаха, че нямат спомен да са ги боляли...и Калоян може да сподели какви спомени има 
!
. Аз понеже си купувам и ваксините за ДТК-то и те са около 30 лв. Да със сигурност Акт Хиб е около 20-25 лв. Виктор има два приема преди годинката и третата му реимунизация ще е септември месец.
.
- пикае си и не му пука и не ще да седи на гърнето, а ако седи- не върши нищо и като стане го прави. И понеже и аз яко се изнервирах и мъжа ми каза да спра да мъча и него, и мен и да изчакам още два месеца и сложихме пак пампа-гащите
.