Януарски сладури VІІ

• 10 233
  • 268
  •   1
Отговори
# 30
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Шипково е до Троян, близо до Априлци. Снежке мисля, че няма проблем да я къпеш в басейна стига да и е приятна температурата на водата.

Ние снощи изкарахме супер на концерта, наредихме се най-отпред и гледахме едно невероятно шоу.

# 31
  • София
Миа,как е дребната разбойничка?Кви са тия цепки по главата бре? #CrazyДавай да им взимаме каски на тия деца щото здраво място вече не остана Joy

Няма празно просто. Миналият понеделник като пристигнахме си цепна тиквата в един бордюр и тичахме да я лепят в Царево. Тази нощ от 3 през нощта е взела да повръща през половин час  и не е спирала Cry Предполагам, защото отидохме на вилата и докато влезем, тя успя да намери една изгнила вишна на пътеката и да я изяде.

Най-после качихме нови снимки в албума.

# 32
  • Варна
Няма празно просто. Миналият понеделник като пристигнахме си цепна тиквата в един бордюр и тичахме да я лепят в Царево. Тази нощ от 3 през нощта е взела да повръща през половин час  и не е спирала Cry Предполагам, защото отидохме на вилата и докато влезем, тя успя да намери една изгнила вишна на пътеката и да я изяде.

Най-после качихме нови снимки в албума.

Много са ви хубави снимките Hug! Оздравя ли разбойничката?

# 33
  • София
Здравейте и от нас,

Писах, писах и накрая го затрих Twisted Evil

Мия, личи си че Ева си е прекарала страхотно, навсякъде на снимките е доволно ухилена. Бързо да й минава цепнатото. На Виктор понеже непрекъснато се катери съм му обещала да му купя каска, наколенки и ... парашут Laughing.

За зъбите не си спомням при Калоян да е имало почивка преди никненето на последните кътници. Сега се сещам, че той на година и половина беше с пълния набор зъби в устата си, но пък и те растяха по 5 едновременно. Виктор му остават последните 4 кътника, малко по-нервен е, но общо взето ги вади лесно, непрекъснато нещо ръфа, солетите вече са се сраснали с ръката му Laughing

Снеже, дай повече инфо за Шипково, къде ще отседнете и какви са цените? Уффф, така ми се ходи на море, но за сега изгледите са най-рано за септември, ако и тогава ни огрее Rolling Eyes

Хубав ден на всички  Grinning

# 34
  • София
Забравих да честитя на Хайманата /не те познах с този ник/

Честито Християнче, да е здрав и силен, палав и игрив!

Честита годишнина  на Деси

Дълги години съвместен живот, да се обичате и уважавате!

# 35
  • София
Днес все още не е повръщала. Дано устиска целия ден, че да и се успокои малко стомаха Praynig Не мога да си позная детето, лежи в количката отпуснато като дроб.

За зъбите се присетих, защото Никол нали беше пуснала една тема и казала, че нейната София има 20 броя, пък тя е на 1г. 8м. някъде. По тези сметки не виждам да има време за почивка Confused

Кате, ако това е противоменингитната ваксина (че и аз съм им позабравила имената) май я взехме за около 30лв.

Деси, благородно ви завиждам за концерта и вообще за културното мероприятие...аз съвсем съм забравила какво е това култура Mr. Green И на Шипково ми се ходи, ама как не мога да огрея на всички приятни местенца Wink

# 36
Деси, честита годишнина! Да празнувате още много, много такива и да се обичате все повече!

Снеже, хубаво изкарване на почивката ви желая. Аз не съм ходила в Шипково, но съм виждала снимки и много ми харесва  Grinning

Ние през почивните дни ходихме по тукашните планини. Качихме се на един връх висок 3600 метра. Алекс по-голяма част от изкачването я проспа, но на връщане беше буден  Wink Ходихме също и до работилницата на Дядо Коледа и се снимахме с него. Много готино беше да се срещнем с него посред лято. Алекс все още го е страх и пак не искаше да се снима сам с него. Но си направихме хубава семейна снимка  Grinning

# 37
  • Варна
Днес все още не е повръщала. Дано устиска целия ден, че да и се успокои малко стомаха Praynig Не мога да си позная детето, лежи в количката отпуснато като дроб.

За зъбите се присетих, защото Никол нали беше пуснала една тема и казала, че нейната София има 20 броя, пък тя е на 1г. 8м. някъде. По тези сметки не виждам да има време за почивка Confused

Кате, ако това е противоменингитната ваксина (че и аз съм им позабравила имената) май я взехме за около 30лв.

Деси, благородно ви завиждам за концерта и вообще за културното мероприятие...аз съвсем съм забравила какво е това култура Mr. Green И на Шипково ми се ходи, ама как не мога да огрея на всички приятни местенца Wink

Тази е- мерси Hug.
Боже, до днес живях в заблуждение, че зъбите за изкарване са двадесет, но след постинга ти погледнах в книжката и се оказаха 24 smile3511- тъкмо днес видяхме последния пробил кучешки(16 пореден)и си говорихме, че още само четири чакаме, ама явно-не Twisted Evil.

# 38
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Последните 4 кътника не излизат ли малко по-късно  newsm78

# 39
  • София

По-късно излизат, към 6-тата година, заедно с другите постоянни. Тях няма да ги мислим сега, споко Wink А племениците казаха, че нямат спомен да са ги боляли...и Калоян може да сподели какви спомени има Grinning

Алекс все още го е страх и пак не искаше да се снима сам с него. Но си направихме хубава семейна снимка  Grinning

Преди няколко години на Банско бях изненадана как едно дете ревна от страх, че някакъв маскиран като розовата пантера иска да се снима с него. Горкото хич не му се виждаше забавно това гигандско розово чудовище. Ама на мен тогава ми се стори много странно, какво ли съм разбирала... ooooh!

Последна редакция: ср, 05 юли 2006, 22:20 от M_I_A

# 40
  • Варна

По-късно излизат, към 6-тата година, заедно с другите постоянни. Тях няма да ги мислим сега, споко Wink А племениците казаха, че нямат спомен да са ги боляли...и Калоян може да сподели какви спомени има Grinning

Охххх, ей такава(                                               )скала ми падна от сърцето Hug!

# 41
  • София
Противоменингитната ваксина Акт Хиб мисля, че струваше в порядъка на 20 лв. newsm78.  Аз понеже си купувам и ваксините за ДТК-то и те са около 30 лв. Да със сигурност Акт Хиб е около 20-25 лв. Виктор има два приема преди годинката и третата му реимунизация ще е септември месец.

Най-последните кътници се наричат "шестгодишни кътници". Калоян не се е оплаквал като му растяха, пък и аз бях изненадана, когато му ги открих в устата. Сега след като пораснат и 20-те зъба, ще трябва да се заредим с търпение за "бебешкия пуберитет"Grinning.

Мия, гледам Ева на снимките и да попитам - Да не сте махнали памперса?

Аз нещо се нервирам като го оставя по гащи, Виктор ми опика цялата къща. В началото пищеше като пишкаше, явно се плашеше какво ли му тече по крачетата. Но вече не пищи, пишка си в гащите казва в момента "ако" и продължава да играе. Дори не ми дава да му ги сменя. За това от няколко дни пак е с памперс.

# 42
  • Sofia
Миа и аз щях да питам за памперса дали сте го махнали. Тея си е с памперс, но я слагам често на гърне и ако ще прави нещо тича с готовност към него ако не и се ходи пищи и я оставям да не сяда не него, че да не я наплаша. Стигат и до тук неволите.
За зъбките - по принцип до 20-тия зъб трябва да избият до 3 годишна възраст. Естествено при всяко дете е различно. Та има време за всичките зъбки.

# 43
  • Варна

Аз нещо се нервирам като го оставя по гащи, Виктор ми опика цялата къща. В началото пищеше като пишкаше, явно се плашеше какво ли му тече по крачетата. Но вече не пищи, пишка си в гащите казва в момента "ако" и продължава да играе. Дори не ми дава да му ги сменя. За това от няколко дни пак е с памперс.

И ние сме до същото положение с пампата ooooh!- пикае си и не му пука и не ще да седи на гърнето, а ако седи- не върши нищо и като стане го прави. И понеже и аз яко се изнервирах и мъжа ми каза да спра да мъча и него, и мен и да изчакам още два месеца и сложихме пак пампа-гащите Confused. Те децата ще се научат вся някога и някак, ама как да отуча познатите и бабите \най- вече моята майка на две дъщерите дето всичко си казвали от годинката Twisted Evil, свекърва ми е по- умерена, щото е с две момчета\ да не ми правят укорително-подигравателни коментари #Cussing out.

# 44
  • София
Не сме махнали никакъв памперс Naughty
Преди поне сядаше на гърнето с дрехите да и пляскаме, сега загуби интерес към него.

На морето беше много горщо и често я оставях без памперс, за да не и запарва. А иначе ако е без памперс в къщи (преди баня), на морето или понякога между смяна на памперсите, я разпознавам кога ще върши нещо, защото кляка като кучките. Но докато аз се затичам с гърнето, тя вече цапа с крака в локвата доволно ooooh!
Обяснявам, че това е "пиш" и се прави в гърне, но кой ли ме слуша.

Като пътуваме с колата и показвам разни неща и казвам "Виж кончето", а тя доволно повтаря "пиш-пиш". Нещо пиш и виж и звучат еднакво  Mr. Green

Но винаги идва да ме придружава в тоалетната. Гледа какво правя и напоследък си къса и тя тоалетна хартия и се бърше нежду краката Grinning

Общи условия

Активация на акаунт