"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 32

• 45 035
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
Привет момичета 🤗🤗🤗
Честити празници. Нека любовта ви съпътства винаги, във всяка една форма в живота

Аз все още съм под влиянието на снощните събития. Повтарям и потретвам снимки и клипчета. Прекрасни бяха, усмихнати, щастливи. 😍
Alexdari прекрасно сте отразили и изказали всичко 😚😚
Малко рано ще кажа наздраве с чаша вино🍷🍷🍷. Хубав празник 🤗🤗🤗

# 421
  • Stara Zagora
Щом сме на колажи да сложа нещо и от мен! Hug 😁👌🏻❤

И още малко снимки от снощи 👌🏻😍

Последна редакция: чт, 14 фев 2019, 14:11 от Stoqnova26

# 422
  • София
Честит празник, момичета! Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart
Рано е още да кажа "Наздраве!", но за довечера да си знаете, че имате по едно "Наздраве!" от мен... За мен празника винаги си е бил само Трифон Зарезан. ChampagneChampagneChampagne Да си влюбен е прекрасно, но изобщо не съм съгласна, че трябва да се празнува само един ден в годината ... Който е влюбен да си празнува целогодишно и по всяко време... А всеки от нас е влюбен - в някого, в нещо - в човека до себе си, в живота, в морето, в планината, в слънцето, в лятото, в зимата ... да не изреждам, възможностите са безкрайни... Gift Heart Gift Heart Gift Heart

А за нашите птички ... Снощи не успях да гледам награждаването, но днес гледайки всички снимки и клипчета, се чувствам безкрайно щастлива за тях. След снощи, колкото и да повтарят какви големи приятели са, в който и бог да ми закълнат, че е така, не мога и няма да им повярвам и това си е. То аз и преди не им вярвах на голямото приятелство, но снощи всичко крещеше колко са заедно и колко са щастливи от това ... Особено милите думи на Джан от сцената и влюбения поглед на Демет от залата ... милата, щеше да се разплаче... Спонтанните интимни жестове докато Джан ставаше и Демет го изпращаше... Абе да не изреждам...
И до припадък да повтарят, че са само колеги и приятели, вече няма кой да им се върже...

Хубав ден, момичета!
И ви пожелавам довечера да се опияните - кой от любов, кой от вино... както дойде...

# 423
Честит Св.Валентин и Трифон Зарезан ,пожелавам на всички много любов , радост ,здраве и много усмивки днес.
По всичко личи ,че серията в събота ще е много забавна.Изглежда Джан и Санем ще получат помощ за изглаждане на отношенията си по много странен начин -йога и семинар на тема лични отношения.Малко олекотиха образа на Полен с това връщане в сериала,но то и не остана никой друг , който да  мъти водата между тях освен мама.Санем ще се бори за Джан ,той пък ще преосмисли поведението си към нея и както се вижда накрая отново ще бъдат заедно,остана отворен въпроса ще има ли  целувка или не.

видях при рускините ,че  сега върви предаването на двете клюкарки, които разпитваха Демет и хванаха в кадър прегръдката на Джан с Демет.

# 424
# 425
  • Stara Zagora
И една прекрасна Демет ❤👌🏻

Ей това е романтика 😂😂😂 hahaha hahaha

# 426
Sweat Smile

На някои им паднаха очите...Joy  

Oт стилистката на Джан Аслъ.Hands Plus1

Любимият ни тренер е  не само голям мъж и спортист , но има и интересно чувство за хумор...Joy

Клип от IS-то му.Sweat Smile

Mъжете около мен , като видяха на какво се хиля, казаха че никой не е застрахован от такава случка!:joy:

LILI, Hug харесва ми семинарът!:stuck_out_tongue_winking_eye:

Последна редакция: чт, 14 фев 2019, 15:50 от alex_94

# 427
Скрит текст:
Sweat Smile

На някои има паднаха очите...Joy  

Oт стилистката на Джан Аслъ.Hands Plus1

Любимият ни тренер е  не само голям мъж и спортист , но има и интересно чувство за хумор...Joy

Клип от IS-то му.Sweat Smile

Mъжете около мен , като видяха на какво се хиля, казаха че никой не е застрахован от такава случка!:joy:

Честно казано, на подобна изненада - особено първата половина на пътеката бих реагирала като Санем в предпоследната сцена от втория фраг  ... Simple Smile

Последна редакция: чт, 14 фев 2019, 14:45 от dariVale

# 428
Дари, Hug  не успях да сваля целият клип, изненадата е накрая, може би си го видяла в Инстаграм...Confused

# 429
  • Stara Zagora
Изненадата 😂😂😂😂

# 430
Дари, Hug  не успях да сваля целият клип, изненадата е накрая, може би си го видяла в Инстаграм...Confused
Видях го още в Инста и много се смях. Ама, както казвам по-горе аз няма и да стигна до истниската изненада, ако преди това не съм наводнила апартамента. Simple Smile Просто не обичам открит огън под каквато и да било форма ... Simple Smile И се солидаризирам с пожарникарката Санем Simple Smile
А пък ако все пак стигна до финалната част от романтичната изненада най-вероятно ще завърша в полицията за използване на пожарогасител не по предназначение ... Simple Smile

# 431
Здравейте!

Честити празници и от мен!

Въпреки, че съм романтичка, не празнувам деня на влюбените, защото съм си намерила едно много не-романтично теле 😂 и още преди години се разбрахме, че този ден не е нашия!

На всички вас желая да прекара деня и вечерта, както го чувства и да е щастлива с това! 🤗🤗🤗

Надявам се, че въпреки щуротиите на Санем, в Събота ще ни зарадват с истинска романтика накрая 🥰

# 432
Здравейте!

Честити празници и от мен!

Въпреки, че съм романтичка, не празнувам деня на влюбените, защото съм си намерила едно много не-романтично теле 😂 и още преди години се разбрахме, че този ден не е нашия!

На всички вас желая да прекара деня и вечерта, както го чувства и да е щастлива с това! 🤗🤗🤗

Надявам се, че въпреки щуротиите на Санем, в Събота ще ни зарадват с истинска романтика накрая 🥰

Еви, теле ти казва - я спретни една отрупана маса, барни се в лъскав тоалет, до купата с пържолите подреди лъскава опаковка с марков парфюм и ще видиш каква романтика ще блесне в очите на Бика /защото никое теле от м.р. не е просто теле/ !!! Wine Glass + Fork And Knife + Cake + Gift = Sparkling Heart

# 433

Dжан знае, че на Полен няма да и се размине и чака бомбата от Санем...Joy

Ева, Hug днес  празниците са два, има избор!:blush:

Дари, Heart
описала си с емотикони цялата  церемония тази вечер!:sunglasses:

# 434
  • София

Dжан знае, че на Полен няма да и се размине и чака бомбата от Санем...Joy

Познава си вече той човека ...
В началото доста често тя успяваше да го остави без думи, но вече е подготвен да очаква от нея необичайни решения... JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт