"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 32

• 45 018
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Колко да е кошмар Джан? Дрехи за хора като него се правят не от стилисти, а от дизайнер и конструктор (този който вади кройката) на дрехи. Не всеки става за тази работа. Не случайно мъжките шивачи са по-малко и по-скъпоплатени. Дядо ми беше шивач на мъжки панталони е от него знам, че не е работа за всеки. Грешката на Парлак е, че го е оставила в ръцете на единия от мениджърите предполагам, нали той имаше нещо общо с DESA.
Скрит текст:
Майка ми е завършила в далечната 67 година Техникум по облекло - профил мъжко. Най-сложния вид дреха наистина е мъжкото сако. Дядо ти Annika е бил напълно прав.  И конструктори има, Турция е такава голяма държава, има производства и специалисти всякакви. Недоразумението идва от две направления
- модна тенденция. Като излезе някоя глупава мода и "пени се не пени го ядем". Кройките са определен вид, производството е серийно и се правят само дребни корекции.
- Джан се е оставил на Парлак изцяло. Тя беше казала в едно много скорошно интервю, че най-големия комплимент за нея бил следния - Джан се облича, пита я как е, тя му казва че е супер и той го приема без да се погледне в огледалото.
Ще опонирам на Алекс - развлечените тениски и висящите съдрани парцали на талията на Джан са идеите на Парлак, не защото той е едър и другото не му стои, а защото такава изобщо е идеята за стила на Джан Дивит. Джан Яман го следва и в ежедневието, вероятно за да няма необходимост да свиква с драстични разлики между "работното" и "свободното" облекло. Освен това при получаването на награди той пак е своего рода представляващ Джан Дивит и екипа му напомня това с детайли.
Парлак го е обличала в Пълнолуние и там е барнат само в костюми. По подобен начин изглежда и на различните форуми от онова време. Стила на костюмите е друг - било заради модата в тях години, било заради това че има разлика между костюм на бизнесмен и костюм на див фотограф на свободна практика.
Моята критика е, че ми се иска Джан Яман да има малко повече собствен почерк при подобни изяви.
Извинявам се, че толкова се разпрострях по една съвсем странична тема, но така или иначе няма кой знае какво за обсъждане по серията утре.
Чакам с нетърпение следващите епизоди с катастрофата на Санем и душевните терзания на братя Дивит.

# 481
Аника, Hug имам много малка представа от конструиране на дрехи, но знам , че конструктурите са тези,  които превръщат мерките в кройки и че зад всеки  голям дизайнер, който  рисува дрехата и елементите и за да е успешен трябва да има много кадърен моделиер.
Така е още от времето на Коко Шанел.Stuck Out Tongue Winking Eye

Дари, Hug не съм съгласна , че на последните награди представи Джан Дивит,  концепцията на GQ e различна, това се вижда по начина, който го показаха в клипа си.
 Той бе  там като актьорът Джан Яман, кариерата на който върви стремително нагоре, но и като мъжът занимаващ се ударно със спорт и водещ начин на живот , който се лансира от GQ.

Последна редакция: пт, 15 фев 2019, 17:50 от alex_94

# 482
Здравейте!

Последна редакция: пт, 15 фев 2019, 23:28 от Slawena

# 483
  • Варна

Добра вечер, сладкодумни птичета!  Hug

Кой - къде?    
    Аз пак се загубих, но най-после се добрах до темата!

За съжаление, незнам как ще ви догоня?!    
 animal037

Но това, което видях в нета - много ме зарадва!  newsm53
    Двете влюбени гълъбчета много достойно излязоха на светло!  -  Навреме и на място!  smile3501
    Не, че не го очаквахме!  Naughty  Защото много сигнали сочеха натам!  Много подсказки ни дадоха!  Peace
    А и както казва онази приказка - Любов и кашлица дълго не можеш да скриеш!  

Хареса ми начина, по който го направиха!

Не се появиха с гръм и трясък, хванати за ръце!  Naughty   Но показаха цялото внимание и уважение помежду си. Държаха се естествено, сякаш са съвсем сами, а не  ги заобикалят толкова много хора и камери?! Личеше си, че да са заедно, съвсем не е ново за тях.  
    Не е нужно да казват, каквото и да е!  Naughty Всичко е ясно от начина, по който се гледат и докосват.  newsm53  Прекрасни са!  newsm53
    Много се радвам на любовта, във всичките й форми! Тя е тази, която ме вдъхновява!  

Благодаря ви за всичко, което правите за темата /въпреки, че нямам време да ви следя/!  

Благодаря на екипа, който ни радва всяка седмица с превод на епизода!

Трябва да намеря време до утре да го изгледам!  Peace

...............................................................

Допълвам поста си /въпреки, че не исках да става толкова дълъг/!

- Ако е вярно това, че Санем ще катастрофира  newsm78  - сценаристите пак ще влязат в клишето за разрешаване на по-сериозните проблеми!  Peace
     За пореден път Джан Дивит ще намери сили в себе си да прости, само когато е застрашен живота на провинилия се и се уплаши да не го загуби!  Rolling Eyes  Така се случи вече с Емре / даже точно катастрофа инсценираха/.  Peace  Така се случи вече и със Санем.  Peace  Значи трябва да очакваме и катастрофа с мама Дивит ?!  newsm43

Последна редакция: пт, 15 фев 2019, 18:57 от Planet

# 484
Започнаха да излизат още снимки от церемонията...Blush

Последна редакция: пт, 15 фев 2019, 19:02 от alex_94

# 485
Мъррр...
Скрит текст:
Гледа ме... Пак ме гледа... Очите ми са затворени и пак го усещам... Отварям си едното око... Виждам го... И с другото пак... Не знам откъде се появи, но от онази вечер стои на масата за кафе и даже жената, която дойде да почисти не посмя да го пипне, само го гледаше едно такова  странно и няма да кажа, че му направи няколко снимки тайно. Ще кажете да го махна. Не става! Тежко е много. Пробвах...Неуспешно... Сега съм се свил на дивана и надничам иззад една възглавничка да видя дали ще мръдне само... Уж онзи широкоплещестия щял да си го носи в офиса, но искал няколко дни да му се порадва насаме... Нарцис!!! Ами аз? Защо не пита колко ме е страх, то е като чудовището от сънищата ми само очи и нищо друго... И е прозрачно,вижда се през него. Защо пък не го игнорирам? Няма да му обръщам внимание. Ето така, ще ми гледаш гърба и опашката... А забравих да спомена, това нещо се казва Награда някаква си и онзи дето се мота тук с една раница я донесе, бил я спечелил за нещо си, не съм любопитен и не слушам. Но пък са ги давали по телевизията със стопанката. Аз няма да ги гледам в знак на протест. Само да си кажа, че онзи снощи ми донесе едни пържолки, такива сочни и малко мазнички. Били им изостанали от вечерята на която били. И той ги е взел за мен. Да не повярваш!!! Стопанката не дава, не били диетични / аман с нейните диети, да си вземе хамстер да гледа, да яде марулки и семена/, той ми ги даде тайно, аз пък като добро коте не отказах. Така сладко си ги хапнах и се облизвах после половин час, но пък ми дотежа на коремчето и заспах на пода до чинийката си. Сутринта малко се сдърпаха заради това, но пък и бързо се сдобриха, не че аз гледах. Но не ме пуснаха в спалнята, затвориха вратата под носа ми!?!?... Ако знаете пък какво стана в Ава докато снимаха няколко дни там? Само ще спомена,че бе едно разнасяне от стая в стая на моя милост, понякога ме забравяха в караваната... Но пък колко мили бяха двамата, като си мислеха,че никой не ги гледа... Дали има нещо в чинийката? Ей ти награда, минавам покрай теб... Минавам...Не падаш?

Последна редакция: пт, 15 фев 2019, 19:10 от Slawena

# 486
Мъррр...
Скрит текст:
Гледа ме... Пак ме гледа... Очите ми са затворени и пак го усещам... Отварям си едното око... Виждам го... И с другото пак... Не знам откъде се появи, но от онази вечер стои на масата за кафе и даже жената, която дойде да почисти не посмя да го пипне, само го гледаше едно такова  странно и няма да кажа, че му направи няколко снимки тайно. Ще кажете да го махна. Не става! Тежко е много. Пробвах...Неуспешно... Сега съм се свил на дивана и надничам иззад една възглавничка да видя дали ще мръдне само... Уж онзи широкоплещестия щял да си го носи в офиса, но искал няколко дни да му се порадва насаме... Нарцис!!! Ами аз? Защо не пита колко ме е страх, то е като чудовището от сънищата ми само очи и нищо друго... И е прозрачно,вижда се през него. Защо пък не го игнорирам? Няма да му обръщам внимание. Ето така, ще ми гледаш гърба и опашката... А забравих да спомена, това нещо се казва Награда някаква си и онзи дето се мота тук с една раница я донесе, бил я спечелил за нещо си, не съм любопитен и не слушам. Но пък са ги давали по телевизията със стопанката. Аз няма да ги гледам в знак на протест. Само да си кажа, че онзи снощи ми донесе едни пържолки, такива сочни и малко мазнички. Били им изостанали от вечерята на която били. И той ги е взел за мен. Да не повярваш!!! Стопанката не дава, не били диетични / аман с нейните диети, да си вземе хамстер да гледа/, той ми ги даде тайно, аз пък като добро коте не отказах. Така сладко си ги хапнах и се облизвах после половин ас, но пък ми дотежа на коремчето и заспах на пода до чинийката си. Сутринта малко се сдърпаха заради това, но пък и бързо се сдобриха, не че аз гледах. Но не ме пуснаха в спалнята, затвориха вратата под носа ми!?!?... Ако знаете пък какво стана в Ава докато снимаха няколко дни там? Само ще спомена,че бе едно разнасяне от стая в стая на моя милост, понякога ме забравяха в караваната... Но пък колко мили бяха двамата, като си мислеха,че никой не ги гледа... Дали има нещо в чинийката? Ей ти награда, минавам покрай теб... Минавам...Не падаш?

Кошмарът на Джихан.... GQ..Animal Cat2.JoyJoy

Hands Plus1

Planet:hugs:

Цитат
За пореден път Джан Дивит ще намери сили в себе си да прости, само когато е застрашен живота на провинилия се и се уплаши да не го загуби!  Rolling Eyes  Така се случи вече с Емре / даже точно катастрофа инсценираха/.  Peace  Така се случи вече и със Санем.  Peace  Значи трябва да очакваме и катастрофа с мама Дивит ?!  newsm43

На мама Дивит може да и прости  , но  само ако напусне страната...с нея оправия няма, тя не подлежи на промяна!:sad:

Славена е обяснила какво трябва да й се случи, че тотално да се промени.Sweat Smile

Последна редакция: пт, 15 фев 2019, 19:11 от alex_94

# 487
Мама Дивит ако катастрофира, по сценарий ще бъде в кома, като дойде на себе си, ще страда от пълна амнезия. Ще хареса Санем и Лейля и ще направи всичко възможно да ги събере с Джан и Емре. Няма да помни Полен. Ще я игнорира. Ще припознае Нихат бей за съпруга си от Швейцария, мама Мевкибе ще се опита да и върне паметта, като я настани в махалата- регресивна терапия Twisted Evil. А там всички ще се опитват да и помогнат- ще храни уличните котки, ще върти търговия в магазин Лейля, ще прави зелеви, лозови сърми, бюреци за синовете и "снахите си", че последните много кльощави... И как само ще настоява баба да стане, че много и се гледат малко деца... Mr. Green

Последна редакция: пт, 15 фев 2019, 19:14 от Slawena

# 488
  • София

Тази снимка на Биранд ми е като кадър от филм на ужасите ... Confounded

# 489
Явно Джан Яман, много присърце дава живот на Джан Дивит! https://www.instagram.com/p/Bt3EbE0gf3C/?utm_source=ig_share_she … hid=1kiacso62qtcr

Последна редакция: пт, 15 фев 2019, 19:44 от Annika*

# 490
Аника, Hug това го хванахме още на церемонията...

... но това не в този му вид..Stuck Out Tongue Winking Eye

Славе, Hug наш Кито , ще си счупи врата да не изпусне...Sunglasses

# 491
Да припомня  Peace
Hello: Героят ти Джан Дивит също е обичан. Неговият стил, движенията и думите станаха явление. Защо мислиш е така?
Джан:
До този момент той не е типът герои, които често виждаме в турските телевизионни сериали. Той има различен тип обличане, коса и аксесоари. Когато за пръв път разговаряхме с нашия стилист Аслъ Парлак, исках да създам герой, който би могъл да бъде икона за стил с дрехите и аксесоарите си. Тъй като съм анализирал толкова много този герой и мислех много за него, вярвах, че той трябва да има стил, който е подходящ за неговия неконвенционален дух. Получих и мнението на хората около мен. За първите няколко епизода решихме да работим независимо от спонсорите. Направихме всеобхватна работа, търсейки всичко, което е най-модерно, най-красиво, най-добро и с добро качество. Въпреки че не е истински, аз също настоях и бях упорит, за да получа татуировката на Албатрос. Това е доста неудобно, тъй като трябва да го правим всеки път, когато съм гол. Колко е добре за нас, защото можем да достигнем до по-широка аудитория при тази възраст и демографски диапазон.
Hello: Правиш ли нещо специално, за да се сдобиеш с този образ?

Джан: Сериалът започна през юни, но започнах да тренирам за героя през февруари. Това беше задължително, тъй като Джан Дивит е човек, който обича да е на открито. Така че оформях тялото си според характера. Бях добре "изграден" и в "Любов на инат", но нямах такова тяло. Досега никога не е трябвало да използвам ръце така. Играех повече с очите си и с погледа, откакто вече съм голям човек, жестовете на ръката стават по-големи на екрана и това е недостатък за този вид роли. Не ми се налагаше да ставам по-малък за Джан Дивит; напротив, играя с цялото си тяло. Опитвам се да разработя конкретни оригинални движения на ръката за него като при посочване на място, натискане на звънеца или държането на телефона. Например, никога няма да видиш някой да се разхожда с ръце в джобовете си, както го прави той. Защото той е неспокоен и енергичен човек.
Hello:Какъв е твоят собствен моден стил?

Джан: Моят стил е много близък до този на Джан Дивит. И аз нося този тип ботуши и дънки в моя личен живот. Само износените и разкъсаните дрехи не са наистина за мен. Аз не нося бижута, отегчават ме. Обичам прости, елегантни и преливащи дрехи. Не мога да обличам стегнати дрехи. Качеството на тъканта е много важно; ризите ми са направени по поръчка от Илкер Билги и са смес от вискоза и коприна. Никога не ходя без тези, защото никога не ме карат да се потя и нямам чувството дали ги нося, или не.
...................................

Hello: Спомняш ли си първата си любов?

Джан: Не си спомням първата си любов. Според мен човек се влюбва само веднъж в живота, а не във всеки срещнат. Не съм лесен мъж, за да се влюбя лесно. Да се влюбиш не е лесна работа.

Hello: Значи сега не си влюбен?
Джан: Нека не го кажа. Нека го запазя за себе си.
Източник http://tvnovellas.blogspot.com/2018/12/blog-post_80.html

# 492

Славе, Hug наш Кито , ще си счупи врата да не изпусне...Sunglasses
Не ги е срам Crossing Arms, човека се почувства неудобно, чак щеше да получи гръбначно изкривяване Sick
Алекс, Sunglasses

# 493
  • Варна
     Алекс  Hug  , Славена   Hug  Харесаха ми сценариите ви!

А за Санем, направо се чудя как  я опазиха досега да не катастрофира?  
    Като видях как гледа колата на Осман и репликите й по отношение на кормуването, си мисля?! -

- Тя въобще има ли книжка?  newsm78
    - И как толкова разумен човек, като Осман рискува и новата си кола, а й живота на Санем?!  newsm78
    - Въпреки относително слабия трафик, как стигна до горската къща, аджеба?  newsm78  А после нацели първото,  попаднало й дърво?!  #Crazy

# 494
Относно последния коментар / нещо не ми се получава с цитата/

Планет, филм да става, екшън да има.

Общи условия

Активация на акаунт