- модна тенденция. Като излезе някоя глупава мода и "пени се не пени го ядем". Кройките са определен вид, производството е серийно и се правят само дребни корекции.
- Джан се е оставил на Парлак изцяло. Тя беше казала в едно много скорошно интервю, че най-големия комплимент за нея бил следния - Джан се облича, пита я как е, тя му казва че е супер и той го приема без да се погледне в огледалото.
Ще опонирам на Алекс - развлечените тениски и висящите съдрани парцали на талията на Джан са идеите на Парлак, не защото той е едър и другото не му стои, а защото такава изобщо е идеята за стила на Джан Дивит. Джан Яман го следва и в ежедневието, вероятно за да няма необходимост да свиква с драстични разлики между "работното" и "свободното" облекло. Освен това при получаването на награди той пак е своего рода представляващ Джан Дивит и екипа му напомня това с детайли.
Парлак го е обличала в Пълнолуние и там е барнат само в костюми. По подобен начин изглежда и на различните форуми от онова време. Стила на костюмите е друг - било заради модата в тях години, било заради това че има разлика между костюм на бизнесмен и костюм на див фотограф на свободна практика.
Моята критика е, че ми се иска Джан Яман да има малко повече собствен почерк при подобни изяви.
Извинявам се, че толкова се разпрострях по една съвсем странична тема, но така или иначе няма кой знае какво за обсъждане по серията утре.
имам много малка представа от конструиране на дрехи, но знам , че конструктурите са тези, които превръщат мерките в кройки и че зад всеки голям дизайнер, който рисува дрехата и елементите и за да е успешен трябва да има много кадърен моделиер.

Защото много сигнали сочеха натам! Много подсказки ни дадоха! 

- сценаристите пак ще влязат в клишето за разрешаване на по-сериозните проблеми! 

.

, човека се почувства неудобно, чак щеше да получи гръбначно изкривяване