Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните теми, обсъждани в публикациите?
Какви са мненията за участието на различните фигуристки?
Какви са мненията за изпълненията на фигуристките?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните теми, обсъждани в публикациите?
Публикациите обсъждат фигуристките и техните изпълнения на състезания по фигурно пързаляне, като се фокусират върху представянето на участниците, техническите аспекти на програмите, класирането на състезателите и коментари относно съдийските решения. Освен това се обсъждат изпълненията на фигуристите в различни състезания, като се акцентира върху техническите детайли, изпълнението и оценките на участниците. Споделени са впечатления и мнения за представянето на спортните двойки и решенията на ISU (Международният съюз по пързаляне с кънки).
-
Какви са мненията за участието на различните фигуристки?
-
Какви са мненията за изпълненията на фигуристките?
-
Какви са мненията и проблемите с решенията на съдиите?
-
Какви са мненията за техническите аспекти на програмите?
. Точно частните казуси не ми бяха много ясни при трима на СП от страна и т.н. Аз приветсвам промяната. Така е разширена географията и са избегнати такива неща като Хави, Турсинбаева и прочие такива единчни силни състезатели от федерация а пък няма никой след тях. Така ако има да ходят да си завоюват те квоти иначе не. Ето сега при мъжете ще гледам Чехия, Естония, Мексико, ... които имат по един фигурист , който задължително заслужава оли-старт според мен 

, но ми бяха в повече както и да го погледна с това ниво. Гледаме "следата" на Ванеса-Морган , а при дадените обстоятелства и колко допълнително време мина. Куриоз с обратен знак за мен. Такива промяни трябва да доживеев и за СП. Аз както знаете съм радетел на рейтинга а не на игрите с квотите. Искам качество а не количество точно на СП. По другите турнири може какви ли не доводи да призная - олимпийски дух, развитие на фигурното в дадената държава и пр. Затова си има ЮГП, ГП, ЕП, 4К където гледаме шарения свят. Но на СП искам качество.
2 пъти. В началото на руския тест есента в началото на сезона и после на един от по-късните етапи на Купата на Русия. Може да бъркам малко в хронологията , защото гледката за мен беше много тъжна и реших да не се вглеждам а да преглътна и да изчакам стискай ѝ палци. Шанса да се върне за мен не е повече от 50/50 като хората.
. Моята забележка изначално към тях от както са дует е скоростта им . Ама едни бааавни, ама бавни, ала костенурки но пък скачат като хората за разлика от почти всички останали. Таз бавна скорост все пак за мен е проблем. И тях ги беше хванало видно напрежението като дебютанти но геройски издържаха, Галямов ме
Пак без грам таблица, пак да четем любимите им смотани комуникета.....няма оправия в туй ISU, няма.
. Поредната грозна гледка и то грозно , прекалено наяви изиграна. Слаби актьори - загубили са форма и те в по-долгия м/усезон. Устройха не предолицирк като стой и гледай. Колкото по-рано се случи следващия съдийски скандал толкоз по-добре за спорта. Крайно нужен е. 

. След Нам и Даниел Кевин се яви като лечебен зрителски мехлем. За мен това му бе по-добро изпълнение от колкото на СП, различни нерви все пак ги тресат тук отколкото на СП фигуристите и това му е хубавото на този старт. Видях че и съдиите се съгласиха с мен и му дадоха sb. Браво на Кевин. Джейсън продължи с позитива. Още една програма и изпълнение изгледани напълно неусетно. Браво и на Джейсън. И той със sb и може и така да е. Просто и тук и на СП си беше напълно ок. Но тук може би и той по-освободен откъм нервите. Не, не ще Шома да ми покаже тази програма чисто и това е , на воля "твори" този път, този тоалет определено по-добър от онзи на СП. Юзу на аксела направо let me entertain you