Кауфланд - тема 34

• 71 239
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
  • софия
Аз я открих едва преди седмица. Не съм и знаела, че има анкета, но вече почвам и аз да я попълвам редовно. Тази тема тук отново се оказа доста полезна  Hug   Днес си накупих препарати и плодове от Кауфланд и се прибрах доволна.

# 601
Аз я видях, когато попълвах другата, с талоните. Обаче нямах време да я разгледам и най-вече помислих, че е нещо минало, защото не съм срещала реклама за тази игра.

# 602

В общите условия пише, че анкетата е активна от 1-ви май миналата година, а аз я открих едва тази година. Анкетата продължава до 30.04.2019 г.
По колко анкети може да се пращат? След всяко пазаруване ли?

# 603
Да, Лъки. Аз попълних със задна дата, от 16-ти ми е последната бележка. Прие ми данните.

# 604
  • Буркина Фасо
По колко анкети може да се пращат? След всяко пазаруване ли?

Анкетата не е обвързана с покупка.

# 605
Бонго, надявам се че хора които могат да отговорят на въпросите от анкетата поне са купили 1 артикул.
Пусни една и ти.

# 606
  • оттам, откъдето започва България
То няма как да влезеш в Кауфланд и да излезеш без покупка. Като писах, че анкетата не е обвързана с покупка, имах предвид, че участието в много от игрите е обвързано с някаква покупка.
Лично аз съм попълвала анкетата след като съм ходила да пазарувам в магазина, но не винаги, а когато се сетя. Ежедневно, а понякога и по няколко пъти на ден пазаруваме от К., тъй като живеем в близост. 

# 607
Ако влизаш за нещо конкретно и имаш точна сума...
Или влизаш да позяпаш и имаш 2-5 лева в себе си...

# 608
  • Русе
То няма как да влезеш в Кауфланд и да излезеш без покупка. Като писах, че анкетата не е обвързана с покупка, имах предвид, че участието в много от игрите е обвързано с някаква покупка.
Лично аз съм попълвала анкетата след като съм ходила да пазарувам в магазина, но не винаги, а когато се сетя. Ежедневно, а понякога и по няколко пъти на ден пазаруваме от К., тъй като живеем в близост. 
А! Няма как да излезеш без покупка. Случвало ми се е често, когато ходя за определена стока, а нея я няма. И аз живея много близо до Кауфланд, и ми е по път и на отиване и на връщане от работа, но пазарувам от там само стоки, които са на промоция

# 609
Излизам аз и без покупка. Много рядко, но се е случвало. Ако търся само едно нещо и го няма.
Не ходя никога безцелно да се мотая.

# 610
  • оттам, откъдето започва България
Добре сте вие.Smile Ние с промоция или без промоция си пазаруваме от К.
А като има намалени неща с червени етикети е още по-примамливо пазаруването. Той К. не е близо, пред блока ни. Определено ми е време да спечеля от ваучерите по 500 лв. Money
Редактирам се, не съм спечелила, сега проверих.
В момента върви нова игра, необвързана с покупка:  https://www.kaufland.bg/igri-promocii/igri/ducati-igra.html

Последна редакция: вт, 19 мар 2019, 21:54 от didka pitka

# 611
Didka, честито! А може би ти е време и за една кола, тъкмо да се разходиш до някой по-далечен, щом този ти е близо, магазин Wink.

# 612
Дали не е време след моторчето да пуснат игра за лодка? Лято иде. Animal Whale

# 613
И аз не съм спечелила от ваучерите по 500 лв.
За колата не съм участвала.

# 614
За съжаление вече са раздадени...,пожелавам ти да спечелиш при следващата им игра!И аз много "се радвам", когато оцеля нещо необходимо ми, с червен етикет.
Вчера набързо минах през магазина(мм си взе от магнитните ленти за инструменти) и взех ябълки-добри са-5 кг.до утре ще свършат...

Общи условия

Активация на акаунт