Паническо разстройство - 35

• 55 506
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
Проблемът е, че на мен ми липсва дисциплина. Не според него, а по принцип алкохолът си е депресант. В началото ти е весело, а като отмине действието му, ти става 2 пъти по-тъжно. Но аз трудно се въздържам. Особено по празниците...

# 76
Олееееее, аз сега се усетих като видях любимият да крие някакъв подарък, че утре е Свети Валентин.  Е аз как ще карам без вино. Чак ми се приплака. Искам виноооооооо пък. Със сероксата и ракия си пиех. Този психиатър не ми харесва. Как така ще ми спира виното...

Ами пия само биричка, но и нея ми я намаля до минимум. Каза ми, че трябва да я огранича до една малка (330мл) на ден ... а аз пия по 2 кенчета на вечер. Не са много, но според него алкохола е депресант. Не можем да пием АД и същевремено депресанти и да искаме да сме ок. Минимум 9 месеца още ще съм на тези лекарства ... и на мен ми е криво, че партита, купони и всякакви такива приятни изживявания ще бъдат на безалкохолна бира, но здравето преди всичко.
Колко пъти съм се замислял...да беше нещо за операция, че да ме оперират и да се махне, ама не е.
И на мен ми бяха казали същото за бирата,но аз много я обичам и си пия по 3-4на ден и даже се чувствам по добре.Някак си ме ободрява.Та спрях да слушам доки.

# 77
О, колко бира бях изпила аз 😀😀😀. Тъкмо в началото на лятото беше...брат ми е доктор и рече по една чаша може,  ама то където една, станаха две, три и тн...после не изпадах в депресия, всичко ми беше много хубаво :/

# 78
  • Перник
Хайде и аз в отбора с бирите-3макс,толкова мога да изпия, иначе и на мен док ми е казвала чаша-ужассс!!!

# 79
Аз мисля, да се огранича до кенче. Ще направя всичко възможно, само и само да ми се махне тази гадост от главата.

# 80
Аз се чудя защо от сутринта имам прескачания, а то Св Валентин, хаха.
Опитвам се да се шегувам, но днес сърцето ми рипа като лудо, вибрира, прескача, малко се стреснах даже.

# 81
Е тревожност, всяка сутрин се будя с нея Simple Smile

# 82
Добре де.. желанието да се оправите от тази гадост не е ли по-силно от желанието за една бира? Ако знам, че може да има дори и малко подобрение - дето се вика и водата бих спряла.
Аз лично ако пия хапчета ще ме е страх да смесвам с алкохол, та дори и бира да е само.

# 83
Аз съм от тези ,където пие и хедонин и тритико преди сън и да заспивам доста бързо и на другия ден събуждам се и после пак задрямвам и така до обяд,но в интерес на истината аз ги пия късно през ноща,защото лягам.към два часа

# 84
А някой има ли проблем с изслушване на събеседник. Говори ти някой някаква по дълга история и да усещаш че не можеш да го слушаш, че те натоварва, и че ти е трудно да му следиш мисълта? Това мен много ме натоварва, почва да ме стяга врата, да ми е трудно да го слушам, да ми прималява?

# 85
Да, аз имах една позната, която ми действаше така. Направо се задушавах. Много натоварващо беше, тя не спираше да говори, никога не ме изслушваше. С две думи- изпитание за психиката ми. Напоследък ми се случва с всички това. Ставам раздразнителна и не искам да отговарям.

# 86
  • Перник
Аз се чудя защо от сутринта имам прескачания, а то Св Валентин, хаха.
Опитвам се да се шегувам, но днес сърцето ми рипа като лудо, вибрира, прескача, малко се стреснах даже.
Аз преди дни получих нещо подобно. Все едно се преобърна сърцето и направи след това бързи 5-6 удъра, както ти играе окото все едно. Мн. се уплаших, но не се повтори. Дано е било нещо моментно, но беше супер гадно. Случвало ми се е прескачане, което усещам като силен удар и след това пауза, това беше друго и по-гадно.

# 87
Да. Мога да кажа че все едно мозъка спира да анализира това което слуша, не може да го асимилира и  това го натоварва.  В такъв момент ако се погледна я огледалото, сякаш и зениците ми са по разширени от нормалното. Има усещането че мозъка работи бавно, сякаш съм в някакъв полусън.

# 88
И аз така се чувствам. Даже и физическа умора изпитвам, ако разговорът се проточи много.
С тази моя позната ми ставаше много зле- само се оглеждах и  бързах да си тръгна. 

# 89
Да след такова пренапрягане, после един час се чувствам супер изморен и отпаднал, сякаш не съм спал 24 часа.

Общи условия

Активация на акаунт