Кой ли тази година ЮНСКО бебенце ще има :) Тема 4

• 37 882
  • 772
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Там където раждах даваха нощници. Не съм ползвала моя. Единствено си купих потник за кърмене за след това. Стягащо бельо не съм взимала, може и да едобра идея, но на мен корема ми беше изключително малък и много бързо си се прибра сам. За жалост не можах да се добера до потниците за кърмене от лидл, дано пуснат пак. Миналия път изкарах с тях, беше ми много удобно.

# 91
И аз много им се бях наточила на тия потници за кърмене в Лидл, имаше и готини сутиени за кърмене /бяха ги пуснали преди Коледа някъде/, но реших да не избързвам, да не урочасам работата... Simple Smile Дано скоро пуснат пак. Иначе относно нощниците - бабешки или не и аз ще взема няколко с копчета за всеки случай. Важното е да е удобно и практично на първо време, не да се чудя откъде да си изкарам гърдите, като дойде време за кърмене, не ми се импровизира. Нямам опит, но така си представям нещата...

# 92
Моя потник също е точно от Лидл, купих си 1, защото не знаех дали ще ми хареса. Но излезе мекичък и удобен като го пробвах, ако пуснат бих взела още един поне. За сметка на това, дънките ме разочароваха. Не спряха да пускат боя, бях с едно бяло боди единия път като ги обух, отдолу цялото посиня, още не мога да го избеля. Боядисват ми кожата по краката, абе ужас! Взех наскоро едни от HM, двойно повече пари бяха, но нищо общо нямат с Лидълските.

# 93
Аз вчера бях в един Лидл (Варна на Владислав) още има останали потници и сутиени за кърмене, вижте по щандовете с по-стари артикули

# 94
  • София
Не съм ползвала с предната бременност, сега също не мисля да взимам. Спя по тениска. А пък нощница за кърмене също ще пропусна.
А за болницата с какво си?

# 95
Да, и аз не съм много доволна от дънките на ЛИДЛ. Много боя пуснаха сините /след няколко пранета спряха/, а черните са от корава материя и не стоят особено добре. На Уайкики също са много дървени дънките. Една приятелка ми даде един чифт H&M - еми оправдават си цената, материята е супер /стига да си избереш подходящ модел/. Скоро ще атакувам H&M и аз. Simple Smile По цял ден стоя на дупе пред компютър и искам да ми е удобно поне и да не ме притиска нищо! Не съм фенка и на роклите, ама ще поднося като се стопли малко.

# 96
  • WonderLand
На мен лидълските дънки ми идват прекалено плитки и не са ми изобщо  удобни, на всеки 2 крачки се смъкват. Сутиена им обаче ми е супер удобен, ползвам го вкъщи. Аз все още спя с тениска и долнище на лятна пижама, но ако почне да ме дразни ще си взема нощничка, някоя широчка с тънки презрамки.

# 97
  • София
Не съм ползвала с предната бременност, сега също не мисля да взимам. Спя по тениска. А пък нощница за кърмене също ще пропусна.
А за болницата с какво си?
В болницата ми дават тяхна, не нося моя там.

# 98
Никога не съм ползвала нощници или пижами, затова ми е непозната територия Joy По-скоро си мисля за нещо такова

Струва ми се, че може лесно да се кърми с такъв тип. В къщи имам предвид, за болницата ясно, че ще е каквато те искат или дадат.

# 99
Здравейте, момичета пиша за първи път в темата.Имате ли проблем с контракции от сега ?Аз имам при всяко ставане от леглото и докторката ми каза само да лежа.

# 100
  • Plovdiv, Bulgaria
Аз имам, пия магнезии. Не мога да лежа по цял ден, защото съм с малко дете и така..

# 101
  • София
Как ги разбрахте, че са контракции?

# 102
  • Plovdiv, Bulgaria
Стягане ниско долу за определено време и отпускане и пак.. Понякога ако съм легнала по гръб, се образува като стегната топка и се вижда дори.
Може и да не се усещат, но на ехографа се засичат и лекарите изписват магнезии. Аз го пия от 17 седмица.

# 103
  • София
Имам и аз от време на време, моята док каза, че до 10 на денонощие не е проблем. А с първата имах почти постоянно и я изкарах така до края, че и на работа ходих до последно.

# 104
Аз харесах от един сайт нощници изглеждат много сладурски и не са по скъпи от обикновенни нощници. Обаче не мога да си представя да са без ръкав. Моя термин е 6-ти и не мисля, че ще е чак толкова топло, особено вътре.

Моята е подобна, но прасковена и с къс ръкав. При мен вероятно секциото ще е средата на юни и е добре да имам поне една, но аз и сега си я нося и ми е удобно.

Общи условия

Активация на акаунт