Русе

• 73 088
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
При наличие на толкова магазини за техника в града и на път за Джъмбо, слушалки не бих купила от там....

Peace
Да Джъмбо определено не е мястото за техника, то играчките им толкова струват какво остава за по-сериозни неща. Аз съм се връщала да ми подменят движещи играчки с батерии и то два пъти (различни).

Но истината е, че дори и Кауфланд дето са с политиката, че може да върнеш всичко без да те питат дори защо, взеха да се лигавят. Майка ми пролетта беше взела мултикукър на промоция, не беше ваден от кутията дори и след 2 седмици й подарихме друг. Тя отиде да го върне та хиляда въпроса на информацията защо и как го връща, пак казвам при условие, че е чисто нов неизпробван дори.
Политиката им за техника е до 3м връщане, позната отишла малко преди да изтече този срок да върне нещо не помня точно какво беше, но пак така в кутия и неползвано чудили му се и накрая решили, че не им трябва. Та и на нея пак приказки, защо не го върнали по-рано, два месеца го държали сега ли са се сетили...

# 181
Миналата година имахме същият проблем. Купихме музикална книжка на детето за 25лв. Прибираме се в нас слагаме 4 бр батерия работи чудесно. Детето щастливо и ние също. На следващата сутрин книжката не работи - няма батериии,изтощили се. Слагаме нови и пак така. Цяла седмица подменях батерии като луда и накрая отидох да я върна. Ами оказа се че е дефекта цялата серия книжки и видиш ли да си избера неко друго. Да ама не. Не си избрах нищо и ми дадоха ваучер за пазаруване. Ее по Коледа ходих да купя украса 😁😁😁

# 182
Здравейте отново! Някой има ли отзиви за рехабилитационен салон  Хигия ?

# 183
Здравейте отново! Някой има ли отзиви за рехабилитационен салон  Хигия ?
Аз съм много доволна, имам познати които имат добри резултати. Водят се едни от най-добрите в русе.

# 184
Здравейте. Не съм сигурна тук ли е мястото, но ще попитам. Трябва ми човек, който да гледа моята майка (на 56 год) когато мен ме няма. Работата е там, че тя е на легло, с много труд я вдигам сама, за да ползва тоалетна, трябва някой да я храни на 2 часа и да и' дава лекарствата. Когато се върна на работа няма вече как постоянно да съм при нея, затова някой знае ли човек, който гледа възрастни хора?

# 185
Проверете в бюрото по труда дали няма активна програма, по която да кандидатствате за помощница

# 186
При личната ми лекарка(в бившата детска поликлиника) съм виждала реклама за такъв вид услуги, на обявата имаше номер за контакт.

# 187
  • Русе
Здравейте,

Искам да помоля за координати на надежден хладилен техник.
Благодаря!

# 188
Има ли дежурен зъболекар в неделя в града?

# 189
Има ли дежурен зъболекар в неделя в града?

Мисля, че Аполония имаха дежурен, но ми се върти до 16 или 18ч  Thinking

# 190
Благодаря.

# 191
Някой има ли наблюдения върху Урологията в МБАЛ? Трябва да разбивам камък, но се чудя тук или в София. Разбиването все още ли е чрез вана с вода?

# 192
В Медика разбиват с лазер, но май и в болницата после се снабдиха с такъв  newsm78

# 193
В Медика разбиват с лазер, но май и в болницата после се снабдиха с такъв  newsm78
Не съм доволна от Медика. Разбивах там, но с литотрипсия. Нищо не са направили  и сега вече камъка е 14 мм. Ако ще разбивам в Русе искам при Венцислав Георгиев, иначе си мисля за Токуда.

# 194
Не съм доволна от Медика. Разбивах там, но с литотрипсия. Нищо не са направили  и сега вече камъка е 14 мм. Ако ще разбивам в Русе искам при Венцислав Георгиев, иначе си мисля за Токуда.

Ето https://www.youtube.com/watch?v=TNAtPDsPIsc

Общи условия

Активация на акаунт