Модни тенденции в прическите и всичко за косата - 8

• 54 465
  • 750
  •   1
Отговори
# 240
Предвид мнението на emkaemka1  искам да уточня - това, което написах - че след фризьор на втория ден косата ми понякога става на клечки - имам предвид надолу, не в корените. В корените ми се е добре, не е мазна, но надолу виси на клечки (в случая с моята рядка и тънка коса - на конци Grinning )
ако при дъщеря ти е в корените, значи може наистина да е до шампоан

# 241
Предвид мнението на emkaemka1  искам да уточня - това, което написах - че след фризьор на втория ден косата ми понякога става на клечки - имам предвид надолу, не в корените. В корените ми се е добре, не е мазна, но надолу виси на клечки (в случая с моята рядка и тънка коса - на конци Grinning )
ако при дъщеря ти е в корените, значи може наистина да е до шампоан

Ако надолу ти става на снопчета, да не би да и слагаш тежки маски и после да я мажеш с кремове, кристали Confused Но това от една страна показва, че косъмът е подхранен..

# 242
Така ли? Хм, не съм знаела, че това показва. Амиии, когато аз сама си правя косата - нищо не правя. Дори с пресата уж стане права, а после се начупи тук-там пак. Не ми става на клечки, но някак като..сплъстена, тежка.
А когато ме прави фризьорката, само с четка и сешоар постига много права коса, която седи въздушна. След това издухване тя слага нещо, но не знам точно какво - серум ли, кристали ли. И на втория ден е на клечки..а отгоре обемът си стои, и клечките са идеално прави

# 243
Момичета, може ли да ми препоръчате и термозащита? Мисля днес да си поръчам маска от Арлен или златната рибка, затова ако може и термозащита от там да ми препоръчате.

# 244
А еластизайзерът при вас помага ли при късане на косъма и експлозии?  Цъфтенето доста намаля, макар че още има, но това накъсване.. сякаш по-зле става. А изключително рядко (основно от мързел) си третирам косата

# 245
Така ли? Хм, не съм знаела, че това показва. Амиии, когато аз сама си правя косата - нищо не правя. Дори с пресата уж стане права, а после се начупи тук-там пак. Не ми става на клечки, но някак като..сплъстена, тежка.
А когато ме прави фризьорката, само с четка и сешоар постига много права коса, която седи въздушна. След това издухване тя слага нещо, но не знам точно какво - серум ли, кристали ли. И на втория ден е на клечки..а отгоре обемът си стои, и клечките са идеално прави

+1
и при мен е така
след фризьор и издухана с четка само ...ми издържа пробвала съм 8 дни права...даже не трябва да я реша ..като по рекламите..люшвам коса и тя се плъзга!!
аз дори с преса не мога да докарам този ефект тук - таме права на врата става на топка..
Питала съм, как така става отговора е "Аз ти я изпичам хубаво със сешоара за това!

# 246
Здравейте, имам нужда малко от съвет най-вече от запознати или ползвали този продукт.
От години си боядисвам на два месеца косата защото имам много бели коси, до сега се боядисвах с L’Oréal Professionnel Inoa и съм доволна,  сега фризьора ми предлага да пробваме с боя на Wild Color!? Била много добра почти нямала вредни съставки дрън, дрън и иска да ме боядиса с нея. Аз за сега се въздържах, но ме човърка любопитството. Нямам позната която да я е ползвала и затова реших да попитам тук. Има ли някой който я е ползвал и може да сподели впечатления. Каква е тази боя изобщо и какво ви е мнението за нея?

# 247
  • Видин
Честит празник, момичета! Бъдете щастливи и обичани! ❤️

# 248
Честит 8-ми март на всички дами! Flowers Rose Champagne

Да ви попитам... Ползвате ли някаква слънцезащита за коса през лятото? Simple Smile

# 249
  • София
Честит 8-ми март на всички дами! Flowers Rose Champagne

Да ви попитам... Ползвате ли някаква слънцезащита за коса през лятото? Simple Smile
Точно такава е последната тема на "професионални серии за коса".
Аз ползвах от Грация "мастиково олио", мисля такова беше, и с него, и без него, все тази .....
Момичета, влизам с въпрос... ако успея да обясня .... как се казва прическа, при  която косата е чуплива и се вдига на нещо като небрежен кок, но само с фиби... имаше си наименование на английски, но не си спомням как беше....

# 250
всъщност от въпроса на мимс взех идеята за другата тема Joy
ползвала съм спорадично само един профи спрей на ревлон със спф 15 /което е малко/ и така и не разбрах дали има реален слънцезащитен ефект от него

# 251
  • В полите на Пирин планина
Аз лятото ползвам слънцезащитния шампоан и серум на Лакме. Шампоанът е много мек и приятно хидратиращ. Добре ми се отразяват и ги харесвам.

# 252
Може ли да сложиш картинка и да ме ориентираш за цената? 10х

# 253
  • В полите на Пирин планина
Може ли да сложиш картинка и да ме ориентираш за цената? 10х

Шампоан:
https://www.zlatnaribka.com/lakme/teknia-sun-care--za-slantse/sl … e-sun-care-100-ml

Серум:
https://www.zlatnaribka.com/lakme/teknia-sun-care--za-slantse/sl … e-sun-care-100-ml

Ето и цялата серия: https://www.zlatnaribka.com/lakme/teknia-sun-care--za-slantse

# 254
  • Някъде там
Слэнцезащитата ми е на Алтерна.
Нямам забележки.
Доволна съм.
Сега минах на малко по евтини продукти обаче.
Взех си сух шампоан на вела ейми и на тиги спрей за коса са блясък.
Страхотни се оказаха.
Взех си и боя 5.15 Heart

Общи условия

Активация на акаунт