Модни тенденции в прическите и всичко за косата - 8

• 54 465
  • 750
  •   1
Отговори
# 255
Мнооого благодаря, Lady *цветенца*

# 256
Здравейте! Идвам с въпрос за много чувствителен скалп, сърбящ и сух с люспи на места, много раздразнен е. Използвах Низорал, пооправи се за има няма 2 седмици и сега отново стана същото. Усещам някак си, че е дехидратиран скалпа или си въобразявам не знам..някой, ако може да препоръча нещо за дълбока хидратация, шампоан, серум на достъпна цена? Simple Smile

# 257
Аз съм много доволна от шампоана на Билка против себорея. Ако искаш опитай, около 4 лв. е.

# 258
  • В полите на Пирин планина
Здравейте! Идвам с въпрос за много чувствителен скалп, сърбящ и сух с люспи на места, много раздразнен е. Използвах Низорал, пооправи се за има няма 2 седмици и сега отново стана същото. Усещам някак си, че е дехидратиран скалпа или си въобразявам не знам..някой, ако може да препоръча нещо за дълбока хидратация, шампоан, серум на достъпна цена? Simple Smile

Сок от алое / за пиене, от аптека /. С него се масажира скалпа и не се отмива. Действа успокояващо и хидратиращо.

# 259
  • София
Плюс едно за Билката, както и Здраве форте за Себорея, шампоана с най най ужасна миризма, но действа жестоко.

# 260
Синьо! Изрусяват се няколко кичура и отгоре със синята боя, основата е тъмно кестенява коса.

# 261
може ли да дадете линкове ако знаете на работещи сайтове за виртуални програми за коса...
От типа в който, можеш да си каиш снимка и да сменяш прически и цветове.
тазз и thehairstyler. не бачкат

# 262
  • Варна
За Android мога да предложа YouCam Makeup. Преди ползвах нещо подобно онлайн, но нещо не мога да го открия.

# 263

Pepina_n3,синьото е жестоко,би ли споделила с каква боя е?

# 264
Аз със синьо съм се правила върху изсветлена до бяло основа с боя от На Тъмно преди мноооого време. Simple Smile Като почне да изсветлява става зелено. Боята представляваше просто оцветител, който трябваше да се повтаря периодично. Иначе с нормална боя с окислител преди се правех с Wella, цветът беше Magenta и общо взето резултатът беше същия, само дето боята се смесваше на принципа на нормалната боя за коса... В момента има много такива изтрещели нюанси, 2009—2010—та в малките градове беше мъка да се сдобиеш с такова нещо и на помощ идваха лекарствата. ;д

# 265
  • СОФИЯ
Скрит текст:
да покажа как се нагласих ,като вместо 6.17 ,съм запомнила 6.13 на лакме.в корените стана ужасен цвят.Smiley

# 266

Pepina_n3,синьото е жестоко,би ли споделила с каква боя е?

гледах един клип как правят това боядисване. Прилагам снимки на 'процеса'

това е боята:

Това е нанасянето на боята върху цялата коса:

и накрая

# 267
  • Street of Dreams
Flowers TulipПривет, момичета. Не съм писала от години тук. Flowers Rose

При мен в прическата нищо ново, поддържам черта малко под раменете в тъмен цвят. Не мога да я пусна по-дълга заради накъсване, а и е твърде тънка. Иначе е здрава, нямам фриз, гладка е. Разредих профи продуктите поради няколко причини и започнах да експериментирам с дрогерийни.

Имам въпрос относно боя за коса. Търся тъмно пепелно кафяво - нещо от рода на 3.1 или 4.1. Има ли такива от лесно достъпните? Напоследък ползвам тройката на Гарние, но ми червенее на слънце. Имате ли идеи?

# 268
Тройката на Кастинг без амоняк е страхотно студено кафяво!
Аз пък идвам да питам за лилава боя? Боядисах се с гарниер вивидс, обаче стана съвсем лек оттенък и падна бързо.
Основата ми е кафява. Сега се чудя каква боя да взема? Мисля си да пробвам с Кастинга пък каквото стане...

# 269
  • Street of Dreams
Аз до скоро бях лилава - ползвах Syoss, до колкото помня.

Кастингът малко ме притеснява. Преди много години съвпадна с един адски обилен косопад и след като други споделиха същото, от тогава ме е страх да го ползвам.

Общи условия

Активация на акаунт