Модни тенденции в прическите и всичко за косата - 8

• 54 322
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
Мисля, че рискуваш неравномерен цвят, Мис.

Първо с тази двойка, сваляна-недосваляна с вит. Ц. И после корените, където боята ще хваща много по-добре върху небоядисана коса.

Може пък и да стане.
И аз от това се притеснявам. Но пък какво иначе да направя. Как да махна сегашния цвят.? НЕ знам.
Чувала съм да махат цвят с Ефазор, но нямам идея колко е ефикасен и колко съсипва косата...
https://www.zlatnaribka.com/obeztsvetitel-rimuvar-loreal-efassor-28-gr

# 661
  • Някъде там
Понеже пробвах първо Виктория Бюти,месец след него и Марион,та мога да направя разлика. Определено съм За първия. На Марион не ми харесва косата след това,точно както пишете е суха и заплетена. Това с ВБ го нямаше. Отделно,че с него белите коси ми станаха лилави,вместо тъмно къстеняви,към черни. Абе не ми хареса. Сега ще помоля пак да ми донесат на ВБ,че не го намирам.
Аз стоя по 45 мин.,както пише на опаковката.

Ей, убеди ме, ще се намацам довечера с ВБ. Кои колежки го ползваха и казваха, че няма никакъв ефект, затова все Марион избирах. При нас в ДМ ги има. Слагате ли после маска или балсам? Фризьорката ми никак не им е фен и все ме предупреждава да не се боядисвам скоро след тях
Не са им фенове на оцветяващите маски защото май има къна в тях ако не се лъжа .
Мис, според мен не прави експерименти, ако искаш промяна иди просто на фризьор Simple Smile

# 662
Бих отишла, но не искам изсветляване.

# 663
  • Някъде там
Бих отишла, но не искам изсветляване.
Без изсветляване според мен може да постигнеш такива цветове

# 664
Дам, има го и това. Бях постигнала много хубав цвят, но сега много ме е яд, че изобщо сложих това тъмно.

# 665
  • Варна
Мис, два варианта:
1. изсветляваш и се подготвяш за постоянни грижи и терапии
2. спираш се на мноооого тъмно червено, тип "патладжан"

Аз ако много искам промяна, ще избера 1 и ще искам Олаплекс в салона.

# 666
Аз се чудя дали да не си променя нещо в косата ...  С този цвят съм  от над десет години и ще мие интересно да прочета някакви предложения.

Моля я не ме цитирайте , ще махна снимката след малко Simple Smile

Последна редакция: чт, 11 апр 2019, 15:25 от Candy_girl

# 667
Патладжан не искам.
А косата не мога да прежаля.
Може да пробвам нещо от по-тъмно червените като за начало.
Знам, че е малко нито така нито иначе, но ме е страх доста от обезцветяване след последното такова.

# 668
Candy girl много ми харесва и цвета и прическата 🌷 не мога предложа нищо понеже, няколко мой приятелки се направиха от руси кестеняви и после съжеляваха....

# 669
  • Някъде там
Candy_girl ,приказно красива си .
Като фея си , не бих променила нищичко по теб Simple Smile

# 670
мерси , назад косата мие по-дълга , на етажи съм.

# 671
Candy_girl ,приказно красива си .
Като фея си , не бих променила нищичко по теб Simple Smile

+1

# 672
  • Sofia, Bulgaria
Candy_girl, подкрепям мненията, че не бих променила нищо. Имаш много нежно лице и излъчване и това е твоят цвят и прическа.

# 673
  • Варна
Candy_girl, не пипай цвета, чудесна си така Simple Smile
Иначе имаш хубави рамене и вратле, нежни черти и можеш да си позволиш да скъсиш до каре или черта, но искаш ли го наистина?

# 674
Оoo да скъсявам-не , на мен сега ми се струва много къса косата ми и ме дразнят етажите ,но чакам да  порасне. По-скоор мислих някой друг цвят да пробевам ,но май ще си седя така.

Много сте мили ,благодаря за комплиментите! Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт