Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 52

• 43 845
  • 757
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Събрала съм сили и ще избутам лечението, но не знам как ще успявам да работя след това. Истината е, че нямам енергия за нищо.

# 631
  • София
vallinna, в Сити Клиник ще се лекувам, да.

# 632
Излезе ми хистологията след операцията - E.cadherin +++, HER2 - 3+, Er - 0, Pr. - 0, Ki 67 - 20%; T1aN0MxG3.
Разликата с резултатите от хирургичната биопсия - HER2 от 1+ стана 3+, G2 се промени на G3. Потвърждава се, че не е хормонален.
Предстои ми РЕТ скенер за окончателно стадиране, химиотерапия и прицелна терапия.
Хубави, лоши - важното е, че излязоха и ми предстои да организирам предстоящото. Мразя бездействието в очакване, май трябва още се уча на търпение.

# 633
  • София
vallinna, доколкото знам, като минат 6-те месеца болничен Телк ти издават допълнителните болнични, колкото е нужно. Докато свърши лечението. Така че не се притеснявай

# 634
  • Враца
DZ, как е новата работа?

# 635
Свиквам . Като всяка нова работа се притеснявам , но ще се оправя. Днес имаме голям напредък с децата. Дано да се задържи 🤗 Колегите ми помагат пу-пу.
Както се казва - Направо ме е страх да се похваля 😂

Днес си взех от кметството по район уверение за градски транспорт. Ще си вземам карта с намаление за автобуса.
Трябваха ми снимка + копие на ТЕЛК.
Според % е и намалението. Картата ще ми е за 1 линия за 14лв.
Смятах да ходя с колата . Обаче  като видях , че има намаление реших да се възползвам. Спирката е точно под блока ми и спира до оградата на училището. А и града е разкопан  целия....

# 636
  • Варна
Излезе ми хистологията след операцията - E.cadherin +++, HER2 - 3+, Er - 0, Pr. - 0, Ki 67 - 20%; T1aN0MxG3.
Разликата с резултатите от хирургичната биопсия - HER2 от 1+ стана 3+, G2 се промени на G3. Потвърждава се, че не е хормонален.
Предстои ми РЕТ скенер за окончателно стадиране, химиотерапия и прицелна терапия.
Хубави, лоши - важното е, че излязоха и ми предстои да организирам предстоящото. Мразя бездействието в очакване, май трябва още се уча на търпение.

Аз също исках всичко бързо да приключи за ден, за два. Спокойно... ще мине... при едни минава за година, при други за малко повечко, но важното е, че минава и отминава. Първо дъх си поеми и поемай вече по пътя смело. Последното ти изречение, което освен одебелих И подчертах трябва И да ти кънти постоянно в камбанарията. Наистина съсредоточи се към лечението, за нищо на Вселенатата, Съдбата, Орисниците, ония там дето облаци ми пуска и ги кара гръмотевици и градушки да ми пуска просто щото му станало скучно... тц... не е нашето божество, няма да му се кланям... Айде пак оливки... спирка нямам като ми се отпусне душата и ми се развърже езика... та стига вече оливки - Съсредоточи се върху твоето лечение, амбицирай се, ако щеш в джедаизъм се обречи или твоя собствена религия си създай! Каквото си искаш прави, само не се давай! Wink Аз съм повече от сигурна, че на повечето потребителки тук им идвам вече малко в повечко, но аз пък няма да се откажа да досаждам с надъхване, настървяване, амбициране във всеки един момент.

Към всички е това - Важно е да не се дава човек приживе!

# 637
Аз си слагам ваксината на Спартак Хаджиев от февруари 2012 г. Тя е на принципа на БЦЖ ваксината, а подобна ваксина се ползва и сега при лечение на рак на белия дроб в диспансерите. Не смятам, че е панацея. Виждала съм хора, които си я слагат повече от 30 години и познавам такива, които починаха въпреки, че си я слагаха. Доколкото разбирам, целта и е да държи имунната система на щтрек или нещо подобно. Не смятам, че ще ми навреди, не е скъпа и за сега мога да си позволя, пък, каквото дойде. Това е единствената сертифицирана противотуморна ваксина, но, както казах сигурност няма.
Точно за тези Тримата мускетари пиша...Ваксината им уж е била призната от Брюксел....Упражнява семейството на Спартак ваксинирането против рак и названието на ваксина е като четеш думата Спартак на обратно - Катрапс......Не им вярвам, а струва подкожната инжекцийка 50 лв. От някаква руска ваксина при моята позната за 1 мес. туморният маркер от 30 е спаднал на 6....А от ваксината на семейството в продължението на 1 год. нямало ефект....
milmich, не се знае, какво и слагат, а уж са я експериментирали върху хиляди хора...Нещо не съм чула за тези хиляди хора, ходейки 10 г. по болниците.... 

# 638
Emma 1, позволявам си да ти опонирам, защото в семейството имаме опит с тази ваксина вече 7 години, за съжаление. Казвам за съжаление, защото диагнозата "анапластичен астроцитом", което всъщност е агресивен и бързорастящ мозъчен тумор, е удар за болния и семейството му. Там, както всички знаят, прогнозите за преживяемост са краткосрочни и изхода е ясен.  При прогноза за майка ми 6 месеца до 1 година, тя е с нас вече 7 години. Диагнозата е потвърдена в България и в чужбина от водещи неврохирурзи. След лъчетерапията, единственото, което е приемала е въпросната ваксина. Да, аз считам, че този препарат ѝ помогна. Макар, че след това тя получи мозъчен инсулт, разви хидроцефалия, заради тежката интервенция, тя не получи рецидив на тумора. И до ден днешен е с ума си, движи се, макар и трудно, преживява и скърби, и радости. В годините пред този злощастен кабинет видях много хора, някои от тях вече не срещам, други се хвалят с прекрасни резултати. За всички там, това е надежда, а да отнемеш надеждата на болен е престъпление.  Да, тази ваксина не е панацея, иначе създателите ѝ щяха да са с Нобелова награда, но аз лично проследих как тумора се смали и от години не се вижда на образните изследвания. Вероятно всеки организъм отговаря по различен начин, както и всеки болен и семейството му имат право да избират начина на лечение и как да продължат напред.

Последна редакция: ср, 27 фев 2019, 10:57 от galinanik

# 639
  • София /Абсурдистан
Къде може да се прочете малко повече точно за тази ваксина?

# 640
# 641
Къде може да се прочете малко повече точно за тази ваксина?
Леди, професорът Спартак 50 г. е измислял тази ваксина, направил е експерименти върху хиляди хора...Кой е финансирал всичко това 50 г.? С хиляди хора той не се е занимавал безплатно и те не са му платили да експериментира върху тях - това е ясно. Няма как да не е държавата...и, по пътя на логиката, ако нещо е станало полезно за раково болни хора, ваксината му да се прилагала в онкологиите, да се продавала в чужбина и по ТВ да са говорили, какво е измислил българският професор. Измислил е имуностимулант...под формата на инжекция. Има ги такива, колкото си искаш на различни цени и помагат за всичко като повишават имунитет...А за гореописания случай....може и да е съвпадение. Нали съм писала, как една жена от нашите села с рак на панкреас живее десета година...и лепенки против болка слага по-рядко вече. Диагнозата й е потвърдена също навсякъде. Ако е правила ваксини, щяла да каже, че е от тях....Скоро една жена с рак е разказвала, че един Ходжа я е излекувал и е добре вече 3 г. Държавата трябва да се намеси в „бизнеса“..., а я няма никаква...

# 642
Spirit, благодаря за хубавите думи.
На мен ми се наложи доста да чакам за резултати и онкокомисия след биопсията. Операцията и резултатите от нея излязоха доста по-бързо и организирано. Дано и останалата част от терапията да протече така.
А отношението ми към предстоящото - като на война, сериозно, нахъсано, с вяра в добрия резултат.

# 643
  • Враца
Когато се стигне до тук пътищата са малко. Малко по натам се затварят всички. Животът е най- ценното нещо и стигнеш ли да си се съсипал, то много шансове нямаш. Животът на всеки е преди негов собствен. Ако се отнася за превантивна мярка съм крайно против, но не и за лечение.
По същия начин мисля и за експерименталното лечение.
По същия начин към всеки и химиотерапията и лъчетерапията не е панацея.
Знае се също, че има хора на които самия организъм успява да унищожи раковите клетки.
Едно е сигурно, че панацея няма поне за сега. Сигурно е, че трябва да се опиташ да поддържаш живота си поне в биологическия смисъл защото никой не знае какво ще донесе утрешния ден. Мъртъв не се реанимира.
Така, че аз съм за всичко в рамките на разума, а при такива случаи разумът е доста широко понятие.
Определено съм крайно против ваксините поради лични съобщения, но не мога да кажа дали ще пробвам или не. То аз намерих пари да изследват този рак както предполагам и много тук, та тази ваксина. Има много по- скъпи продукти. А какво да правим!? Да лягаме да мрем. За някои решение за други не.
За парите? На всеки му е ясно в какъв свят живеем.
Да попитам по запознати, защо тази ваксина след като е на пазара не се поема от здравната каса?

# 644
Аз пък да питам що не се споменава и не се предлага тази ваксина при лечението?

Общи условия

Активация на акаунт