Съпругът ми не иска дете, а аз искам

• 29 637
  • 553
  •   1
Отговори
# 255
В едно семейсто трябва да има дете.. Причината е че едно дете разваля всичко( това е голяма глупост). Едно дете зближава и няма как да развали отношенията ви.. Може би има друга причина която неиска да сподели. Замисли се над това. В такива случаи е нормално да имаш някакво съмнение.. Опитай се да разбереш каква е истиската причина!!

# 256
Ей това ме кефи в бгмама. Контраразузнаването пасти да яде 🤣

# 257

[/quote]

От какви дълги връзки си си тръгвала като ти си на 34г., той на 32г. и сте от десет години заедно.

Мъжът ти е топ мениджър с петцифрена заплата и живее в твое жилище, дадено ти от родителите ти. Ти пък си вземала наркотици. Първо много малко мениджъри вземат тези суми и то на 32 години, и второ те определено нито имат връзки с вземащи дрога жени, нито пък се женят за тях.

Съвсем ни вземаш тук за балами. И в други теми пишеш небивалици. Толкова ли ти е скучно, че си измисляш истории и ги постваш тук?
[/quote]

Не исках да се обяснявам, но понеже ме нападате от нищото съвсем, ще се защитя и ще обясня, това което ви вълнува: 1. имала съм 2 дълги връзки преди него- от 15-19годишна и от 20-23годишна - смятам, че са дълги, не съм казвала, че са зрели на тези години, но си бяха сериозни и съм си тръгвала аз. 2. Не четете явно добре- заплатата му не е 5 цифрена, само годишният му бонус беше толкова- компанията е американска, той е търсен специалист с 5 езика на нейтив ниво и 2 висши финансови образования. ( второто в London school of economics). 3- пак повтарям и потретвам, че НЕ ВЗИМАМ ДРОГА- това беше в студентските години, на партита и фестивали на всеки 1-2 месеца веджъж, какво се вторачихте в тези наркотици незнам! Не съм била зависима, нито наркоман- нз какво си представяте... 4. апартаментът е МОЙ- подарък от моите родители още като бях на 20години. ТОЙ има собствено жилище, което отдаваме под наем, защото АЗ предпочетох локацията на моето- в Лозенец, а не неговото - в затворен комплекс почти на Витоша, без асфалт и магазини на близо. И той и аз сме от семейства с добри доходи- нито аз съм му помогала финансово, нито той на мен- на равно сме. Идеята тук въобще не е до парите а до това, че имахме планове които той споделяше, а се оказа че е лъгал а да не ме нарани!
 Мислех, че моят живот е скучен, а като разказвам и тооолкова чудене има че чак вече в измислици ме обвиниха....

# 258
Миа, сподели всичко с майка си. Поискай съвет от нея. Кажи й как се чувстваш. Това е най-правилният ход в момента.
Може да проворикарш твоя мъж, колкото да видиш реакцията му - чак етюди не му разигравай - няма да се хване.

Относно времето - мотам се тук, докато чакам едни файлове да се обработят. И аз съм във финансовата сфера, но от compliance частта.

Последна редакция: ср, 13 фев 2019, 18:01 от Magdalena1978

# 259
Обърни внимание на положителните мнения... Защо винаги се хващате като някой каже нещо негативно.? В краина сметка всеки има мнение .

# 260

От какви дълги връзки си си тръгвала като ти си на 34г., той на 32г. и сте от десет години заедно.

Мъжът ти е топ мениджър с петцифрена заплата и живее в твое жилище, дадено ти от родителите ти. Ти пък си вземала наркотици. Първо много малко мениджъри вземат тези суми и то на 32 години, и второ те определено нито имат връзки с вземащи дрога жени, нито пък се женят за тях.

Съвсем ни вземаш тук за балами. И в други теми пишеш небивалици. Толкова ли ти е скучно, че си измисляш истории и ги постваш тук?
[/quote]

Не исках да се обяснявам, но понеже ме нападате от нищото съвсем, ще се защитя и ще обясня, това което ви вълнува: 1. имала съм 2 дълги връзки преди него- от 15-19годишна и от 20-23годишна - смятам, че са дълги, не съм казвала, че са зрели на тези години, но си бяха сериозни и съм си тръгвала аз. 2. Не четете явно добре- заплатата му не е 5 цифрена, само годишният му бонус беше толкова- компанията е американска, той е търсен специалист с 5 езика на нейтив ниво и 2 висши финансови образования. ( второто в London school of economics). 3- пак повтарям и потретвам, че НЕ ВЗИМАМ ДРОГА- това беше в студентските години, на партита и фестивали на всеки 1-2 месеца веджъж, какво се вторачихте в тези наркотици незнам! Не съм била зависима, нито наркоман- нз какво си представяте... 4. апартаментът е МОЙ- подарък от моите родители още като бях на 20години. ТОЙ има собствено жилище, което отдаваме под наем, защото АЗ предпочетох локацията на моето- в Лозенец, а не неговото - в затворен комплекс почти на Витоша, без асфалт и магазини на близо. И той и аз сме от семейства с добри доходи- нито аз съм му помогала финансово, нито той на мен- на равно сме. Идеята тук въобще не е до парите а до това, че имахме планове които той споделяше, а се оказа че е лъгал а да не ме нарани!
 Мислех, че моят живот е скучен, а като разказвам и тооолкова чудене има че чак вече в измислици ме обвиниха....
[/quote]

Да, Мия вече напълно ти вярвам.

Много забавно пишеш  Peace

# 261
Мия, ти ли си на аватара ти. Ако си ти - може да уредим нещо с тези деца. Не е чак толкова сложно, колко му е едно дете? Нищо работа

# 262
Кура булгара, няма нужда от такива подмятания. Наистина.

# 263
Във всяка тема има по някой невярващ, вместо да се обясняваш на тях, мисли какъв разговор ще водиш с мъжа си.

# 264
Мия, ти ли си на аватара ти. Ако си ти - може да уредим нещо с тези деца. Не е чак толкова сложно, колко му е едно дете? Нищо работа
Чак толкова ли изпаднала ти изглежда, та да е допряла до невзрачен чичко с минимални доходи и до миналата година чудещ се как да не му измъкне жената апартаментчето, като разбере, че си има любовница?
Аз я виждам някак по-висока топка.

# 265
Много гадна лъжа за нещо толкова важно....

# 266
В едно семейсто трябва да има дете.. Причината е че едно дете разваля всичко( това е голяма глупост). Едно дете зближава и няма как да развали отношенията ви..

Сигурна ли си?
Не може да се каже, че това твърдение важи за всички семейства!

# 267
Мия, не им се връзвай, някои са с толкова безинтересен живот, че всичко което надхвърля нивото им, обявяват за измислица. И аз така съм трол, нереална личност, с измислена професия и местоживеене Simple Smile... Сега ми е смешно де, а и си реших проблема сама, просто не им се обяснявай на такива, доста хора се включиха адекватно - извлечи полза от тях.
За кокаина няма никакво значение, сега е на съвсем друг акъл момичето, а ако мога да дам съвет - гледай напред, аз такава подигравка с живота ми, надеждите ми и любовта ми трудно бих простила. Сега може да ти се струва края на света една евентуална раздяла и затова да се колебаеш, но до година време ще си на съвсем друг акъл и ще срещнеш честен и готин човек, който също иска деца и е отдаден на семейството. Този твоят е само за аху-иху, как ще разчиташ на такъв човек в болест и труден момент ?
Аз също не разбрах какво ще помогне майка и.

# 268
Що за глупост някой да лишава организма си от органи, дори и непотребни?!?!  Все едно на раждалите жени да им се махне матката и тръбите. Верно, откачалката А. Джоли го направи, ама нея не я слуша главата.

Органи??😄😄😄😄Ха-Ха. Не е все едно да се махнат матката и тръбите, а е все едно да вържеш тръбите. И тая грамотност като финансовата ни такава...

# 269
Аз също не разбрах какво ще помогне майка и.
Значи на напълно непознати хора може да сподели и всички да дават разни съвети, а е напълно ненормално да сподели с майка си.

Общи условия

Активация на акаунт