Съпругът ми не иска дете, а аз искам

• 29 644
  • 553
  •   1
Отговори
# 240
  • ЯМБОЛ
Той си мисли за собствения си рахат!

# 241
  • София
Глобално свидлив е:

"От Куора:

"Аnalysis of the costs of outside services vs the benefits of being married:

Domestic Services: +$300 / month. Cleaning and Laundry
Sexual Services: +$1,200 / month. Always the youngest and best.
Eating Out vs. Cooking: +$1,500 / month. I like eating out anyway.
Child Care: $0 if you don’t have kids. Oh well, sorry kids.
Living: -$2,000 / month. Nice apt. vs huge house.
Shopping: -$1,000 / month. No wife shopping.
Health Insurance: -$1,000 / month. No wife and kids to cover.
Life Insurance: -$500 / month. Fuck it, when I’m gone, I’m gone.
Vacations: -$500 / month. Only need one ticket.
Luxury Items: -$100,000 one-time charge. Jewelry isn’t free.
Not Raising Kids: -$250,000 per kid = -$500,000 for 2 kids.
Not Educating Kids: -$200,000 for 2 kids
This list may not be complete, but it’s compelling enough.

According to the above, I would have saved $2,000 per month over the last 240 months. That’s $480,000. Add the -$100,000 in jewelry and -$200,000 for kids you get $780,000. Let’s round to $800,000. So, I could have saved $800,000 over the last 20 years by remaining single and I would have been guaranteed sex and a good time over 1,000 times too. Hmmm.

Oh, yeah, don’t forget the huge payday for the wife in community property states like Virginia where the wife gets half of everything you own if you get divorced. So, let’s assume you have managed to save or amass over $1.8M you would be giving up $900,000 of that. Add that to the $800,000 from before and that is $1.7M.

So, it’s up to you. You can say “I do” and hope for the best, or you can say “No fucking way” and save yourself $1.7M and a lot of bullshit and continue to sleep with smoking hot 20-somethings along the way and that $1.8M you have in your bank account gets another $800,000 boost so you have $2.6M to finance your fun. Enjoy!

Note: Before I get hateful comments, let me say that I love my wife and my kids and I would not trade the last 20 years for anything. But if you do the math, nobody in their right mind would ever get married. Then again, money isn’t everything."

# 242
Скрит текст:
А след аборта  посрещна ли те с чаша вино?
Или бяхте на бело и не можеше.

Прочетох темата още като я пусна и в началото ми стана много жал. Все още ми е, де.Но после прочетох пак и последващите мнения и някак ми звучиш много хладнокръвно. Което не че е проблем. Просто има нещо, което ме смущава в историята ви. Затова са и горните ми 2 реда. Не се заяждам, просто не мога да си представя как хладно хладно представяш ситуацията, как въпреки всичко го описваш с положителни качества, как някак не си разстроена. Нали осъзнаваш какво се е случило?

Как се чувстваш би ли обяснила? 

Да, обяснявам- аз го обичам и времето прекарано с него винаги е страхотно. Затрупва ме с внимание, мил и грижовен е- за това казах, че освен тази лъжа и различните ни мнения за това дали да имаме бебе, ние всъщност се разбираме. Точно това е трудното- ако бях в нещастен брак да съм си тръгнала веднага! На момента! Нито ме е страх от самотата, нито съм зависима от него по какъвто и да е начин. Тръгвала съм и преди от дълги връзки- не ме страх от промяната. Проблемът е, че го обичам и ми е хубаво с него- за това е трудно да го оставя заради идеята да имам дете. Вероятно ще го направя, защото както писах вече- накрая ще го намразя и ще му го натяквам- никой няма да е щастлив в такива отношения- така че просто няма смисъл.
Относно разстроена- да, разстроена съм, но аз по натура не показвам толкова чувствата си- такъв човек съм- може би си е проличало и тук....

От какви дълги връзки си си тръгвала като ти си на 34г., той на 32г. и сте от десет години заедно.

Мъжът ти е топ мениджър с петцифрена заплата и живее в твое жилище, дадено ти от родителите ти. Ти пък си вземала наркотици. Първо много малко мениджъри вземат тези суми и то на 32 години, и второ те определено нито имат връзки с вземащи дрога жени, нито пък се женят за тях.

Съвсем ни вземаш тук за балами. И в други теми пишеш небивалици. Толкова ли ти е скучно, че си измисляш истории и ги постваш тук?

# 243
Авторке, не бързай днес да взимаш решение. Както и да говориш с него още тази вечер. Обмисли добре плановете си, начертай ги и тогава ДЕЙСТВАЙ!

# 244
Тамън мислех да се отписвам от темата, че само се бръмчи на едно място и госпожата с клъцването на топките ме върна в "играта".
Отначало много се смях, реших, че прави черен хумор.
Но после прочетох, че не се шегува и още повече се смях.

# 245
  • София
Цитат на: --Gal--

Нека не го удряме на политика.
Прирастът на родината е последното, за което ще ме е грижа, когато правя деца. Има далеч по-интелигентни доводи за и против.

Не е политика, а реалност.
Не говорим за теб, все пак, а за тези, които са силно загрижени за пренаселването на света в другите му части- Африка, Япония, Индия, предполагам.

Нали не намираш за много интелигентно твърдението, че за там са се загрижили, живеейки тук, където населението става все по- рехаво и има все повече място за запълване с деца?

# 246
Мой приятел има вазектомия след две деца. Смята, че това е най-доброто решение в живота му, сексът станал супер, няма притеснения от гаф въпреки че свършва вътре, жена му не се трови с противзачатъчни. Идеята с вазектмията е добра, изтъкна му всички тези доводи. Обаче да знаеш, че може да те излъже пак, явно лъжите не са му проблем. Може да каже добре, съгласен съм, ама утре, другиден, след месец, година, и времето да си минава пак  в лъжи.

# 247
Господин мениджъра, може и привидно да се съгласи на вазектомия с цел отново да излъже авторката. Дори може да си запише час и да отидат двамата, но дали ще я пуснат на операцията да следи какво се случва? Щом е толкова изпечен лъжец, като нищо ще го направи. Но тук отново се връщаме на темата, че дете пак няма да има.

# 248
Цитат на: --Gal--

Нека не го удряме на политика.
Прирастът на родината е последното, за което ще ме е грижа, когато правя деца. Има далеч по-интелигентни доводи за и против.

Не е политика, а реалност.
Не говорим за теб, все пак, а за тези, които са силно загрижени за пренаселването на света в другите му части- Африка, Япония, Индия, предполагам.

Нали не намираш за много интелигентно твърдението, че за там са се загрижили, живеейки тук, където населението става все по- рехаво и има все повече място за запълване с деца?

Категорично повечето страни в Африка, да, но Индия е на около 100-на позиция, а Япония е с по-ниска раждаемост и от България. Иначе като цяло темпът на растеж на населението се забавя в световен план, така че дори аргументът с все по-голямото пренаселване е странен.

# 249

Именно, как ще се раздели със стоманените си украшения....не съм наясно после и дали секса е приятен. Винаги ми е било чудно ерекция без топки, сперма има ли изобщо без тях?
Ти изобщо знаеш ли що е вазектомия? Просто прекъсване на семепроводите. Нито топки кълцат, нито спермата изчезва. Хайде малко по-образовано, де. Не говорим за кастрация на котка.
Значи един ден ще става за инжитро.

# 250
Като писах за вазектомията беше с идея да му го подхвърли просто, като реплика тип провокация и да следи внимателно в детайли неговата реакция. За мен няма смисъл да се играят цели етюди пред опитен манипулатор. Просто по този начин да му покаже, че не приема довода за 'пренаселената земя' и че не е наивна да вярва в това. Нещо в този смисъл.

Иначе и аз в един момент се почудих темата дали е истинска, заради 'другите многогодишни връзки', 'нанесохме се' в жилището си, пък то после подарено от родителите на момичето. Дори и да се окаже някаква пързалка - поздравления за добрата работа - аз се хванах и само 1-2 неща породиха съмнение.

А ако темата е истинска - Миа - поговори с майка си. Сподели й всичко.

Последна редакция: ср, 13 фев 2019, 17:19 от Magdalena1978

# 251
Що за глупост някой да лишава организма си от органи, дори и непотребни?!?!  Все едно на раждалите жени да им се махне матката и тръбите. Верно, откачалката А. Джоли го направи, ама нея не я слуша главата.

# 252
Точно такъв е бил случая и с мъжът ми и бившата му приятелка ... 12 години са били заедно, тя много искала дете, а той само я е мотаел ... В крайна сметка я заряза, запозна се с мен и още на втората година реши, че иска аз да съм майка на детето му ... Да знаеш, че мъжете  са големи използвачи ... Въобще не си мисли, че като ти прави подаръци и е мил с теб, много те обича. На твое място не бих се чудила как да го накарам да ми направи дете ... Зарежи го докато е време, търси истинската любов и създай хубаво семейство ...

# 253
  • София
Верно, откачалката А. Джоли го направи, ама нея не я слуша главата.
Тя го направи по медицински причини- в семейството ѝ имат обремененост от рак на гърдата.

# 254
Иначе и аз в един момент се почудих темата дали е истинска, заради 'другите многогодишни връзки', 'нанесохме се' в жилището си, пък то после подарено от родителите на момичето. Дори и да се окаже някаква пързалка - поздравления за добрата работа - аз се хванах и само 1-2 неща породиха съмнение.
Много ми хареса описанието на свекървата в темата за оплаквания от свекървите - 160см и 140кг, отказваща да идва на гости в тях, нито при родителите на Мия въпреки, че я карат само с кола, освен това и мърлява. Свекървата и свекъра са на 60 години. Свекърът бивш пилот на самолет, понастоящем е личен пилот на някакъв баровец. Свекърът разбира се е зарит с пари.

Общи условия

Активация на акаунт