Съпругът ми не иска дете, а аз искам

• 29 645
  • 553
  •   1
Отговори
# 225
Добре де, ако отиде и си направи вазектомия ти по-спокойна и удовлетворена ли ще станеш?

Не, не става дума за това- до вазектомия няма да се стигне, аз не искам да си прави- това е просто като тест за да видя дали не иска деца 100% или не иска от мен или и аз незнам какво вече......може и да е глупаво, но искам да чуя какво ще каже.

А ако ти каже, че вместо той да си кълца топките, ти да си резнеш  тръбите?
Или и двамата да се понакълцате взаимно, че да сте сигурни.
Теста ми се струва глупав.
След толкова години и след така очевидната лъжа и манипулация, това което трябва да направиш е да му кажеш да си търси жилище и че искаш развод по най-бързия начин.
Виж сега, той е в правото си да не иска деца.
Но няма право да лъже години наред. Лично аз в такава ситуация ще се почувствам доста обидена, излъгана, унижена, ще фуча един ден, а на следващия ще го изгоня.
Ама ми се струва, че ти ще си седиш още много дълго с него.
Да, може и да го излъже, че е бременна.
Може да изтрещи.
Но има мъже не регират добре на тази новина, но впоследствие стават страхотни бащи.

# 226
  • London
Наистина нека видим как ще реагира човека. Залагам 5 лева, че няма да даде да го пипнат под някакъв благовиден предлог - ще те пази качествено, няма да има гафове и подобни.

Именно, как ще се раздели със стоманените си украшения....не съм наясно после и дали секса е приятен. Винаги ми е било чудно ерекция без топки, сперма има ли изобщо без тях? Колега на мъжа се скопи неотдавна, имал три деца, нещели повече....помня, че месец трудно дори сядаше.Няма да се навие млад мъж на тая варварщина.

# 227
  • Тра-ла-ла
Иска ми се да бях по-решителна...цял живот съм така
Стягай се без ох, мрън, иска ми се, ама нямам силички за нищо. Дори и да сиктирдосаш настоящия...искаш да се натресеш на следващия манипулатор, който си пада по слаби и заблудени женици и да те прави на 2 стотинки?

# 228
А, това си е оправдание и за жени, които искат само едно дете. Някак си гузни ли се чувстват, какво, но са ми я пробутвали.

# 229
  • София
Цитат на: The Catcher in the Rye

Наистина ли някой се хваща на смешката с пренаселеността. На него за жена му не му дреме и я лъже, пък се загрижил за планетата. Айде плс.

Не вярвам някой да се хваща, но пък има такива, които усилено се мъчат да пробутат идеята.
При това, в България, където сме на изчезване.
Да се чудиш, да се смееш ли или да забравиш добрия тон, така както те забравят, че трябва да уважават интелигентността на отсрещния. newsm78

# 230
  • Варна

Именно, как ще се раздели със стоманените си украшения....не съм наясно после и дали секса е приятен. Винаги ми е било чудно ерекция без топки, сперма има ли изобщо без тях?
Ти изобщо знаеш ли що е вазектомия? Просто прекъсване на семепроводите. Нито топки кълцат, нито спермата изчезва. Хайде малко по-образовано, де. Не говорим за кастрация на котка.

# 231
Именно, как ще се раздели със стоманените си украшения....не съм наясно после и дали секса е приятен. Винаги ми е било чудно ерекция без топки, сперма има ли изобщо без тях? Колега на мъжа се скопи неотдавна, имал три деца, нещели повече....помня, че месец трудно дори сядаше.Няма да се навие млад мъж на тая варварщина.
Ерекцията и еякулацията са си ОК. Само поповите лъжички липсват.
Тестисите си остават. Външно нищо не личи, нито се променя усещането.

# 232
Вазектомията няма нищо общо със скопяването при животните,и не е безвъзвратен процес.
След време,може да се възстанови оплодителната способност

# 233
  • London
Абе и топки някои премахват, както казах колега на мъжа ми точно тях кръцна не процедурата, която описвате.  Нали целим безвъзвратен процес, ето.....да се кастрира щом иска да докаже позицията си. За какво са му топки, ако няма да прави деца? За украса?

# 234
Нека не го удряме на политика.
Прирастът на родината е последното, за което ще ме е грижа, когато правя деца. Има далеч по-интелигентни доводи за и против.

# 235
Авторката да се подготви той да се изнесе, но да се появи узрял за дете в момента, в който тя вече има сериозна връзка с друг човек и заедно са на една вълна. Раждах с жена с подобен случай - тя искала, мъжът й не искал, развод, стабилна нова връзка, бременност, раждане и той се появи в родилното с предложение да се съберат. Аман от такива недозрейки, лошото е, че объркват и чужди животи, не само своя.

# 236
Спонтанно възстановяване след вазектомия се случва с нищожна честота.
Възстановяване се прави оперативно, но успеваемостта е около 60-70%.
Отстраняване на тестиси - що за глупост!

Последна редакция: ср, 13 фев 2019, 16:07 от Анонимен

# 237
  • София
Наистина нека видим как ще реагира човека. Залагам 5 лева, че няма да даде да го пипнат под някакъв благовиден предлог - ще те пази качествено, няма да има гафове и подобни.

Много се извинявам на всички останали,  вкл. на админите, но - Госпожа,
Скрит текст:
вие слабоумна ли сте? Отделно, понеже ви прочетох по-долу, че на онзи ваш "приятел" топките му кръцнали, пък на вас единствения ви проблем е, че се чудите как "те" правят секс, да ви кажа, че отстраняването на топките може да е по много причини и няма общо с правенето на деца. Вашата невежест може и донякъде да е оправдана, но тонът,с който коментирате подобни факти е смайващ. Както са ви обяснили, след вазектомията има и секс, и - о, Боже! - дори сперма! А сега!!! А как така има сперма, но гарантирано няма деца - оставам на вас да се потрудите Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: ср, 13 фев 2019, 17:09 от Ronald

# 238
Нека не го удряме на политика.
Прирастът на родината е последното, за което ще ме е грижа, когато правя деца. Има далеч по-интелигентни доводи за и против.
Разбира се, но е смешно да се изтъква този довод за България. Не ти, този екземпляр твърди, че го е еня за световната популация. Изобщо не става дума за теб в тази тема.

# 239
Той явно мисли в глобален, не в регионален план.

Общи условия

Активация на акаунт