Съпругът ми не иска дете, а аз искам

• 29 951
  • 553
  •   1
Отговори
# 405
Ето, Сирената и Шарки са виновни. Никой не ги е карал да раждат по три "бебенца"  за да пренаселват планетата. Сега заради тяхните не остава място за другите.
И аз барабар с тях... с 3. И бившия ми мъж така, че втората му жена поне 1 искаше, и настоящия ми мъж така, че го взех (взехме се с по) с две деца... и родих третото... как да не откажеш такива загрижени за планетата хора!

Сега сериозно - ако "отложи" още веднъж - бих го поканила да се изнесе. Без ревове и без драми. "За доброто и на двамата"
Но и тия сериозни разговори с планиране на дата за започване на опити, малко идват вече в повече... По-скоро някакво закачливо подсказване "днес без предпазни средства", на секс уикенд, но не защото е засичана овулацията точно в този ден... че пак отива на проект с план график... Ако се влезе в "бебеправене" с термометъра и тестовете още в началото, съвсем ще се шубеляса миличкия Smiling Imp

# 406
  • ЯМБОЛ
Нищо му няма на лигльото,просто се е помислил за велик!Гледа си кефа,нито му е до планетата,нито му е до екология.И тя доскоро си е гледала само кефа...

# 407
Ако нейния мъж не си обича детето, то това няма да е заради нея, или защото  ѝ е кипнало от егоизма му, а защото толкова му е акъла.
Въобще не се опитвай да я вкарваш в размисли!
Един мъж така или иначе, ако не ще дете, няма да го направи!
Никаква гаранция, че с дете или без след 2-3г няма да реши, че иска млада любовница!!

Ако аз съм мъжа ти, ще те чакам да се изнесеш на 1 Април Simple Smile

Иначе, сериозно, дори и този план да успее после ще гледаш дете с мъж, който не иска деца. Ако след 2-3 години се чудиш, къде сбърка, че твоя мъж не си обича дето и спи с млада си любовница ... върни се към точно този момент.

Поздрави

Последна редакция: чт, 14 фев 2019, 20:18 от Анонимен

# 408
  • София
Авторке, или спри да четеш, или заключи темата- логореята е неконтролируема. Mr. Green

# 409
AleXS,
прости ми, че смятам че деца е редно да се правят с желание от двама родители. Ще отида в ъгъла на стаята, за да размишлявам, как мъжкото ми съществуваване е, само с цел да удоволетворявам женските желания. Как всичко друго е проява на токсичния ми егоизъм.

Последна редакция: чт, 14 фев 2019, 17:36 от dnes_sum_888

# 410
AleXS,
прости ми, че смятам че деца е редно да се правят с желание от двама родители. Ще отида в ъгъла на стаята, за да размищлявам, как мъжкото ми съществуваване е, само с цел да удоволетворявам женските желания. Как всичко друго е проява на токсичния ми егоизъм.

Ти май на по-прозаични неща като граматиката трябва да поразмиЩляваш.

# 411
AleXS,
прости ми, че смятам че деца е редно да се правят с желание от двама родители. Ще отида в ъгъла на стаята, за да размишлявам, как мъжкото ми съществуваване е, само с цел да удоволетворявам женските желания. Как всичко друго е проява на токсичния ми егоизъм.
Точно тук мъжете много грешат - в техните очи жена на 34-35 години натискаща се за деца е 'женско желание', дори и 'прищявка'. Истината е, че просто жените сме притиснати от времето, защото на и след 35 години забременяването става доста по-трудно. Не е нито прищявка, нито лигавщина, а е медицински факт и статистика. Ако и на 45 години бяхме също толкова фертилни колкото и на 25, изобщо нямаше да има такива драми, такова прищпорване и съответно такова разминаване между мъже и жени с близка възраст. Но това е положението обаче - трябва да се съобразяваме с нашата биология.
А колко мъже реално си дават сметка за това - мисля малко са.

# 412
Върви и стой там с вдигнати ръце, докато пораснеш!
Мъж, който не ще дете, нищо не може да го накара да го направи! Оправдания от типа на "аз заради теб", "без да исках" "не го обичам, защото не го исках" и подобни са изключително нелепи и детински!
Нито жената, нито мъжа са задължени да искат и да правят деца, но е длъжен всеки, който дава надежди и обещания да бъде честен с предполагаемия човек, който УЖ обича!!!! Мъж, който толкова нелепо и долнопробно лъже - не може да се нарече мъж!Нещата се казват още в началото, поставят се картите на масата и ги показваш, а не да ги  криеш до момента, в който ти е изгодно! Разбира се, че детето трябва да се желае и от двамата и точно това ти казвам, че той щом не иска, няма да го направи и да се съгласи каквото и да става.

AleXS,

Последна редакция: чт, 14 фев 2019, 17:56 от Анонимен

# 413
@Magdalena1978
Напълно съм съгласен с теб. Жените имате доста по-ограничен времеви прозорец да се разможавате. Затова вие ставате прецакани към 35г. Но е редно за тази работа да се мисли, още като си избираш мъж/партньор. Имам доста приятели мъже и мога смело да кажа, че тези които искат деца им личи още на 20г възраст. Поне за мен е лесно да ги разпозная. Това, че една жена не си избрала подходящият мъж, който да има същите цели, като нея .. еми не е виновен мъжа.

В случая, не му прави чест на този, че я лъже с години. Това е некоректно със сигурност. Ама и тя къде е бляла, като са се женили.

Иначе за тези, които се чудят как се идентифицират такива мъже .. много е просто. Взимате едно дете на 3-4г възраст и го събирате на едно място с мъжа. Ако той не проявява интерес към детето, т.е. да си приказват играят .. еми няма да има интерес и към неговите деца.

# 414
Аз май не ставам за майка, няма да търся повече баща на децата си 😁

# 415
Аз май не ставам за майка, няма да търся повече баща на децата си 😁

Като знам, какво правиш сутрин докато мъжа ти се къпе .. може с теб да си паснем Stuck Out Tongue

# 416
dnes_sum_888, един манипулатор реши ли да се вкопчи някъде - години и години могат да минат, докато се прояви истинското му лице в различните ситуации. Така че е малко относително това, че някой е 'блял'.

Друг момент има, че при мъжете бащинският инстинкт се проявява по-късно. Един и същи мъж: на 30 години - не беше готов; на 42+ години вече беше готов за деца. Добре, че не бях съвсем престаряла за деца - буквално последният влак хванахме. И нямаше как тогава, докато той беше на 30 години и неготов за обвързване и деца, аз да остана до него докато му дойде желанието за по-сериозно обвързване и деца.

Последна редакция: чт, 14 фев 2019, 18:22 от Magdalena1978

# 417
А, не, мерси. Аз си пасвам с хора, които сменят памперси нощем, не само да си погукат един час вечер след работа/ясла с детето.

# 418
Ако ми доведат едно 3 годишно най много да го почерпя с бонбони. Какъв интерес трябва да проявява мъжът към чуждо дете?

# 419
Към непознато 3-4 годишно и аз няма да проявя интерес, а познати на тази възраст нямам.

Общи условия

Активация на акаунт