Съпругът ми не иска дете, а аз искам

• 29 605
  • 553
  •   1
Отговори
# 330
  • London
Много се извинявам на всички останали,  вкл. на админите, но - Госпожа,
Скрит текст:
вие слабоумна ли сте? Отделно, понеже ви прочетох по-долу, че на онзи ваш "приятел" топките му кръцнали, пък на вас единствения ви проблем е, че се чудите как "те" правят секс, да ви кажа, че отстраняването на топките може да е по много причини и няма общо с правенето на деца. Вашата невежест може и донякъде да е оправдана, но тонът,с който коментирате подобни факти е смайващ. Както са ви обяснили, след вазектомията има и секс, и - о, Боже! - дори сперма! А сега!!! А как така има сперма, но гарантирано няма деца - оставам на вас да се потрудите Grinning Grinning Grinning
Господине, вероятно не съм запозната с тези процедури, но те и не ме касаят, че да бъда.😉  Честно казано дай Боже и никога да не ми се налага да се запознавам с подобни щуротии.

Тамън мислех да се отписвам от темата, че само се бръмчи на едно място и госпожата с клъцването на топките ме върна в "играта".
Отначало много се смях, реших, че прави черен хумор.
Но после прочетох, че не се шегува и още повече се смях.
Ами идеята е да се посмеем все пак. 😊  

Последна редакция: ср, 13 фев 2019, 23:53 от Не се сърди, човече

# 331
  • София
И аз см на мнение, че няма нужда да чакате до първи април. Просто бебетата не са кукли и не се правят по план,  а когато станат. Така че - веднага спирайте да се пазите. Това ако все още искаш дете от този мъж.
 Той започва все повече за ми прилича на моя зет. И той със същите думи се съгласи дъщеря ми да си вземе куче. За да я направи щастлива. Ама да видиш колко бързо му омръзна и започна да се дразни, че ръси косми, трябва да се извежда ... абе всичко го дразни. Да го няма, кучето, му е най-добре. Сега само се чуди как да ни уговори, да го вземем у дома. За колкото може повече време.
 Та се чудя, дали няма да си завреш таралеж в гащите с това решение. Вярно - мъжът е налице. Просто правите бебето. Ама после? Изведи детето, да си почина - помоли майка ми. Поиграй с детето, да сготвя - уморен съм...и тн и тн.

Не се притеснявай- бебето не се скубе и ака в памперс, та сравнението е парадоксално......
Дъщеря ти има ли дете или кучето е измолено като заместител? newsm78

# 332
Авторке, дано наистина да събереш багажа на 1-ви април, ще чакам да пишеш (като жена минала през подобни преживявания ще ми е интересно да прочета развитието). Силно се надявам да не останеш с него след този последен ултиматум.

# 333
Човекът си е осигурил два - три месеца отсрочка.
Щом всеки ден са говорели за това, а тя тази вечер е била доста по-мотивирана и нахъсана,  той го е усетил, и като истински новоизлюпен бос на 400 души, е осъзнал сериозността...и е направил най- малодушното и жалко договаряне.
Авторке, защо  ЗАЩО са му тези месеци ?! Какво ти каза. Защо не веднага ?

# 334
  • София
Да, все пак бебето не се появява в деня на зачеването, ще има цели 9 месеца да се настрои.

# 335
  • Варна
Темата се развива като по учебник. След два месеца автоката ще каже че са почнали опити, а след два и половин, че вече наследството е заченато.  На някой му е скучно
И аз така мисля. Половин година категорични откази и изведнъж 2 дни след пускането на темата половинът рЕзко е видял колко е нещастна авторката и е склонил. Да бе, много реалистично. А тоя ник ми е много познат, имаше преди месеци една Смърфиета, която също ни пускаше по нанадолнището с разни провокативни теми, дали е същата не знам...

# 336
  • София
А, не, ако беше пързалка, мъжът вече щеше да е склонил и да правят бебе. Съвсем реално си звучи историята, с поредното мъжко оправдание и отлагане и мамене, на което авторката (за жалост) пак се е вързала.

# 337
Имам чувството, че гледам оня филм с Хю Грант, 9 месеца ли беше...и там едни гъзари, дето ги е страх от едно бебе...

# 338
Миа, как те пази твоят мъж да не забременееш?

# 339
"Не се притеснявай- бебето не се скубе и ака в памперс, та сравнението е парадоксално......
Дъщеря ти има ли дете или кучето е измолено като заместител?"

Не нямат дете и по онова време даже и не мислеше за такова. Но беше много щастлива, че сега вече са "истинско семейство" - той разхожда кучето, тя - чисти. Е, бяха по на 23-24 год. - та мисля й е простено.

знам , че сравнението между дете и куче е парадоксално. Аз визирах репликата: "виждам, че ти е гадно,  искам да си щастлива", за това, заради тебе, хайде да правим дете.  Сега шикалкави и отстъпва, но после ще съжалява за отстъпчивостта си и ще й стъжни живота. А и този на детето.

# 340
Ами голяма работа, че отстъпил и не било с хиляда процента ентусиазъм. В крайна сметка важат крайните резултати. А това е само едно дете, докато се усетят, ще го изгледат, с един бонус само ще наемат бавачка за месеци напред. И после докато се усети, вече ще гъзареят на Гьокчето да учат малкото лозенчанче да кара сърф, такива ми ти работи.

Абе трябва да се действа, хубавите работи стават бързо, смело и безотговорно. Колкото повече мислене, толкова по-тъпи резултати.

(аз обаче се замислям и за друга причина да не иска дете - мениджър в голяма международна компания...може да са си говорили завоалирано, че семейните ангажименти пречат и леко негласно да се насърчава да нямат деца. Ако захванем конспиративните теории, може да е станал масон, а там има специални тайни за мъже без деца.)

Последна редакция: чт, 14 фев 2019, 09:03 от The Siren of Titan

# 341
Еее, не си ли пролича, че се шегувам Smile (за секса).  Как се нае само, но то онлайн е лесно.  Надявам се престане да те лъже, аз спирам да пиша по темата.

# 342
  • Paris, France
На мен ми мирише на психологически травми от детството.

На мене не. За хората от поколението на баба ми и дядо ми, раждани преди 100 години в къщи без електричество и течаща топла вода, бежански лагери и колиби, преживяло 2 войни беше рядкост да се оженят, а да не искат нито едно дете. От какво толкова са се изпотравмирали половината 30-40г мъже в развития свят? Мъжете, нежелаещи деца, които познавам, са просто привърженици на епикурейския хедонизъм.

Авторката, на твое място, на 34г, бих си събрала багажа и бих напуснала мъжа. 10 години са много време, а ти вече такова нямаш ако искаш дете. И да говорите пак, най-много да ти обещае септември пак да говорите. Няма смисъл.

# 343

От какво толкова са се изпотравмирали половината 30-40г мъже в развития свят? Мъжете, нежелаещи деца, които познавам, са просто привърженици на епикурейския хедонизъм.

Със сигурност има доста случаи на мъже и жени с травми от детството. Аз имам 1 приятел, които е бил сексуално насилван от близък роднина, ами ако ти кажа кви страхове го гонят.. И да, не е направил дете още,не го и виждам как ще направи скоро. Никога няма и да си помисля да го виня и нападам за това. Никой не знае какво се случва в главата на един човек..накратко - не бих си позволила отричането на вероятност за подобни травми.

# 344
  • Paris, France
Флейм, твоят приятел сигурно не е моткал жена 10 години преди да изплюе камъка, че не иска деца. Като е бил травмиран съпругът на авторката е могъл да и каже, че не иска деца и да си остане да си живее с травмите сам. Никой не е длъжен да носи на гърба си чуждите травми и да плаща чужди грехове.

Общи условия

Активация на акаунт