Съпругът ми не иска дете, а аз искам

• 29 918
  • 553
  •   1
Отговори
# 390
Той като си реши, с дете и без дете, пък ще си спи с млада любовница.

# 391
Аз пък не считам, че е факт. В момента съпругата му е в роля на любовница - купон и секс без обвързване (т.е. без дете и ангажименти... нищо, че има брак. Докато няма дете, обвързване и отговорности няма), само "пепепруди", пътувания, секс, купон...

# 392
Иначе, сериозно, дори и този план да успее после ще гледаш дете с мъж, който не иска деца. Ако след 2-3 години се чудиш, къде сбърка, че твоя мъж не си обича дето и спи с млада си любовница ... върни се към точно този момент.
Всъщност, ако се огледаш ще видиш, че повечето изневеряващи имат вкъщи послушна жена, която сляпо следва инструкциите им и вярва на всяка смешна лъжа Simple Smile точно тези, които не се връзват на всяка прищявка на мъжете си, ги карат да не поглеждат друга.
Но всичко е относително, всякакви примерни има, въобще няма връзка това, което казваш с темата.

Никой не го кара насила да има деца, като не иска, да ѝ каже - чао и да си кукува сам. Пък като стане на 55-60 ще реве и ще се чуди що така стана.

Аз пък не считам, че е факт. В момента съпругата му е в роля на любовница - купон и секс без обвързване (т.е. без дете и ангажименти... нищо, че има брак. Докато няма дете, обвързване и отговорности няма), само "пепепруди", пътувания, секс, купон...
Има много самотни родители, не виждам децата да са спрели някои родители да си живеят без отговорности.

# 393
Аз съм го виждала от първо лице това за "някои родители" и "живеенето" навън... независимо от децата вкъщи...
Имах предвид, че в случая вкъщи си има "любовница", даже помен няма от "отговорност", че да бяга да я търси тая безгрижност...

# 394
Аз мисля, че все пак ще има бебе, след като авторката твърдо го иска. Човекът си е построил някакъв живот - жилище, ритъм на живот, не му се разтуря. Може би има и някаква служебна зависимост, не знам. Но не е детешняр - и от племенниците си не се интересува. Не иска и собствени деца, товарят го. Може да се надява авторката да го размекне с гледката на сладкото му отроче, но това ще трае само докато то си отвори устата, а той трябва да спи, че утре има тежък ден в работата.
Ще почне да си намира извинения да отсъства все повече, а и нейната сексуална привлекателност доста ще залезе. Какво ли ще го задържа вкъщи? Ревливото бебе и изнервената жена, която вече няма време да се забавлява, както преди, нито дори изглежда, както преди?

Но авторката нека си живее с мечти и надежди.

# 395
  • ЯМБОЛ
Той засега дори не знае,че ще се изнася...Поредният кьор фишек ѝ хвърля и тя захапа въдичката.Тази млада жена,ако не ни е пуснала по пълзалката,нито е много умна,нито решителна,нито много ѝ се иска бебе.

# 396
Но пък имат брак. Което е странно за хора от типа, който описваш.
Затова ми се струва, че този човек е много объркан...

# 397
Жена му не е в ролята на любовница, а на мрънкаща за бебе. На човек, мислещ за световното пренаселване,  това хич няма да му се нрави още дълго.

# 398
Имам познати, загрижени за световното пренаселване. И те родиха, даже две. Simple Smile

# 399
Но пък имат брак. Което е странно за хора от типа, който описваш.
Затова ми се струва, че този човек е много объркан...
Писах, писах... твърде лично стана и го махнах...
Накратко - удобно е да градиш и имидж: семеен, улегнал човек е някак по-"престижен" за млад мениджър, представително е някак си! с дете - още по! Ама някак не му се разваля рахатлъка! И като може да отлага и отлага, защо пък не!
Sigma, тя отскоро е "мрънкаща за бебе" и то май с не особено голяма интензивност... особено допреди 3 месеца Hands V

# 400
  • София
F***, аз го пренаселих.

К'во пренаселване, к'ви 5 лева. Елементарен страх, че ще трябва да сменя памперси и да се буди през нощта. Мислене на пубер.

# 401
Колко да сме го пренаселили - с многото деца предизвикваме глобално затопляне, което ще убие стотици хиляди. Така че даже обезлюдяваме света.

# 402
Ами казах и пак казвам - и жени са ми ги въртели тези с пренаселването. Едно й стигало, и без това имало много повече от нужното на Земята. Не, че съм я питала нещо, от нищото идва, оправдания за себе си просто, даже не е и за околните. И това още преди да имам второ, не като оправдание пред мен, защото видиш ли аз съм с две, пък тя само с едно.
Иначе какво - ще застане очи в очи с нея и ще й каже, че не му се занимава, понеже  .... го мързи ...? Няма начин.

# 403
Ето, Сирената и Шарки са виновни. Никой не ги е карал да раждат по три "бебенца"  за да пренаселват планетата. Сега заради тяхните не остава място за другите.

# 404
Здравей. Изчетох цялата тема. Мисля, че двама души трябва да имат общи цели, иначе връзката е обречена. Надявам се, че ако те е излъгал за пореден път, наистина ще му събереш багажа.
Бях в твоето положение за кратко.  С тази разлика, че когато се оженихме, бяхме почти деца. И ние три години нямахме,  по желание на мъжа ми. Но го склоних, бях на 26. На 27 забременях, а на 28 родих. Сега малчо е на повече от годинка, а аз на 30. Времето минава неусетно. Категорична съм, ако ме беше мотал още година две, отдавна щях да съм го напуснала, макар че го обичам.
Детето понякога не идва на мига. Някой път нещата се закучват, при нас имаше опити почти година без никакви репродуктивни проблеми. Помисли за това. Ако забременееш сега, ще родиш на 35, ако не стане веднага ще станеш майка на 35+. Започни да пиеш витамини от сега, нека да приемем, че човекът ще си спази обещанието. Надявам се да пишеш отново! Успех!

Общи условия

Активация на акаунт