Съпругът ми не иска дете, а аз искам

• 29 945
  • 553
  •   1
Отговори
# 420
На 4 не ги ли перва детски пубертет с вой, тръшкане и искане, или това е на 5 - 6? Не изпадам във възторг да гледам такива деца Sad

# 421
Добре, като не са ви интересни децата, защо ги имате ?

# 422
На мен ми е интересно моето и на приятелките ми. Другите не ме вълнуват.

# 423
Според мен, факта че не иска деца не означава, че ако се появи такова, той няма да го обича. Както и обратното ... Има мъже, които много искат деца, а след това отказват да полагат грижи в отглеждането им ... Аз също съм на мнение, че любовта на мъжете към децата, идва след появата им.

# 424
В случая, не му прави чест на този, че я лъже с години. Това е некоректно със сигурност. Ама и тя къде е бляла, като са се женили.
Къде е бляла освен да го гледа дали обича чужди деца, ами и като си е избирала по-млад мъж. Ето тук от горните мнения разбрахме, че е трябвало да вземе някой на 40+
Той сега на 32, да не е бил все мениджър... сигурно от 1-2 години е станал. Преди това е драпал по стълбицата. Та сега му се усладило, живее му се още на човека, не му се сменят памперси. И аз съм на мнение, че като стане на 40, много вероятно да му се прииска. Тогава и всичките му набори вече ще имат по 1-2, на всички семейни мероприятия ще се ходи със семейни хора с деца... и ще клекне.
Лошото е, че тогава авторката ще е на 42.

# 425
Интересен ми е филм, интересна ми е книга, интересен ми е нов телефон, интересна ми е разходка с лодка.
Ама деца да са ми интересни... Такива дефицити нямам още.

# 426
Ето тук от горните мнения разбрахме, че е трябвало да вземе някой на 40+
Не е лесно мъж на 40+ тепърва да гледа бебе. Мъжете пропускат и друг факт, че просто остаряват и те. По-трудно е. Колкото и да си спортен тип - 42-45 годишните мъже не са първа младост вече.
Трябва да се мисли по-рано. Малкият като е на 8 годинки - мъжът ми ще е на 50. Просто за тези неща трябва да се мисли по-рано.

# 427
Аз, пък, мисля, че ние жените се самозаблуждаваме, че и на мъжете им тик-така биологичния часовник, както на нас. Техният също тик-така, но доста по-бавно. Ако се абстрахираме от мъжете на 40+, които вече се чувстват като старци и нямат желание за нищо, запуснали са се и т.н., ще видим, че е пълно с мъже на тези години, които не само изглеждат доста добре(дори често по-млади, отколкото са), но се поддържат, имат амбиции, кариера, улегнали са и могат да имат и деца на тези години. Смятам, че жените сме по-прецакани биологично и дори по-бързо остаряваме. Ако сравним, например, един успял мъж на 40 с кариера, без деца, с една жена на 40 с кариера, без деца, ще видим, че жената най-вероятно ще е отчаяна, времето ще я притиска и ще е склонна да направи огромен компромис с избора си за мъж за да има дете, докато мъжът ще е апетитна хапка, с финансова и емоционална стабилност тепърва да бъде баща. Затова и жените е добре да се ориентираме навреме, защото определено сме в по-неизгодна позиция.

# 428
Както никой не е длъжен да иска и да мисли за деца/брак така и никой не е длъжен да се радва, да обича или да се интересува от чуждите деца. Това изобщо не го прави лош настоящ или бъдещ родител!

На 20г разсъждаваш по един начин, а на 30г може по съвсем друг,просто не се знае с какви хора ще се сблъскаш и как ще ти се развие живота.
(Това е за телепатичните ти способности и усещания)

# 429
Happy_mommy, така е - един мъж на 40 години е в по-изгодна позиция от жена на 40 години при равни други условия.

Но пак проблемът с голямата разлика в годините между баща и дете си остава. Моят мъж казва, че иска да се поддържа в добра физическа форма, за да може да играе футбол и други спортове със сина си, т.е. тепърва осъзнава, че такава голяма разлика в годините ще си каже думата. Иска да изживее едно пълноценно бащинство.

# 430
Едно време и аз не понасях деца! Хаха! Струваха ми се досадни Simple Smile Сега да видите - наистина, ама наистина ме кефят всички деца. Смятам, че децата са супер сладки и готини. Естествено, обичам си най-много моите и на приятелките ми, но и на чужди ужасно се радвам и умилявам. Преди години не бях така!

# 431
Скрит текст:
В случая, не му прави чест на този, че я лъже с години. Това е некоректно със сигурност. Ама и тя къде е бляла, като са се женили.
Къде е бляла освен да го гледа дали обича чужди деца, ами и като си е избирала по-млад мъж. Ето тук от горните мнения разбрахме, че е трябвало да вземе някой на 40+
Той сега на 32, да не е бил все мениджър... сигурно от 1-2 години е станал. Преди това е драпал по стълбицата. Та сега му се усладило, живее му се още на човека, не му се сменят памперси.
И аз съм на мнение, че като стане на 40, много вероятно да му се прииска. Тогава и всичките му набори вече ще имат по 1-2, на всички семейни мероприятия ще се ходи със семейни хора с деца... и ще клекне.
Лошото е, че тогава авторката ще е на 42.

Писах го в началото, продължавам да мисля така...след последващите постове на авторката.
Щял да благоволи да й направи дете???Моля?   Smiling Imp
Все едно си е поискала чанта Шанел и той ще й я подари за РД.
Да, най-вероятно на 40+ Той ще има дете/деца.Не и с авторката обаче....Нея ще я баламосва още малко, докато му минава номера.Просто защото и той още не знае, че в бъдеще ще происка и проима деца.  Smiley
И не защото ще ги заобича ей така, от нищото, не, те просто ще му трябват за "семейните и фирмени снимки".

# 432
  • София
Аз пък, ще заложа на другото- решението му ще покаже дали наистина държи на нея и не иска да я загуби.
Защото чак сега ще схване, че няма да му мине номера и че трябва да избира- нея+ дете или сам и зад оградата на затворения комплекс. Simple Smile

# 433
Цитат

Да, най-вероятно на 40+ Той ще има дете/деца.Не и с авторката обаче....Нея ще я баламосва още малко, докато му минава номера.Просто защото и той още не знае, че в бъдеще ще происка и проима деца.  Smiley
И не защото ще ги заобича ей така, от нищото, не, те просто ще му трябват за "семейните и фирмени снимки".
За съжаление, познавах мъж, който стана татко на 50 и на 58 почина внезапно в съня си.  Също сещам се за колега на майка ми, стана баща на 40+ на две дечица, а 44 почина също изведнъж. Странно колко крехки са мъжете, а си мислят, че са млади и не са се наживели. 😯

# 434
Леле, с тоя стрес на мениджърската позиция....
Доста мрачна прогноза, пу, пу!

Не може да се гледа така на живота.
Всеки може да умре по всяко време, независимо от възрастта. Това не значи да легнем вкупом в гробовете.

Общи условия

Активация на акаунт