ОТКРАДНАТ ЖИВОТ 🎬 Сезон 7 💔 Любовта лекува

• 32 218
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
  • Разпиляна във въображението
Само ако е с жена за ръката. Ще е идеално, ако половинката му е бременна и безсмъртна. Иначе далеч от ОЖ.

# 721
То принципно всичко може, ама надали.

Мел, сега ти виждам питането за държанката, да тя го написа.
Аз попитах какво значи това, както и за пластичната хирургия, но отговор няма...

Последна редакция: сб, 23 фев 2019, 17:10 от Ванилия*

# 722
КазАх ти. Шопов специализира пластична хирургия и ще преквалифицират Тасев в пластичен хирург. Какъв е проблема? Да си кара специализацията и в сериала.Rolling EyesRolling Eyes

# 723
Е то за Естетичната хирургия знаем още от табелата, на която пък липсват Хирургията, Урологията, Неврохирургията, Ортопедията, Гинекология, а знаем, че лекари и отделения ще има за тях със сигурност Grinning. Та освен ако няма лекари, които ще гледаме често ми е все тая дали има или няма подобно отделение.

А за Държанката предполагам, че е свързано с това, че Ина ще е собственик на болницата, пък той нали й е гадже, a знаем акъла на Пенев колко е да се бъзика Grinning

# 724
Аз не схванах думата интерпретация на Кристина ли е или от филма ще излезе така?

# 725
Ми и аз нищо не схванах от написаното.

За отделението попитах дали е само на табелка, защото тя каза, че щяло да има и други нови доктори.

# 726
  • София
Аз все повече си мисля, че Карамазов няма да участва. Баща ми (писала съм и преди, че общува понякога служебно с Карамазов) ми каза, че е много зле, едвам слизал от колата от болки, заради дисковата херния. Иначе си е купил нова кола. Дано бързо се възстанови, сериала не е важен.

# 727
Много неприятно, дано бързо се оправи. Пък наистина работа винаги ще има!

# 728
Пфффф, кофти Confused
Дано се възстанови скоро.

# 729
Здравейте!

За държанката Тасев - д-р Табаков в прав текст го нарича така в един от епизодите.
А за естетичната хирургия - има такъв кабинет, но не знам дали ще има естетичен хурург.
Ето и малко снимки Simple Smile

# 730
Карамазов е нарушил мълчанието си в инстаграм относно ОЖ - струва ми се , че ще се появи епизодично към средата някъде. Включването му е доста двузначно- с фотоапарат в ръка , застанал до Захариев и е коментирал ‘снимам’.

# 731
Карамазов е нарушил мълчанието си в инстаграм относно ОЖ - струва ми се , че ще се появи епизодично към средата някъде. Включването му е доста двузначно- с фотоапарат в ръка , застанал до Захариев и е коментирал ‘снимам’.

Ха сега де ,като какъв ще се появи - спомен от туристическо пътуване със сина си и майка му, преди катастрофа, в която оцелява само Пепе 🙈 Колко съм кръвожадна в неделя сутрин 😂

# 732
Стара снимка е това - Владо е по къс ръкав все пак 😁
и е от свети Кирил

# 733
  Ванилия, като удавник за сламка се хващаме в надеждата Карамазов да се появи в сериала 😂

# 734
Хайде, не остана ! Дано да ни зарадват с хубави емоции Simple Smile Аз си чакам с нетърпение и се надявам да няма екстремна драма Simple Smile Слабост са ми медицинските сериали. Когато бях малка чаках с нетърпение ''Спешно отделение''. От там реших, че искам да бъда лекар.
Хубава неделя на всички.

Общи условия

Активация на акаунт