МНОГОДЕТНИ МАМИ № 70

• 62 544
  • 744
  •   1
Отговори
# 450

Да попитам тук (че в здравния преди време никой не ме отрази) - правена ли е на някоя конизация?

Здравей, Аня! Може ли да ти задам няколко въпроса на лични във връзка с този проблем?

# 451
  • София

Да попитам тук (че в здравния преди време никой не ме отрази) - правена ли е на някоя конизация?

Здравей, Аня! Може ли да ти задам няколко въпроса на лични във връзка с този проблем?
Да, разбира се.

На мен в темата за цитонамазка така и не ми отговориха (както и преди време като питах там). Явно си общуват определен кръг хора.

# 452
Здравейте! Не е много по темата, но в тази за детските обувки няма много коментари. Може ли да ми препоръчате качествени затворени пантофи за дет.градина, че нашите от началото на есента вече се отлепиха леко отпред. Миналата година пак едвам изкарахме с 2 чифта замита. Пробвах Беко, Renbut, Moneta, Zetpol последните 2 години. Преди бях доволна от Beko, Zerpol, Befado, но нещо качеството на първите две марки се развали. И въобще вкъщи е голям зор с пантофите.

# 453
Само с Renbut сме били в детската градина Simple Smile Вземах два чифта - един за вкъщи, един за градината (тип балетна пантофка, че й беше жега с напълно затворени), даже едно лято ги ползвахме вместо гуменки Grinning

# 454
  • София
Доста години купувах пантофи от едно магазинче на Дондуков - само пантофи и домашни чехли продават. Бяха ми го препоръчали за ортопедични пантофи (с подсилена пета, за деца с нисък свод) - и на 3мата все от там взимах. Не помня да са се разлепяли, подсилените са наистина много добре подсилени при петата (и Беко имат леко, но на тези е много по-добре!). Спрях да купувам наскоро, защото са все плътни (има и вълнени) модели и в детската градина му се изпотяват крачетата.
Този месец ще ги водя на ортопед и ако се окаже, че сводът не се вдига, май пак ще трябва да се ориентирам към въпросното магазинче. Дондуков 27-22 ми го дава в мапса като адрес.

А аз да попитам майките с момчета тийнове - от къде им купувате бельо? В чудо се видях, детския размер боксерки са му малки, от мъжките S няма, М са големи. От днес има в Лидл, ще пробваме пак най-големия размер. А не е едър, дори му се караме да яде, че започна на фитнес да ходи.

# 455
  • София
Пантофи взимам винаги от КиК, слагам и допълнително стелка. Около 20 лева са пантофите от този вид: https://www.k-k.bg/1833015

# 456
  • Sofia
Здравейте! Не е много по темата, но в тази за детските обувки няма много коментари. Може ли да ми препоръчате качествени затворени пантофи за дет.градина, че нашите от началото на есента вече се отлепиха леко отпред. Миналата година пак едвам изкарахме с 2 чифта замита. Пробвах Беко, Renbut, Moneta, Zetpol последните 2 години. Преди бях доволна от Beko, Zerpol, Befado, но нещо качеството на първите две марки се развали. И въобще вкъщи е голям зор с пантофите.
Винаги съм купувала Колев и Колев и са ги насили повече от едно дете Simple Smile

# 457
Момичета, благодаря за препоръките, много сте отзивчиви Hug
Аня, не съм от София. За батковците купувам боксерки от HM р.170, тези които са по 3 или по 5 комплект. Последно време рядко има промоции за съжаление.

# 458
  • София
Лидл е супер за бельо и дрехи, вкл детски тънки за училище и градина, комплекти за дъжд и всичко.
Пантофи вече спряхме да ползваме. Тя ходеше с балеринки последните години, а последното детскоградинче ходи с прости гуменки без връзки, защото е много горещо и пантофите са напълно неприложими.

# 459
Доволна съм от полски пантофи, Ветко не ми харесват. Престанах да купувам от К§К ,защото много падна качествтото на ботушите им и за тези пари по-добре нещо малко по-скъпо, но качествено.Лъдъл ми е много далече и не съм стигнала до него.Боксерките на H&M бяха по 7лева броят в мола, онлайн могат да с енамерят и по 5 лева при късмет.За малкият потници, гащи, бодита взимах от английски сайтове.

# 460
Доста години купувах пантофи от едно магазинче на Дондуков - само пантофи и домашни чехли продават. Бяха ми го препоръчали за ортопедични пантофи (с подсилена пета, за деца с нисък свод) - и на 3мата все от там взимах. Не помня да са се разлепяли, подсилените са наистина много добре подсилени при петата (и Беко имат леко, но на тези е много по-добре!). Спрях да купувам наскоро, защото са все плътни (има и вълнени) модели и в детската градина му се изпотяват крачетата.
Този месец ще ги водя на ортопед и ако се окаже, че сводът не се вдига, май пак ще трябва да се ориентирам към въпросното магазинче. Дондуков 27-22 ми го дава в мапса като адрес.

А аз да попитам майките с момчета тийнове - от къде им купувате бельо? В чудо се видях, детския размер боксерки са му малки, от мъжките S няма, М са големи. От днес има в Лидл, ще пробваме пак най-големия размер. А не е едър, дори му се караме да яде, че започна на фитнес да ходи.
Може мъжки, от тези, които са по тялото. Ние сме с мъжки М, на 13 г

# 461
  • София
Вчера купих на моя от Лидл 122-128 😂 че е толкова слаб! Вече сериозно обмислям да го помъкна по лекари.

# 462
Бях чула, че ги записват на Плуване да растат.Не знам колко е вярно.

# 463
Да се похваля, че днес минахме с децата на преглед, нито един от тримат няма гръбначно изкривяване. Много се зарадвах, понеже очаквах да имат.
Хубаво е на плуване да се ходи, но заради секретите, които тръгват след 1вото ходене не ги водя. Пробвах на различни места, все същото. Едно ходене и веднаха секрет от носа и зачервени очи. Добре, че имаме двор и често са навън, катерят по дървета, ритат, гонят се...
Много се карат последно време, не се търпи. Разделих ги за наказание всеки в отделна стая за 2 часа, все едно манастир вкъщи 😂

# 464
Момичета,дойде ми.Отдъхнах си.
По темата с бельото и като цяло с дрехите-за каката нямам дрехи(почти на 4) и не съм от тези, които се срамуват или им е под достойнството да вземат носени дрехи.Имам две приятелки,които редовно ме снабдяват с дрехи за каката.Оня ден вадих зимните дрехи.Ами...какво да ви кажа-има 60 бр бикини,броих ги,като аз никога не съм купувала.Клинове над 20,а колко обувки.... Понякога ми е гадно, защото дори и да имам желание да купя нещо,то е абсолютно ненужно харчене на пари.Ама аз въпреки всичко купувам по нещо,не мога да се сдържа...
Та,вие за или против сте носенето от децата ви на носени дрехи/обувки?

Общи условия

Активация на акаунт