МНОГОДЕТНИ МАМИ № 70

• 61 603
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Искам мъжът ми да ползва билета за автобус, но като гледам няма начин Sad. От Социалното в нашият квартал са ужасни. Единствената ми среща с тях беше във връзка с тези билети и попаднах на една леля по телефона, страшно, от соц времето, много невъзпитана, щях да я доклавам ама се отказах.

# 661
  • Варна
Билетите се ползват лично.
О пътувам аз. Моята работа е като на циганката с циганчетата. Като нямаме кола. Само тази година не съм ги ползвала. От догодина вече край, голямата става на 18 и вече няма да съм многодетна.

# 662
Не са ли доживотно билетите? Всяка година ходим до морето с билета ми.И аз не шофирам,защото не ми се налага.

Последна редакция: пн, 09 дек 2019, 12:34 от malinkap

# 663
  • София
Билетите се ползват лично.
О пътувам аз. Моята работа е като на циганката с циганчетата. Като нямаме кола. Само тази година не съм ги ползвала. От догодина вече край, голямата става на 18 и вече няма да съм многодетна.
За билетите няма такова условие.

# 664
Ползват се до края на живота на майката ли?

# 665
  • София
На мен ми е обидно защо е само за майката. Какво, таткото не е родител ли...

# 666
  • София
Ползват се до края на живота на майката ли?
Да. Майка ми и досега си ги ползва.

# 667
На мен ми е обидно защо е само за майката. Какво, таткото не е родител ли...
за мен пък е нормално и логично. Колко ли бащи са наистина бащи, все те зарязват деца, жени и т.н. Айде сега пък и на тях доживот билети, а няма нужда Stuck Out Tongue Winking Eye И без това основните грижи падат върху майката, бащите все са заети да изкарват пари, ще изкарат и за билети Grinning

# 668
Моя бивш съпруг е многодетен баща. Не живее с никое от децата си... С моите до 3 год възраст на големия, с третото докъм 12г. Общува с децата си сравнително редовно (в последните 5-6 години) с телефонни разговори, срещи за по 3-4 дни на всеки 6м. То и настоящия ми мъж е много многодетен Smiling Imp Двете му големи деца бяха над 20г когато се роди малката, а моите бяха на 7 и на 10... та той и тях изгледа Simple Smile На кой от тях да се даде билет се питам Smiling Imp

Че то този билет е за майката, че е раждала повечко пъти... и облекчава (грижещия се) татко, да не осигурява сумата за билета за това пътуване Wink

# 669
  • Плевен/Пловдив
Момичета извинявам се за въпроса.   Може ли да ме насочите, къде да прочета за тези билети? Условия, необходими документи и т.н.

# 670
И аз щях да питам. Безплатно пътуване но само ако си с децата, или принципмо безплатно? Аз често пътувам с рейс

# 671
  • София
Тук го пише
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url … ZSuoHzGSIr1sNdvBf

На мен ми го казаха в социалното.

Последна редакция: ср, 11 дек 2019, 08:21 от trikitil

# 672
  • Варна
Не знаех, че са до живот. Какво отпада тогава, като стане на 18 едно от децата?

# 673
  • София
И аз щях да питам. Безплатно пътуване но само ако си с децата, или принципмо безплатно? Аз често пътувам с рейс
Имаме право на 1 безплатно пъруване с автобус и влак на година. Децата не е нужно да пътуват с нас. Не съм го ползвала, така че не мога да дам инфо как се случват нещата.
Не знаех, че са до живот. Какво отпада тогава, като стане на 18 едно от децата?
При мен лично отпадна безплатната градина за най-малката. Друго не ползвам та не знам.

# 674
Аз и за детска градина не съм ползвала отстъпки за многодетни. Плащам половин такса за малката щерка само защото и голямата ходи на градина. Като имат куклен театър плащам за едната само, а гледат и двете. Това е веднъж в месеца. Но се случва и едната да и болна и да не е на градина, така че изпуска театъра. Тази година и двете ходят на балет в градината, та този месец разбрах, че щом са сестрички, за малката ще плащам половин такса и за балета. Ако не броим детските, които взимам за трите деца и 60лв по-малко данък дето плащам на държавата, от други привилегии не се ползвам.

Общи условия

Активация на акаунт