С какво ви дразнят свекървите - тема 106

• 44 322
  • 827
  •   1
Отговори
# 720
Не би ми минало през ума да пипам в чужда къща чужда метла.
Може свека да си я държи там, за да я яха нощем Blush

# 721
Е, сега Simple Smile Тестът всъщност е дали снахата ще яхне метлата. Вие пък , нищо не схванахте !

# 722
В тези технологични времена метлата е много архаично средство. Сериозно бих се усъмнила, че се ползва по предназначение. Blush
Метла . Кой вече ползва такова.

# 723
tays - тъй като си ми много симпатична Simple Smile

# 724
Ехааа, представяте ли си да заварите такова  кътче Joy
Мерси ти, даде ми идея за интериор.
Мамин е отделно, та няма коя да стресна.

А ако снаха някой ден ми донесе торта , ще лапам и ще хваля, ще лапам и ще хваля. И друг път съм го казвала.
Последната беше по здравословните десерти, честичко носеше по нещо. У нас се тачеха нещата. Animal Pig

# 725
В тези технологични времена метлата е много архаично средство. Сериозно бих се усъмнила, че се ползва по предназначение. Blush
Метла . Кой вече ползва такова.
Хихи, моята като е вкъщи, а аз мия с парочистачката, ми предлага да ми купи метла да си замитам, а не да мокря толкова Simple Smile)). Тя в тях ползва метла често 😝

# 726
Не се смейте на метлите            , една колежка се дразнеше на свекърва си             и  като одъртя  и тя ,почна с метлата.Не си стурвало за две трохи да мъкне прахосмукачка и бръсва, пък седмичното чистене е друга бира. Аз също си има м метли навсякъде ,стига съм влачила  час по час кабели.Вопще, техниката   ми е  чужд терен и  си иска поддръжката.                                                                                               
И е  вярно , дет си чела                   дневника и викала : права е била мама...                                                                                                                                                                                                                         
И вопще прекален светец ...                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

# 727
Съгласна съм, Боряна, за хамалогията по кабелите и миене на уреди, кърпички и тн. Simple Smile
Не се подигравам за метлата, моята баба, докато нямаше деменция, също основно си метеше Simple Smile

# 728
  • Оптимист по принуда

Не се подигравам за метлата, моята баба, докато нямаше дименция, също основно си метеше Simple Smile
Аз без деменция си премитам, когато има нужда, там, където мога. Не знаех, че не е модерно вече или трябва да си баба, за да го правиш.

# 729
Да, видях си грешката, благодаря Simple Smile
Ами, аз прахосмуча, но никой не казва, че метлата е само за бабите. 

# 730
  • MI
След всяко хранене чи прахосмучете? Защото метлата е за това, не за истинското чистене. Но тестът с метлата е идиотски.

Дано приятелката а Злодеида изчете темата, ще й подейства отрезвяващо според мен.

# 731
Не след всяко хранене, сутрин и вечер- при нужда. Но на мен ми пада много коса Sad и предпочитам да прахосмуча.
 Иначе по темата нямам какво да пиша напоследък, на фона на реални проблеми, не си търся допълнителни, та няма да спамя повече за метли 😀

# 732
Имам робот, който чисти ежедневно и пак “пускам” метла при нужда. А нужда възниква след всяко хранене на дребното, защото все още яде като папагал.

Ще ми е интересно как ще реагира дружката, когато прочете коментарите.

# 733
Стига с тези метли, бре Joy
Аз нямам метла, защото нямам килими, всичко съм оптимизирала за лесно чистене. Няма да обръщаме темата на кой с какво мете сега.

Зло,  аз да дъпълня и още някои аргументи против семейството на мъжа. Ами явно бащата е бил пройдоха, щом си е отишъл от този ссвят с дългове. И сега и двете дечица не падат по-далече като крушите. На бинго. Чуден живот я чака тази твоя приятелка.  С хазартен тип, че и сестричката му същичката.

# 734
След всяко хранене чи прахосмучете? Защото метлата е за това, не за истинското чистене.

Аз си купих „електрическа метла“ и съм много доволна.  Laughing
Ето такава, даже беше на по-ниска цена. Ползвам я точно вместо метла за ежедневни нужди и при инциденти. Снощи например изтървах една саксийка на земята и набързо обрах разсипаната пръст.

Общи условия

Активация на акаунт